Last news in Fakti

18 Ноември, 2012 10:30 3 740 3

Орлин Павлов: Вече изпитвам носталгия по филма "ВИП Брадър"

  • орлин павлов-
  • вип брадър 2012-
  • фънки-
  • къци

Броени часове след финала на "ВИП Брадър 2012" големият победител Орлин Павлов призна пред камерата на Нова телевизия, че вече изпитва носталгия към живота в Къщата и съжителството с останалите звезди.

„Всичко това наистина беше филм”, сподели чаровният певец.

Той сподели, че не знае с какво точно е спечелил симпатиите на повечето зрители, но бе категоричен, че не е влязъл в Къщата с предварително подготвена стратегия. „Очаквах да си тръгна две-три седмици след старта”, каза Орлин.

Носителят на сребърния медал от двумесечната надпревара – Фънки, обаче има обяснение за победата на Орлин. „В тази игра побеждават силните духом. А Орлин е и много уравновесен, което за мен пък е скучно”, коментира музикалният продуцент.

Въпреки различията в характерите на отделните съквартиранти, те успяха да формират отбор, изтъкна спечелилият симпатиите на зрителите Орлин. „Всичко беше ужасно живо. На моменти се карахме, но след известно време отново ставахме семейство”, сподели певецът.

Както Факти.бг снощи писа, Орлин стана поредната любима звезда на България. Българският двойник на Джъд Лоу вече триумфира във формата "Денсинг Старс" преди няколко години, доказвайки, че е перфектен танцьор. Сега бившият вокалист на група "Каффе" се наложи с позитивното си поведение, интелигентност и чар. По време на награждаването обаче изглеждаше малко уморен, тъжен и самотен...

Орлин надделя над последния си съперник - продуцента Димитър Ковачев-Фънки, с 55,8 % от вота на публиката срещу 44,2% за Фънки. 

Класация в мрежата също беше определила Орлин за победител. Според форумите в нета от всички в Къщата той най-малко дразнеше зрителите, не се зъбъркваше в интриги, разбираше се добре и с мъже, и с жени, държеше се нормално и изглеждаше добре.

Първи от петимата финалисти снощи си тръгна самбистът Благой Иванов-Багата. Последва го атрактивната синоптичка Никол Станкулова. Къци Вапцаров , с когото всички съквартиранти се майтапеха по време на престоя в Къщата, остана на косъм от големия дуел на двамата супер-финалисти в шоуто. Той се оттегли последен от отпадащите и се води на трето място в класацията.

Това развитие донякъде изненада аудиторията, която очакваше Багата или Къци да победят. Клюката, че самбистът ще е №1 циркулираше в медийното пространство още от старта на предаването, към края му пък мълвата спрягаше бившия шоумен Вапцаров за предизвестен победител.

След приключването на "ВИП Брадър 2012" програмният директор Силва Зурлева обяви пред зрителите, че това е най-успешното предаване в ефира на Нова.

В продължение на два месеца риалити форматът предлагаше истинско шоу - от скандали през интриги, любовни разочарования и пиянски изцепки.

В Къщата на Големия брат влязоха 17 български звезди - някои позабравени, други не толкова известни. Сред тях бяха и извънбрачният син на Стефан Данаилов - Владимир, както и годеницата на Люси Дяковска - Камелия. В риалитито влязоха и шестима гост-звезди, сред които и световноизвестната секс бомба, модел и актриса Памела Андерсън. Тя остана само 48 часа в Къщата, но появата и у нас скоро няма да бъде забравена.

Шоуто обаче не спира дотук. В понеделник в Къщата на Биг Брадър влизат още хора за продължението - Big Brother All Stars, което ще събере най-популярните звезди от предишни издания на формата.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 минаващ

    0 0 Отговор
    Все пак добре е, че спечели човек, който заслужава! Орлин е олицетворение на това към което всеки един млад човек трябва да се стреми! Позитивен, талантлив, възпитан, интелигентен, красив, добронамерен, балансиран.
  • 2 Жоро

    0 0 Отговор
    Честито Орли ,и на Фънки също.А Къцоман да го духа под вода че да не се изпоти.
  • 3 кик

    0 0 Отговор
    ооооооо на него му мъ4но ве4е