Отидете към основна версия

4 950 21

Дъщерята на Мадона разпали див дебат за косматите подмишници (СНИМКА)

  • дъщеря-
  • мадона-
  • лурдес леон-
  • лурдес мария чиконе леон-
  • подмишница-
  • косми

Лурдес редовно публикува снимки, на които се вижда, че не маха космите под мишниците си

Снимка: БГНЕС/ EPA

Мадона сподели селфи с дъщеря си Лурдес, но снимката предизвика жесток дебат в Instagram. Докато някои коментират, че Лурд изглежда ужасно, заради небръснатите си подмишници, голяма част от потребители, пък я подкрепят, като отбелязват, че тя може да прави каквото иска с тялото си, пише trafficnews.bg.

Дъщерята на Мадона все повече прилича на майка си и доказателство за това е общата снимка, споделена от певицата.

На въпросния фотос Лурд е облечена в зелена рокля и носи червена чанта, а Мадона в бяла рокля, с венец от цветя на главата.

Но веселия семеен кадър беше засенчен от небръснатите подмишници на Лурд, които тя редовно показва на снимки.

Известно е, че младата красавица не премахва космите от подмишниците и изглежда се гордее с това, но, както обикновено, отново е остро критикувана от обществото.

„Боже, не си ли бръснеш подмишниците?!“, „Това не е хигиенично.“, "Хм, това момиче се нуждае от самобръсначка", "Защо не си обръснеш подмишниците ???", "Искам да бъда толерантен и добър, но изобщо не обичам космите под мишниците.", гласят само част от коментарите на потребителите.

Тези, които я подкрепят, пък вярват, че тя може да прави каквото си иска и подчертават, че изобщо не е редно хората да се фокусират върху толкова маловажни подробности:

„През 2021 г. хората все още се изненадват, че възрастна жена има косми по тялото“, "Наистина ли? Това е красива снимка на майка и дъщеря и всички вие не можете да спрете да говорите за нейните косми ... ", „Наистина е странно как жените казват„ Нашето тяло, нашият избор “и критикуват и осъждат момичета, които не се бръснат. Как се нарича това? А, да - лицемерие.", казват фенове на известните майка и дъщеря.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.

Свързани новини