Отидете към основна версия

31 480 78

"Златен душ" - всичко, което трябва да знаете за този фетиш

  • златен душ-
  • уриниране-
  • фетиш

Един от най-възбуждащите моменти на сексуалното уриниране е усещането за сила

Снимкa: Shutterstock

”Златен душ” е разговорен термин за всеки сексуален акт, който включва уриниране. Този фетиш включва препикаване на единия участник от другия по време на секс или предигра, пише womenshealthmag.com.

И така, защо някой би искал да прави нещо такова?

“Как се оформят сексуалните предпочитания и нещата, които ни възбуждат, е относително мистериозно”, твърди д-р Ръсел Стамбау, психотерапевт, специализиращ във фетишите в секса.

Както останалите садо-мазохистични практики, един от най-възбуждащите моменти на сексуалното уриниране е усещането за сила.

“В редовния социален живот има толкова много ограничения”, твърди Стамбау. “Хората обичат да влизат в роли, в които трудно биха могли да се озоват в реалния си живот. Искат да се почувстват свободни да правят онова, което обичайно смятат, че е забранено.”

Някои пък вероятно получават удоволствие от унижаването на партньора си или от това самите те да бъдат унижени. “Човекът, върху когото партньорът уринира, се чувства доминиран и под контрол, а понякога му харесва топлината и дори вкуса на урината”, твърди секс терапевтът д-р Иън Кернер.

На други просто им харесва усещането. “Това може да бъде изцяло сексуално усещане – чувстваш се добре, когато се освободиш”, обяснява Стамбау.

“На всички ни се е случвало да уринираме, след като сме стискали за дълъг период от време. Възможно е да сексуализираш това усещане на интензивно облекчение.”

Включването на уриниране в сексуалния живот е малко по-сложно от останалите фетиши (като вземете предвид цялата логистика…). Но Кернер казва, че при някои хора се получава случайно, без да са си го поставили за цел.

“Хората, които си падат по това, понякога споделят, че партньорът им е пикал под душа до тях и на тях им се е сторило секси да гледат нещо, което приемат като табу”, добавя той. “Възможно е да е част от мръсната и разхвърляна страна на секса, което също е възбуждащ фактор.”

"Макар че на доста хора би им се сторило необичайно, ние трябва да подходим предпазливо, преди да поставим клеймо върху този фетиш, твърди Стамбау. “Критикуването на хората относно сексуалното им поведение по взаимно съгласие е доста погрешен подход.”

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 21 гласа.

Свързани новини