Отидете към основна версия

11 533 23

Най-известната проститутка в Белгия стана студентка

  • белгия-
  • проститутка-
  • струдентка-
  • философия-
  • льовенски университет-
  • зигрид схелен

Тя споделя, че работата ѝ е гъвкава и лесно се съчетава с ученето

Снимки: shutterstock

Най-известната проститутка в Белгия се записа да учи философия в престижния Льовенски университет.

Зигрид Схелен се прочу миналата година с телевизионните си интервюта, в които разказа колко много обича работата си. Белгийската секс труженичка сподели с милиони телевизионни зрители историята си и разказа в детайли как протича нейното ежедневие и професионално развитие, съобщава белгийския телевизионен канал VRT на своя сайт.

Миналата година 32-годишната проститутка разказа на милиони телевизионни зрители за любовта си към своята работа, описвайки я като сбъдната мечта: „Това е мечта. Определям работния си ритъм и не правя нищо, което не искам. В идеалния случай можете да комбинирате професията с това, да бъдете майка."

Сега медиите в Белгия отново я поставят под светлината на прожекторите, съобщавайки, че, докато следва, тя ще запази работата си като секс труженичка, за да се издържа.

Според младата жена съчетаването на двете няма да е трудно, тъй като работи ненормирано и ще ѝ остава достатъчно време за лекции.

Днес 32-годишната жена разказва, че винаги е искала да учи философия и че най-сетне това е възможно.

“Работата ми е гъвкава и лесно мога да я съчетая с ученето”, разказва Схелен и добавя, че ще организира сеансите си след края на учебните занятия.

“За щастие, семейството ми ме подкрепя и ще ми помага като се грижи за дъщеря ми”, разказва тя, цитирана от телевизия VRT. Зигрид е наясно, че все повече студентки се захващат с платени секс услуги, за да финансират следването си. “Когато разбереш, че за можеш да спечелиш за час повече, отколкото за цял уикенд, започваш да разбираш защо си направил този избор”, казва Зигрид Схелен.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 13 гласа.

Свързани новини