7 Октомври, 2012 10:55 5 979 15

Влади Данаилов се извини на баща си

  • стефан данаилов-
  • син-
  • владимир-
  • vip brother

„Тате, обичам те! Извинявай, ако нещо съм направил...”. С тези думи Владимир Данаилов се обърна към баща си Стефан в откровено интервю на Мартин Карбовски по Нова телевизия.
От дивана в изповедалнята на VIP Brother синът на големия актьор каза още, че разбира какви трудности изпитва Стефан Данаилов заради участието на Влади и Ирен Кривошиева в шоуто.

Владо отрече, че не признава актьора за свой баща, но уточни, че го чувствал като брат, защото за него баща бил този, който е вкъщи със семеството. Двамата с Данаилов обаче се разбирали и винаги се забавлявали добре, когато са заедно.

„Но аз правя това, което ми диктува сърцето”, категоричен бе съквартирантът, който за втори пореден път се бори за оставане в Къщата. Номинирането му от старана на другите участници Влади обясни с фразата: „Лъжите не харесват истината”.

Той и майка му не вярват, че могат да спечелят формата.
„Във VIP Brother ще победи този, който има амбицията и нуждата. Бони обаче има много сила в това общество и ще обедини много хора”, каза Влади и призова зрителите на Нова да подкрепят поп фолк певицата, която също е сред номинираните за изгонване в понеделник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дядо поп

    1 3 Отговор
    Пълен тъпанар.Разглезен богаташ.Как не го е срам да излага така Стефан Данаилов?
  • 2 николай маринов

    1 2 Отговор
    Просто дрогата му е изпила мозъка .
  • 3 Сара

    1 0 Отговор
    Стига ни набутвахте Бони.Кого и с какво обединява.Чалгата , циганията, простотията...тя се шири сред 90% от народа.Кого ще обединява.
  • 4 Аз

    1 0 Отговор
    Що за простотия, ,,разглезено богаташче".Нищо разглезено няма в това момче. Поведението му на моменти е лошо, но определено е провокирано. Гледате извадки, които един могат да изкарат изрод, друг светец.Много сте бързи на етикетите. Не виждате ли, че непрекъснато ги вкарват в някакви интриги и не само Влади, но и останалите не са особено в час .Бонка много ли е симпатична, като свадлива сврака е. Марияна и патрашкова, КЛЮКАРКИ номер 1. Фънки с тая пура, е отврат, да не говорим за истерика ласкин. Пускат каквото преценят, монтират го за да подсилят скандала и така манипулират вота, баламурниците се зъбят в нета и става много весело.

    Коментиран от #5

  • 5 Дядо поп

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Аз":

    Е да ама теб не са те поканили да участвуваш.Значи си от баламурниците.Ми естествено че е разглезено богаташче я погледни майка му! Дъртата фльорца е толкова доволна от живота,че чак и е скучно.А Фънки ще го млати този инфантил.
  • 6 1234

    1 0 Отговор
    този или в манастир или в лудницата.той не знае на кой свят се намира.не е по голям артист от баща си.няма психика за такава роля.
  • 7 Небезразличен към историята на едно !!!

    1 0 Отговор
    Стефан Данаилов е голям наш артист и уважаван от много хора . Изглежда и добър човек. Това обаче не го прави добър баща. Няма идеални хора. Защо искате да го изкарате като такъв. Той е виновен за положението на сина си , за безотговорното си отношение към него и следва да си понесе последствията. Не е нужно да се прави на потърпевшия, а да застане очи в очи с проблема си и да го реши като истински мъж, за какъвто се представя и какъвто му прилича да е!!! Какъвто и да е синът му в момента, това е последствие от отношението и на двамата му родители. В какво обвинявате Влади?! Да и на мен не ми харесва и не ми допада, но той е дете на Стефан Данаилов и болен и здрав и глупав и умен, той е негово дете и Данаилов трябва да го обича такъв какъвто е или да му помогне да се промени и поеме по по-правилен път. Това е от мен. Родетелите следва да си носят кръста!!! Данаилов не е невинен. Той е част от тази история. Той е родител по собствено желание!!! И не на последно място се питам: За какво трябва да се извинява Владимир? Дали не трябва баща му да се извени за ... нещо което е сторил умишлено?
  • 8 Майка!

    1 0 Отговор
    Влади заслужава по-добър живот! Нима той не иска да е по-успял, по добър и по-възпитан. Със сигурност му се иска да има по-добър живот, но няма условия за това, защото родителите му не са се погрижили за това! Чудно ми е как има майки, които застават на страната на Стефан Данаилов и едва ли не го съжаляват! Той е виновен за това положение толкова, колкото и майката. Защитет довечера с гласа си Влади. Нека остане във ВИП Брадър. Нека по-дълго време Стефан Данаилов да може да го гледа. Това е неговия син от кръв и плът. "Каквото си надробиш, това ще сърбаш" гласи народната поговорка и с пълна сила и за Стефан Данаилов. Моите уважения към него!
  • 9 Стенли

    1 0 Отговор
    Колкото повече защитавате в този форум Стефан Данаилов, толкова повече омразен става за хората!
  • 10 Радост Иванова

    1 0 Отговор
    Жалко, много жалко, че трябва едно дете да се извинява на баща си за това,че е изоставено от него!! Как съвестта на Данаилов му позволява това да се случи???
  • 11 До "Дядо поп"

    1 0 Отговор
    Дали ще се изразяваш така , ако ти си на мястото на Владимир? Дали няма да мислиш по друг начин? Дали през всичките години на изгнание на детето на Данаилов, той не си е живял спокойно, а Влади да е тънел в мизерия и неудачи??? И ти ли си изоставил децата си, ако имаш такива и въобще знаеш ли какво е бащина обич??? Срам и позор!
  • 12 Буден гражданин

    1 0 Отговор
    Довечера БОНИ ДА ИЗЛЕЗЕ!!! Владимир да остане! По-добре да гледаме резултатите от изоставено от баща си дете и да се поучим, ако можем, отколкото да гледаме чалгаджийница!!!
  • 13 Дядо поп

    0 0 Отговор
    Че той не го е изоставил.За всичко е виновна майката.Защо е прелюбодействала с женен мъж.И после защо го е родила след като е знаела каква съдба ще има.Пак казвам,че тя е за мен една дърта фльорца.
  • 14 нейм

    0 0 Отговор
    Как ви се занимава с глупости не знам!!!!

    Коментиран от #15

  • 15 5555555555555555

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "нейм":

    Хора без проблеми.А пък се оплакват че живота в тая страна е труден.