Отидете към основна версия

2 760 20

BMW M3 CS е разсекретен

  • bmw-
  • m3-
  • cs

Иновацията ще получи двигателя от лимитирания M4 CSL

Във форума Bimmerpost бяха публикувани снимки на все още неразкритото BMW M3 CS. От снимките се вижда, че седанът получава външен вид в стила на ограничено издание M4 CSL купе и седалки от въглеродни влакна.

По-рано стана известно, че автомобилът ще разполага със задвижване на всички колела, с четири врати и с 3.0-литров бензинов битурбо шестак, работещ съвместно с осемстепенна автоматична трансмисия.

Новата "тройка" на BMW дебютира през есента на 2020 г. Моделът получи двигател с мощност 480 конски сили (или 510 конски сили във версията Competition), както и вариант с ръчна скоростна кутия.

Гледайки снимките на новото BMW M3 CS, е трудно да се отървете от усещането за дежавю: седанът е много подобен на M4 CSL . Има BMW Laserlight фарове с жълти "ангелски очи" в стил GT, ивици на предния капак, преден сплитер с крайни плочи и дори шикозни седалки тип M Carbon.

Ако визията ви се струва крайно позната, то вероятно е така, тъй като ние ви представихме нашето виждане по темата с рендер още през септември месец миналата година. Както и сами може да видите, разликите между нашата версия и тази, която от BMW ще представят официално съвсем скоро са минимални и засягат главно цвета на колата, който в конкретния случай е зелен, докато при нашата е по-стандартното сиво.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.

Свързани новини