Отидете към основна версия

12 060 11

Volkswagen представи новия Passat седан

  • volkswagen-
  • passat-
  • седан-
  • pro

Версията се нарича Passat Pro и е предназначена за Китай

Новото поколение Volkswagen Passat Pro беше представено и ще бъде достъпно за предварителна поръчка в Китай само след седмица - на 10 септември. Този автомобил е модел от деветото поколение на семейството Passat.

Това е уникална за Китай версия седан, докато в чужбина новият Passat се предлага само като комби. На купувачите ще бъдат предложени две версии на предния панел, освен това новият Volkswagen Passat Pro ще се предлага в изданието Dark Warrior с изцяло черен дизайн.

Автомобилът е оборудван с интелигентна система за подпомагане на шофирането IQ.Pilot с усъвършенствана система за адаптивен круиз контрол и поддържане на лентата, интелигентна система за помощ при паркиране с памет и други електронни асистенти.

Автомобилът е оборудван с чип Qualcomm Snapdragon 8155, 12 GB RAM и 128 GB флаш памет, както и поддръжка на 5G. Оборудването включва още аудио система Harman Kardon, амбиентно осветление, задни сенници, бутони за управление, функции за вентилация/отопление/масаж на предните и задните седалки и 11,6-инчов екран за забавление на пътниците.

Дължината, широчината и височината на новия Passat Pro са съответно 5 006, 1 850 и 1 489 мм, а междуосието е 2 871 мм. Автомобилът е оборудван с двигатели 1.5 или 2.0 с максимална мощност 118 kW или 162 kW.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 27 гласа.

Свързани новини