Last news in Fakti

11 Октомври, 2012 10:26 1 467 0

Златка, Бони и Къци са новите номинирани

  • vip brother-
  • номинирани-
  • златка-
  • бони

Златка Димитрова, Бонка Илиева и Къци  Вапцаров са новите номинирани за изгонване от къщата на VIP Brother. Това стана ясно след вчерашните  livе номинации по Нова телевизия.

Тази седмица номинациите в Къщата се проведоха по наистина драматичен начин. Съквартирантите трябваше да се номинират „очи в очи”, а не както досега в изповедалнята. Освен това те трябваше да изразят пред всички останали своите аргументи за номинацията си.

Първа в списъка на номинираните влезе Златка Димитрова, тъй като тя бе капитан на изгубилия отбор, а това я прави автоматично номинирана. Както знаем, само преди 2 дни вече бившите съквартиранти Ирен и Влади определиха за капитани на червения и синия отбор Златка и Никол. В играта преди номинациите отборът на Никол спечели, а тя получи имунитет от изгонване и се превърна в глава на Къщата.

Къци получи 7 номинации от останалите обитатели на звездната къща и по този начин  той стана вторият номиниран тази седмица. Съквартирантите обвиниха шоумена, че се държи като истинска „свекърва” спрямо тях. Единствено Мариана Попова подходи с уважение към него, като сподели, че той е един наистина възпитан човек, но това останалите явно не го разбират.

Последната номинация дойде съвсем неочаквано. Никол, в ролята си на капитан на победилия отбор, трябваше да произнесе своята тежка дума и да определи последния номиниран. Тя посочи Бони, като нейният аргумент за това бе, че досега единствено с певицата е влизала в конфликт от началото на престоя си в Къщата.

Въпреки че Бони е номинирана, тя не получи нито една номинационна точка от своите съквартиранти. На второ място след Къци Вапцаров бе Фънки, който получи 6 негативни гласа от своите съквартиранти. Те споделиха, че той е като „птица в кафез” и видимо не се чувства комфортно в къщата на VIP Brother.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА