Отидете към основна версия

1 329 12

Моника Белучи на 60: Десет от най-добрите ѝ роли (СНИМКИ)

  • моника белучи-
  • рожден ден-
  • 60 години-
  • кино-
  • филми

Моника Белучи се утвърди като истинска филмова звезда благодарение на зашеметяващата си красота, завладяваща харизма и гъвкави актьорски способности.

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Моника Белучи днес празнува 60-ия си рожден ден. Като една от най-търсените актриси в европейското кино, Белучи непрекъснато дава силни изпълнения - от ранните си дни като модел до пробивната си роля в "Апартаментът". Тя е силна и привлекателна актриса благодарение на способността си да преминава с лекота през различни жанрове - от екшън трилъри до исторически драми, пише БГНЕС.

Ето и 10 от най-известните роли на Моника Белучи, които завладяха публиката по цял свят, докато тя празнува своя 60-и рожден ден. Моника Белучи се утвърди като истинска филмова звезда благодарение на зашеметяващата си красота, завладяваща харизма и гъвкави актьорски способности.

10. Дракула

Току-що завършила кариерата си на модел, Моника Белучи изиграва кратка, но запомняща се роля в готическия филм на ужасите "Дракула" на Франсис Форд Копола. Тя играе една от булките на Дракула - съблазнителна вампирка, която пирува с невинни жертви. Въпреки че е на екрана само за кратко, присъствието ѝ е неоспоримо. Дори и в тази малка роля, зашеметяващата красота и присъствие на екрана на Белучи загатват за значимостта, която тя ще постигне по-късно като актриса.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.

Свързани новини