Отидете към основна версия

20 809 17

Поп дива купи луксозната къща на холивудска звезда

  • адел-
  • силвестър сталоун-
  • къща-
  • сащ-
  • цена

Адел придоби къщата на Силвестър Сталоун

Огромен ипотечен заем изтегли 34-годишната певица Адел – 37,7 млн. USD, за да купи луксозно имение за 58 млн. USD в Лос Анджелис. Досега имотът принадлежеше на Силвестър Сталоун, уточнява Daily Mail.

Според вестника актьорът първо е обявил за продажба мега къщата си с 8 спални и 12 бани в скъпия район на Бевърли Парк за 110 млн. USD, но не е имало купувач. По-късно е намалил цената до 85 млн. USD и накрая е продал имението на Адел за 58 млн. USD.

Сега певицата е обременена с голям ипотечен кредит за следващите 30 години. Тя трябва да плаща на банката колосалната вноска от 227 000 USD на месец, включително данъци върху имуществото и приблизителна лихва от 5%. Това е гигантска сума дори за Адел, чието богатство се оценява на 183 млн. USD.

Така певицата повече от всякога се надява, че отложеното ѝ по-рано грандиозно шоу в Лас Вегас все пак ще се състои. Предвидено е за периода от 18 ноември до 24 февруари 2023 г. Адел иска да спечели 1 млн. USD от шоуто.

Припомняме, че през май 2022 г. Адел обяви, че се мести при гаджето си Рич Пол. Певицата показа поредица от няколко снимки, на една от които двамата с Рич държат ключовете от новия си общ дом.

Настоящата покупка на имението е четвъртата за Адел. Певицата притежава 3 жилища в ексклузивното предградие Бевърли Хилс, където живеят и филмовите звезди Дженифър Лорънс, Пенелопе Крус и Никол Кидман.

Заемът за последния ѝ дом е от City National Bank, която е известна с това, че е „Банката за звездите“.

През октомври 2021 г. Адел призна в интервю за списание Vogue, че не може да си позволи недвижим имот в родния Лондон, но би искала някой ден да си купи къща.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 15 гласа.

Свързани новини