Отидете към основна версия

56 144 58

Вижте кой колко издържа в леглото в зависимост от това какъв автомобил кара

  • секс-
  • автомобил-
  • проучване-
  • издръжливост

Британци публикуваха едно доста любопитно проучване, което не знаем колко е достоверно, но определено ще ви заинтригува... Става дума за връзката между автомобилите и сексуалните умения на водачите, която винаги е била обект на дискусии и интересни заключения. И така британски учени представиха резултатите от научна работа, която разкрива връзката между марките автомобили и техните собственици по отношение на техните сексуални способности.

Проучването, публикувано в The Sun, установи, че шофьорите на Volvo са най-добрите любовници и са способни на най-дълги сексуални актове в сравнение със собствениците на други марки автомобили.

Учените правят въпросното проучване на база анализ на голямо количество данни, за да разберат дали има връзка между марките автомобили и сексуалните умения на шофьорите. Според резултатите от проучването шофьорите на Volvo се отличават с уникалните си сексуални способности и имат дълготрайни сексуални връзки. Това повдига въпроса: какво точно ги прави специални?

Според учените, едно от възможните обяснения е подходът на собствениците на Volvo към живота. Тези хора са известни със своята страст към детайла, високи стандарти и постоянен стремеж към съвършенство. Тази самодисциплина и бдителност могат да се пренесат и в сексуалната им сфера, където се стремят да постигнат най-високо удоволствие и да задоволят своите партньори.

Освен това безопасността, осигурена от автомобилите Volvo, може да повлияе на благосъстоянието и самочувствието на водачите. Отговорността и предпазливостта на пътя могат да показват общ подход към живота, включително и към интимните отношения. Това създава увереност и комфорт, което спомага за постигане на по-богати и по-удовлетворяващи сексуални взаимодействия.

Резултатите от проучването, макар и интересни, трябва да се разглеждат с известна предпазливост. Те се основават на самоотчитане и възприятия на партньора, което може да повлияе на обективността им. Също така трябва да се вземе предвид, че сексуалните страсти и умения са индивидуални и могат да варират при различните хора, независимо от марката на автомобила. Но както и да е, сега най-накрая ни стана ясно какво не е наред със собствениците на BMW-тата :). Ето и пълната класация

BMW - 3 минути
Skoda - 5 минути
Mercedes-Benz - 7 минути
Fiat - 8 минути
Porsche – 8+ минути
Audi - 10 минути
Volkswagen – 12 минути
Renault – 13 минути
Toyota – 14 минути
Volvo – 17 минути

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 86 гласа.

Свързани новини