Отидете към основна версия

4 912 18

Малин Кръстев: "Господарите" чакат новия собственик на Нова, за да се завърнат

  • малин кръстев-
  • господари на ефира-
  • забавно шоу-
  • нова телевизия

Водещият на забавното шоу отрече слуховете, че слизат за постоянно от ефир

"Нещата са много прости — изтече ни договорът с Нова телевизия на Нова година. В момента телевизията е в продажба и се изчаква новият собственик, за да бъде сключен и новият договор." Това заяви актьорът Малин Кръстев, един от основните водещи на шоуто "Господари на ефира".

Кръстев не допусна да има някакъв вид саботаж срещу предаването.

"За "Господарите" просто се чака новият собственик (на телевизията). Затова сме в почивка един месец, може би сега се получават два — за да се появи новият собственик и да сключим договор. Няма нито интрига, нито нищо! "Капките" продължават, защото имаме договор до 2021 година", каза още той.

Актьорът коментира и слуховете, че с шоуто за тв гафове е свършено и излизането на екипа в неплатен отпуск е прах в очите. Той е категоричен, че "Господари на ефира" ще се завърне на екран: "Е, след 16 години, то остава и да не се завърне!".

Новината, че Нова спира да излъчва предаването, стана ясна още преди коледните празници, макар тогава никой от шоуто да не я потвърди. От неофициални източници се разбра, че продуцентите търсят начин да върнат предаването на екран, дори това да е в друга телевизия.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини