Last news in Fakti

13 Юни, 2023 17:18 2 312 14

Tesla ще произвежда 375 000 пикапа Cybertruck годишно

  • tesla-
  • cybertruck-
  • пикап

Компанията на Мъск ще представи окончателната версия на автомобила това лято

Tesla ще произвежда 375 000 пикапа Cybertruck годишно - 1

Tesla планира да произвежда 375 000 пикапа Cybertruck годишно и да представи окончателната версия на автомобила това лято, според официално писмо, изпратено до доставчиците на оборудване.

Преди това главният изпълнителен директор Илон Мъск даде оценка на производствения обем на Tesla Cybertruck на годишната среща на акционерите на Tesla. В коментара си той първоначално каза 250 000 екземпляра годишно.

Но по-късно Илон Мъск добави, че според него действителното производство на пикапите Tesla Cybertruck може да варира от 250 000 до 500 000 единици годишно.

В скорошно писмо Tesla поиска от доставчиците да планират базово производство на 375 000 броя Cybertruck годишно. Tesla иска да представи финалната версия на Cybertruck в края на август.

Тази версия ще бъде последната стъпка преди официалното стартиране на производството. Въз основа на настоящите условия официалният старт на производството е планиран за началото на октомври.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радо

    16 8 Отговор
    В сравнение с това чудо на техниката и Заз-ката даже ми изглежда като кола, сътворена от Пининфарина!

    Коментиран от #11

  • 2 Пилот на Ферари

    11 10 Отговор
    Ако намери балами да го купят това произведение на изкуството .

    Коментиран от #10

  • 3 Гост

    12 5 Отговор
    Тесла Киберкашона има толкова много "детски болести".Пак ще го отложат.
  • 4 омъскаряване

    7 5 Отговор
    Подвижни молитвени домове Пирамиди за сектантите!
  • 5 Пиянде

    5 4 Отговор
    А, аз ще спра ... тоника! Мухаха
  • 6 Не само ще ги произведат

    10 8 Отговор
    А и ще ги продадат. Ако не ви харесва Сайбъртръка не купувайте. Лесно е.
  • 7 Гориил

    6 8 Отговор
    Имам съмнения относно състоянието на нещата с електрическите камиони в Азия. Те нямат ли конкуренти? Китай вече прави електрически камиони и аз съм ги виждал с очите си. Улиците на Москва са пълни с десетки хиляди руски електробуси. Мисля, че живееш във вчерашния ден.
  • 8 Пешо

    6 5 Отговор
    Това е като със замърсяването. Първо се произвеждат опаковките (колите). След това се вменява на биологичните еденици, че ще станат с желаната роля, защото ще си купят(поредното им ненужно нещо)... Накрая ги осъждат за виновни, при генерирането на няколко милиона тона непреработваеми отпадъци. Познат сценарии...
  • 9 Стиви Уондър

    5 2 Отговор
    Аз си поръчах две.
  • 10 гост

    10 10 Отговор

    До коментар #2 от "Пилот на Ферари":

    Ами засега има 1,6 МИЛИОНА заявки , събрани за по-малко от половин година и спрени точно защото стигат за 4-5 години производство ! Дали дотогава ще събере още толкова , хващаш ли бас ?? Хахахах !! От Модел 3 и Модел У има произведени и ПРОДАДЕНИ вече над 4 милиона , а бройката продължава всяка година да се УВЕЛИЧАВА с по 60-70 % !! Ще бъде голям сеир като дойдат първите бройки от Сайбъртрък в България !! Скоро ще ги гледаш по улиците и всички кюмбета като Тойота Тундра ще бъдат като москвичи пред него !!
  • 11 гост

    7 9 Отговор

    До коментар #1 от "Радо":

    Ами именно затова е време всички русолюбци да хванат поезда за Масква !! Там на воля ще си гледат Зазки , Москвичи и тем подобни недоразумения , а нас ще отърват от простотиите си !!
  • 12 ДрайвингПлежър

    8 5 Отговор
    ... или не. Вчера имаше статия за огромни все още нерешени структурни проблеми които инженерите нямат идея как да оправят...
  • 13 Ехааааа

    5 5 Отговор
    Тоя сандък го гледам от 10 години и все се произвежда. Кой ли балък ще си го купи?
  • 14 Потурко

    3 3 Отговор
    Тези са като Ватенките- всичко е ЩЕ .....