Отидете към основна версия

1 941 9

BMW и Golf: Колите, които получават най-много глоби за превишена скорост в САЩ

  • превишена скорост-
  • глоби-
  • сащ

Ново проучване на застрахователната компания Insurify показва, че автомобилът с най-висок процент глоби за превишена скорост в САЩ е BMW i3.

Въз основа на данни, предоставени от потребителите, 17.6 процента от собствениците на малките баварски електрически хечбеци са получили поне един глоба за превишена скорост.

Интересно е също така да се отбележи, че когато става дума за марки, американските компании напълно отсъстват от списъка на 10-те най-големи автомобилни производители с най-много глоби за превишена скорост.

Всъщност Insurify съобщава, че пет от първите десет марки с „най-бързи“ шофьори са японски, три са германски и две са корейски.

Infiniti има най-висок процент шофьори с най-много глоби - 8,7%, което е доста над средното за страната ниво от 7.1%. Scion е на второ място, като приблизително 8.4% от неговите водачи са получили глоби за превишена скорост.

Volkswagen е на трето място (8.3 процента) и няма да е изненада да научим, че шофьорите на Golf GTI (11.1 процента) са най-глобяваните сред собственицине на VW. Германската марка е следвана още от Subaru, Mazda, Audi и Kia.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.

Свързани новини