Отидете към основна версия

9 919 26

Най-ужасяващите резултати от разкрасителни процедури (СНИМКИ)

  • промяна-
  • разкрасителни процедури-
  • пластична операция-
  • деси фотосесията-
  • джулиана гани

Това са някои от най-фрапиращите промени, на които родни знаменитости са се подлагали

Афинитетът на родните известни дами към екстремни промени на външния вид чрез ботокс, хиалурон или силикон е всеизвестен. В последно време обаче решенията на дамите, които изпитват известни съмнения за красотата си, меко казано, шокират голяма част от обществото, писа Телеграф.

Най-добре познатият пример, който заслужава да оглави неофициалната класация на лоши, дори фрапиращи корекции, е 27-ото поред уголемяване на устните на бургазлийката Андреа Иванова, по-позната като българското Барби. Неузнаваема след серия от промени е още Десислава Димитрова, която се прочу с прякора си Деси Фотосесията, докато беше кандидатка за титлата Мис Плеймейт. Сред фенките на драстичните трансформации са още Джулиана Гани, Нора Недкова и др.

Необичайната визия на Барбито Андреа провокира всевъзможни реакции и коментари. И докато последователите я засипват с критики и обиди, тя е категорична, че не спира да получава предложения за секс, срещи или пътувания. Последната интервенция, която ще се реализира около Коледа, е 27-о поред инжектиране на хиалурон в иначе огромните ѝ устни. С промяната тя ще достигне до нов рекорд. След останалите са още силиконови импланти, променена брадичка и издължена челюст. С което известните интервенции стават 30.



През 2018 г. поп фолк певицата Валя се подложи на процедура за подмладяване със златни нишки в тялото ѝ, което изненада чалга феновете. Една от зоните, на които са имплантирани златните нишки, е именно дупето на певицата. Говори се, че всяка една от нишките е с диаметър около 0,1 мм и са покрити с тънък слой полигликоева киселина. Това е съвременна процедура, която има подмладяващ ефект и активизира производството на колаген и еластин в кожата. Тя стана и първата чалга певица, заложила на процедурата.

Певицата Адриана се сдоби с прякора Мис Пиги след серия от интервенции. Слаб лекар или странни изисквания от страна на певицата я превърнаха в плашеща гледка. След резултата в миналото тя се закани да съди лекаря, постарал се да я направи досущ като анимационен герой. "Устните ми стават все по-големи, вместо да намаляват. Това съсипа не само лицето, но и кариерата и живота ми, а хората непрекъснато ме одумват. За тези устни съм плащала по 300 евро. Инжекциите бяха по 50 евро. Той не е много скъп хирург, ама... Гърдите ми струваха към 7000 евро, липосукцията към 2000 евро и 1000 евро за устните. Но не са само парите. Стресът, хорските приказки... Завела съм съдебен иск - такива пластични хирурзи като него не бива да работят", ожесточено обясняваше изпълнителката преди години.

Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 12 гласа.

Свързани новини