Отидете към основна версия

5 001 11

Новата Tesla Model 3 ще е по-евтина с 20% от настоящата

  • tesla-
  • model3

Ето как ще изглежда обновената версия

Обновеният Telsa Model 3 може да бъде представен още през юни. Дизайнери показаха как може да изглежда тази нова електрическа кола. Подробности за колата пък бяха разказани на уебсайта на AutoExpress.

Според тези данни обновената Tesla Model 3 Project Highland получава "по-сбит" дизайн. Вече няма да има фарове за мъгла на предната броня. Отпред ще се появят и по-тънки фарове. Те се виждат на снимката на тестовия прототип .

Интериорът на електрическия автомобил също няма да остане непроменен. Tesla Model 3 може да получи табло от електрическия кросоувър Model X. Актуалното поколение на модела предлага само централен дисплей.

Вместо селектор на скорости, монтиран на волана, обновеният Tesla Model 3 ще ви позволи да избирате предавка през централния дисплей. Това също е забелязано на една от тестовите коли.

Материалите за интериорна декорация ще бъдат значително по-качествени. Дървото ще бъде заменено с платнени вложки и ще бъдат предложени и нови седалки, които се очаква да са доста по-ергономични от настоящите.

Известно е, че новата Tesla Model 3 ще стане по-мощна и по-бърза. Пробегът на електрическия автомобил с едно зареждане ще бъде увеличен до приблизително 640 км във версията Long Range.

И още нещо доста любопитно. Благодарение на нов производствен процес, актуализираната Tesla Model 3 може да стане значително по-евтина. Според слуховете моделът ще поевтинее с около 20%.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 16 гласа.

Свързани новини