12 Септември, 2024 10:52 2 683 2

Новият семеен кросоувър на Volkswagen идва с дизелови, с бензинови и с хибридни мотори (ВИДЕО)

  • volkswagen-
  • tayron

Второто поколение на VW Tayron ще се промени коренно и ще се превърне в глобален модел

Новият семеен кросоувър на Volkswagen идва с дизелови, с бензинови и с хибридни мотори (ВИДЕО) - 1

Появи се официалният тийзър на второто поколение Volkswagen Tayron. Кросоувърът ще бъде представен пред публика на 10 октомври, но сега видеото на колата бе публикувано в YouTube канала на Volkswagen News.

Краткият клип показва задната част на Volkswagen Tayron, както фаровете и част от решетката на радиатора. Въпреки това, заслужава да се отбележи, че по-рано кросоувърът беше напълно разсекретен в Китай.

Новият Volkswagen Tayron ще се промени коренно и ще се превърне в глобален модел. Ако предшественикът се продаваше основно в Китай, то второто поколение на кросоувъра ще бъде представено и в Европа, и в Северна Америка.

Факт е, че кросоувърът Volkswagen Tayron ще бъде наследник на удължения VW Tiguan Allspace. Автомобилът изглежда много подобен на Volkswagen Tiguan от трето поколение, но е малко по-голям по размери.

Размери Volkswagen Tayron 2025:

дължина - 4684 мм;
широчина - 1854 мм;
височина - 1685 мм;
междуосие - 2791 мм.

Интериорът на Volkswagen Tayron не е показан, но се знае, че ще бъде направен в стила на VW Tiguan. Станаха обаче известни подробности за силовите агрегати на кросоувъра: той ще се предлага с бензинови турбодвигатели от 1.5 л (160 к.с.) и 2.0 л (186 и 220 к.с.), а в Европа трябва да се появят и дизелови двигатели, и хибридни версии.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Така Така

    3 1 Отговор
    Никога европейска кола, освен китайското волво :)))) да го .......евроейците и фащ

    Коментиран от #2

  • 2 Предпочитам японска

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Така Така":

    Но фолкдвагена е хубав