Отидете към основна версия

4 586 9

Последни номинирани в къщата на VIP Brother

  • дяковска-
  • павлов-
  • къци-
  • вип брадър-
  • vip-
  • номинирани-
  • къщата

Люси Дяковска, Къци Вапцаров и Орлин Павлов са тримата съквартиранти, които ще се борят за участие във финала на VIP Brother 2012.

Звездата от No Angels, която бе член на журито на Music Idol 2, се озова в този списък не заради негативен вот от страна на останалите седем Съквартиранти, а като лидер на загубилия днешните елиминационни игри отбор. В тях участниците от двата тима трябваше да отговорят на въпроси от различно естество в рамките на 5 минути.

Камелия пък заслужи привилегията да се нарича Глава на Къщата през следващата седмица. Половинката на Люси получи и правото да даде имунитет на един от съквартирантите си и тя реши това да бъде Никол.

Главата на Къщата изпрати автоматично на номинации Орлин Павлов, въпреки първоначалното си намерение да издигне кандидатурата на Фънки. Орлин бе номиниран още от Златка, Багата и Фънки, като последните двама изразиха всеобщото мнение, че той е един от фаворитите за победата, поради което искат да го отстранят преди финала на 17 ноември, до който ще достигнат само петима.

В номинациите очи в очи в сряда вечер звездите почти единодушно изпратиха Къци на елиминации. Повечето от тях се аргументираха с това, че шоуменът демонстрира прекалено голям хъс за победа и не съумява да се адаптира към компанията и обстановката в Къщата.

Гости в студиото, за да коментират номинациите на живо, бяха Влади Въргала, Антония Петрова, Мариана Попова и Иван Христов.

Същевременно стана ясно, че на 14 ноември, сряда, шоуто ще напуснат още двама участници, след което в Къщата ще останат петима Съквартиранти плюс тризначките Вяра, Надежда и Любов, които участват като гост-звезди.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини