Last news in Fakti

8 Ноември, 2012 12:31 4 567 9

Последни номинирани в къщата на VIP Brother

  • дяковска-
  • павлов-
  • къци-
  • вип брадър-
  • vip-
  • номинирани-
  • къщата

Люси Дяковска, Къци Вапцаров и Орлин Павлов са тримата съквартиранти, които ще се борят за участие във финала на VIP Brother 2012.

Звездата от No Angels, която бе член на журито на Music Idol 2, се озова в този списък не заради негативен вот от страна на останалите седем Съквартиранти, а като лидер на загубилия днешните елиминационни игри отбор. В тях участниците от двата тима трябваше да отговорят на въпроси от различно естество в рамките на 5 минути.

Камелия пък заслужи привилегията да се нарича Глава на Къщата през следващата седмица. Половинката на Люси получи и правото да даде имунитет на един от съквартирантите си и тя реши това да бъде Никол.

Главата на Къщата изпрати автоматично на номинации Орлин Павлов, въпреки първоначалното си намерение да издигне кандидатурата на Фънки. Орлин бе номиниран още от Златка, Багата и Фънки, като последните двама изразиха всеобщото мнение, че той е един от фаворитите за победата, поради което искат да го отстранят преди финала на 17 ноември, до който ще достигнат само петима.

В номинациите очи в очи в сряда вечер звездите почти единодушно изпратиха Къци на елиминации. Повечето от тях се аргументираха с това, че шоуменът демонстрира прекалено голям хъс за победа и не съумява да се адаптира към компанията и обстановката в Къщата.

Гости в студиото, за да коментират номинациите на живо, бяха Влади Въргала, Антония Петрова, Мариана Попова и Иван Христов.

Същевременно стана ясно, че на 14 ноември, сряда, шоуто ще напуснат още двама участници, след което в Къщата ще останат петима Съквартиранти плюс тризначките Вяра, Надежда и Любов, които участват като гост-звезди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 nomina

    0 1 Отговор
    какво излиза- че който има хъс за победа трябва да бъде оплюван,унижаван и усмиван,да е обект на подигравки и т.н. Новите "секс идоли" и "ВИПове" на България са плондери и пияници като ПЪНки...опа-Фънки,биячи и мутри като БАГАТА/по познат с прякора си от колкото с името си/ и к.ви и златотърсачки като черната Златка,която не се интересува особено от нищо друго освен поредния хонорар.Колкото до ВИП Брадър мисля,че е пълен фарс и част от деградационното образование на днешните младежи.Жалко само за патриорите,които се бориха за Освобождението на България и отдадоха живота си...срам за ББ и другите маскари -червени,сини,зелени,пембени...
  • 2 edin ot naciata

    0 0 Отговор
    Фънки или Златка ПОБЕДИТЕЛ! Да живее Б-я,втората по интелект нация в света!
  • 3 Хаха

    1 0 Отговор
    Абе вие слепи ли сте бе? Как този недорасляк завършил образование за куклен театър и веднъш провървяло му в живота (щото да е водещ на невада си е късмет - прохождащ шоу бизнес и липса на конкуренция) го прави вип или интелект? То в игрите се видя! Чарли Чаплин не позна - а уж режисьот и актьор - 'ати недораслия женчо. И лицемер... Тоя да ми беше паднал в казармата щеше да види кво се казва гонкане. Тия там само му се канят. Мъжка клюкарка дето само дудне и вицовете си ги разбира само той. Тва ли да изберем?
  • 4 кик

    0 0 Отговор
    нагласено порно
  • 5 ...

    0 0 Отговор
    един нормален има там и това е Къци. Останалите пръчки и комплексари им лъснаха г.зовете що за стока са.

    Коментиран от #6

  • 6 Хаха

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "...":

    @5 Къци ако е нормален, ти си здраво за психиатър. Няма толкова лицемерна, подла, страхлива и дребна душица. Що не поръси с кафе Фънки или Багата? Дори Златка...аааа шубето голям страх! Айкидо тренирал...леле...ако бях в къщата при всяко разминаване щеше да яде шамари зад врата...
  • 7 никсън

    0 0 Отговор
    някой гледа ли въобще тая порнография освен екипа , които получава пари за това !!!!!!!!!!?
  • 8 gan4o

    0 0 Отговор
    абе то се вижда че къцито е най голям между тези мишоци ,а цигането златка ,багата и той от боята са най опасни ......явно циганите пробиват здраво на екрана
  • 9 ган4о

    0 0 Отговор
    а тази люси се видя колко и е булгура ......и тя барабар с всичките се надпреварва да плюе по къцката......жалка мутри4ка и доста подмолна