Отидете към основна версия

8 183 29

На живо от Париж: Запознайте се с новото Renault 4 (ВИДЕО)

  • renault-
  • renault 4-
  • paris

Париж, Франция. Екип на mobile.bg от мястото на събитието.

Преди броени минути в Париж дебютира изцяло новото Renault 4. Модерният прочит на класическия модел следва своя брат – R5, като демонстрира осъвременен външен вид, изцяло електрическо задвижване и множество технологии. Класическият модел от 60-те години може да бъде разпознат във формите на новото Renault 4 E-Tech, като отличителни черти са радиаторната решетка и емблемата на компанията, които вече са осветени.

Предните светлини, макар и модернизирани, също запазват кръглата си форма, а отзад откриваме познати LED светлини, разбира се, отново с модернизирана визия. Задната врата също е подобна на тази на класическото Renault 4, точно както и малкото задно стъкло.



Интериорът е комбинация от модерни технологии и класически елементи. За радост на повечето шофьори, освен големите екрани, под тях имаме и физически бутони, както и препратка към оригиналния модел с правоъгълните въздуховоди. Екраните са с диагонал от 10.1 и 10 инча и работят заедно с последната система на компанията, разработена съвместно с Google.

Новото Renault 4 E-Tech може да се похвали с дължина от 4.14 метра, междуосие от 2.62 метра, ширина от 1.80 метра и височина от 1.57 метра, което го позиционира между Clio и Captur.

Що се отнася до задвижването, Renault разчита на платформата AmpR Small, която вече видяхме при Renault 5, а клиентите могат да избират между батерии с капацитет от 40 и 52кВтч и мощност от 150 конски сили и 245 нютон метра или 120 конски сили и 225 нютон метра.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 12 гласа.

Свързани новини