Last news in Fakti

18 Януари, 2024 11:20 11 482 12

Нов внос от САЩ: Най-добрите коли на старо до 20 000 лв.

  • употребявани автомобили-
  • нов внос-
  • сащ-
  • цени-
  • надеждност
Нов внос от САЩ: Най-добрите коли на старо до 20 000 лв. - 1

Започваме с уговорката, че проучването е за САЩ и не всички от представените в класацията модели се предлагат на вторичните пазари в Европа и у нас. Въпреки това тази класация е интересна и решихме да я споделим с вас.

Повишаването на цените на новите автомобили все повече принуждава собствениците на автомобили Зад Океана да избират употребявани автомобили. Експерти от авторитетния ресурс AutoBlog изброиха модели до €10 000, които ще бъдат добра покупка през 2024 г.

Най-добрият избор сред автомобилите с просторен багажник е Kia Soul, произведена през периода 2017-2019. Набляга се и на оригиналния дизайн на колата, който ще бъде забелязан от всички участници в движението.

Toyota Camry се превърна в надеждна кола в ценова категория до 20 000 лв или €10 000. Това е практичен бизнес седан, който няма равен на себе си, убедени са специалистите. Най-основният плюс при него е надеждността му.

На вторичния пазар на електрически автомобили титлата най-добър под €10 000 е присъдена на Nissan Leaf във версии, произведени през периода 2011-2017. А Dodge Journey 2011-2020 получи статута на най-добрия в SUV сегмента.

Най-популярният кросоувър във въпросната ценова категория е Nissan X0Trail, от периода 2014 - 2017 година. Отбелязва се, че такава кола може да се намери на цена, по-ниска от конкуренти като Toyota RAV4 и Honda CR-V. Тази достъпна цена привлича купувачите.

Ако някой търси евтин и практичен пикап, експертите съветват да изберете Dodge Dakota 2005-2011. На вторичния пазар той е един от най-достъпните по цена. Ако искате лека кола тип седан, то изборът на експертите пада върху Hyundai Elantra.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АйдеНема

    11 34 Отговор
    Айде няма нужда да ни рекламирате първо стари дизели от западна Европа, сега стари бензини от САЩ ... наскоро си купих няколко годишна електричка за подобна сума (12 хил евро) - ами глупаво е да купуваш голям бензин от САЩ, зареждам го в двора на нощна тарифа за 2 лв.... стига ми за 2-3 дена из София по работа. А иначе почвате, технотест, смяна на фарове, масла, филтри ... абе филми само се вкарвате, за майсторите дори не обяснявам каква е компетенцията. Визамайте си електрички на малко километри и ще се родите, едно 95% от времето ги карате градско така или иначе, не ви трябва 3литров бензин за целта :Д... а и да ... те повече набират така или иначе като 3литрови бензини в града :)

    Коментиран от #4

  • 2 Пацо

    12 8 Отговор
    Toyota RAV4 и Honda CR-V в добро състояние ги има на 2000 от аукцион и на-4000 долара от автокъща
  • 3 Павел пенев

    49 4 Отговор
    Изчистихме Германия от авто боклуците, сега започваме да чистим боклуците и на САЩ. След това започваме да плащаме санкциите за мръсен въздух наречен фини прахови частици. Какви идиоти сме?

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 МИТЕТО

    3 1 Отговор
    ГР ЯМБОЛ КВ ЗЛАТЕН РОГ БЛ 1 СА ДОЛНИ КРАДЦИ И К..УРВИ
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 НТГ

    3 1 Отговор
    ЯМБОЛ РУГАШКО
    ТЪПО ФАЛШИВО СЕЛО
  • 10 КОЙЧО

    2 1 Отговор
    ЯМБОЛ НАЙ ГОЛЯМОТО ФАЛШИВО РУГАШКО СЕЛО
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Някой

    4 0 Отговор
    Хюндая от снимката:
    Страхотен автомобил!
    Пъргав, маневрен, икономичен, здрав! Имаме такъв внос от Канада!
    Харчи бензин на дълго между 4 и 4,5 при нормално каране и 4 човека с багаж.
    Автомата е направо приказка.