Last news in Fakti

9 Октомври, 2012 10:44 1 645 0

Ирен и Владо напуснаха Къщата

  • ирен кривошиева-
  • владимир данаилов-
  • vip brother-
  • къщата

Ирен Кривошиева и Владимир Данаилов са третите изгонени от къщата на VIP Brother 2012.

Вчера вечерта в Live предаването по Нова телевизия, двамата участника успяха да съберат едва  22.1% от позитивния вот на зрителите.

Преди напускането си тандемът майка и син трябваше да преминат своя изпит в „Училище за звезди“. Предизвикателството за тях бе да се срещнат с деца, лишени от родителски грижи в квартал Драгалевци.

Владо Данаилов получи индивидуалната задача да напише писмо до баща си Стефан Данаилов. Текстът на писмото бе със следното съдържание:

"Обичам те татко! Ти си велико дете на Бог, радвай се на голямата си душа и сърце. Извинявай за всичко, дето съм ти причинил, не съм искал да те нараня. Следвам си сърцето винаги! Аз съм във великата любов - светилната на Бог. Ела, да се обичаме завинаги. Имам само едно желание - да си добре, да си лек и винаги пълен с любов, надежда, блаженство и радост. Да знаеш дълбоко в теб, че те обичам. Не държа камъни от миналото, аз те разбирам - изборите ти, трудностите и винаги съм усещал любовта ти. Бъди лек, обичам те! Бог в теб, с теб и аз съм с теб винаги".

Предизвикателството за Бони бе да прекара един ден в елитна софийска гимназия. Тя трябваше да научи три урока по история. Певицата получи „Отличен“ от журналиста Иван Гарелов, който я изпита на живо в студиото на VIP Brother.

Ники Мартинов бе провокиран от VIP Brother, като неговата мисия бе да прекара цяла смяна с екипи на столичната чистота. Той бе накаран да почисти столичните улици заедно с останалите работници. Според него „от това по-надолу няма“.

При напускането на Къщата Владо и Ирен трябваше да изберат капитаните на двата отбора за следващите номинационни игри. Те избраха за капитани Златка Димитрова и Никол Станкулова. Това означава, че една от двете красавици, чийто тим загуби, ще влезе в борбата за оставане в шоуто през следващата седмица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА