Отидете към основна версия

6 164 58

Илон Мъск разкри истинската причина за създаването на Tesla Cybertruck

  • tesla-
  • cybertruck-
  • пикап-
  • илон мъск

Илон Мъск, основателят и главен изпълнителен директор на Tesla, разкри тайната зад създаването на своя футуристичен електрически пикап Cybertruck.

В интервю за Squawk Box на CNBC биографът на милиардера Уолтър Айзъксън каза, че Мъск не е фен на традиционните пикапи, особено на моделите на Ford.

Когато Мъск и неговият главен дизайнер, Франц фон Холцхаузен, разглеждат най-популярния пикап на Ford, Мъск казва: „Не, скучен е. “

Дизайнерът отбеляза, че предприемачът не обича обикновените неща и затова решил да направи нещо уникално. За да създаде своя Cybertruck той събира изображения от филми, научна фантастика и видео игри.

Първоначално предложението му не беше посрещнато с разбиране от колегите му, но Мъск настоял и заявил: „Ще го направим. Ние ще го направим предизвикателно. " В резултат това „предизвикателство“ води до създаването на странния Tesla Cybertruck.

Пикапът е изработен изцяло от неръждаема стомана. Използването на този материал разкрива нови възможности за появата на пикапа, който стана уникален и необичаен, благодарение най-вече на острите си ръбове.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 20 гласа.

Свързани новини