15 Ноември, 2012 09:43 5 630 8

Златка и Камелия аут от VIP Brother

  • златка-
  • камелия-
  • vip brother-
  • къщата

На „метри” от финала на VIP Brother Къщата напуснаха Златка и Камелия. Двете събраха най-малко гласове от зрителския вот по Нова телевизия.

Камелия завеща медальона си на Никол, а Златка даде медальона си на Багата.
 
За финала остават да се борят Никол, Къци, Благой, Фънки  и Орлин. Един от тях в събота ще бъде обявен за любимата звезда на България.

Преди зрителите да кажат тежката си дума, съквартирантите трябваше да четат есета за това защо трябва да останат в Къщата.

Много съм щастлива, не съм изненадана, бях сигурна, че ще си тръгна, каза Камелия след излизането от ВИП Брадър. 

Камелия съжали за острите си думи, след като избухна в понеделник, когато се разбра, че Люси напуска Къщата. „Защо тъпият гнусен български народ така решава“, запита Камелия, разстроена, че се разделя с любимата си, като сипеше обиди и към Къци. 

Златка също сподели на излизане, че не се чувства разочарована, а е много щастлива. 

Преди това Златка отново удари на камък със знанията си, но този път не по география, а за банковите термини. Андрей Слабаков я попита какво означава „овърдрафт“, тъй като знае, че тя е учила „Банково дело“. Плеймейтката обаче чистосърдечно си призна, че не знае. 
 
“Искам да работя в телевизия, банковото дело не ми е силата“, сподели откровено Златка. Тя допълни и че си мечтае за здраво и хубаво семейство.
 

 

 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БУМЕР КАМОР

    0 1 Отговор
    horata sa ......ostaviha kaci smeshnika vatre

    Коментиран от #3

  • 2 невидим

    1 0 Отговор
    има ли още ,които зяпат и се вълнуват от тая малоумщина?
  • 3 Dell

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "БУМЕР КАМОР":

    Абе пълни гадове са хората....да изгонят капацитет като Златка и суперзвезда като Камелия, а да оставят смешника Къци..ужас ужас...

    Коментиран от #7

  • 4 Зоро

    0 0 Отговор
    Златка е проста като кокошка!
    Далече от прости жени.

    Коментиран от #5

  • 5 невидим

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Зоро":

    Още по прости са които зяпат тая
  • 6 никой

    0 0 Отговор
    Tрябва да вземат акредитацията на този университет.Кой знае още колко като Златито има......
  • 7 Сребрьо

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Dell":

    @3 То щото Къцко е капацитет, капацитет, капацитет - колко да е капацитет? Да не знае кой е Чарли Чаплин при положение, че е актьор и режисьор? Като те дават по телевизията суперзвезда ли си? Щото освен да са го давали по телевизията незнам Къцко да е постигнал нещо значимо. Е, и Камелия я дадоха по телевизията...хаха, както и братята от махалата. Да му се незнай, много звезди много нещо...ма ако дуднещата бездарна мъжка клюкарка победи, верно сте прост народ...
  • 8 Жоро

    0 0 Отговор
    Злате научи малко елементарна обща култура.Ако всички VIPве са като тебе мани,мани.Учила „Банково дело“, а „овърдрафт“ не знае какво е. Андрей Слабаков така те сложи в графата на слабообразовани.А за Камелия красива,умна,добра от всякаде нямам думи....