Отидете към основна версия

5 997 15

Влади Данаилов се извини на баща си

  • стефан данаилов-
  • син-
  • владимир-
  • vip brother

„Тате, обичам те! Извинявай, ако нещо съм направил...”. С тези думи Владимир Данаилов се обърна към баща си Стефан в откровено интервю на Мартин Карбовски по Нова телевизия.
От дивана в изповедалнята на VIP Brother синът на големия актьор каза още, че разбира какви трудности изпитва Стефан Данаилов заради участието на Влади и Ирен Кривошиева в шоуто.

Владо отрече, че не признава актьора за свой баща, но уточни, че го чувствал като брат, защото за него баща бил този, който е вкъщи със семеството. Двамата с Данаилов обаче се разбирали и винаги се забавлявали добре, когато са заедно.

„Но аз правя това, което ми диктува сърцето”, категоричен бе съквартирантът, който за втори пореден път се бори за оставане в Къщата. Номинирането му от старана на другите участници Влади обясни с фразата: „Лъжите не харесват истината”.

Той и майка му не вярват, че могат да спечелят формата.
„Във VIP Brother ще победи този, който има амбицията и нуждата. Бони обаче има много сила в това общество и ще обедини много хора”, каза Влади и призова зрителите на Нова да подкрепят поп фолк певицата, която също е сред номинираните за изгонване в понеделник.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини