Отидете към основна версия

9 318 16

Въпреки всички силиконови хубавици, 55-годишна англичанка е жената с най-огромен бюст у нас

  • силикон-
  • силиконови импланти-
  • силиконов бюст-
  • бюст-
  • гърди-
  • рекорд

Нашенката с най-големи силиконови импланти е българското барби Андреа Иванова

Две дами спорят за най-големи силиконови гърди у нас в момента - Кристин Каменова и Джулиана Гани. Всъщност обаче с най-много импланти е известната като БГ Барби Андреа Иванова, съобщава "Телеграф".

Кристин стана известна като момичето с гърди на кредит. Кандидатствала за потребителски кредит от 20 000 лв. и след като била одобрена, се сдобила с първата си операция. Първите ѝ импланти били със скромния размер от 520 кубика, но това било максималното количество, което можело да бъде поставено като за първи път. Гани пък има около 1000 кубика.

Изобилие

„Аз гърди имам в изобилие, но все нещо е недостатъчно“, оплаква се Кристин. И добавя, че е много критична и се стреми към перфектна визия. Тя проучила всички възможности, за да увеличи отново бюста си. И така се подложила на втора операция, на която подменила 520-кубиковите импланти с почти двойно по-големи. За втората корекция нямало нужда от кредит, тъй като според нея лично майка ѝ щяла да ѝ помогне финансово.

55-годишна англичанка ни удари в земята

С най-големи гърди у нас се оказа 55-годишната англичанка Шарън Паркинс. Ексцентричната дама се преселила в село Изгрев през 2015 г. заедно със съпруга си, бивш шампион по бокс. Двамата си харесали 200-годишна къща в плевенското село и се нанесли набързо. Шарън е с по-големи гърди и от Джулиана Гани, и от Кристин Каменова. Пъркинс има по 1500 кубика във всяка гърда. Общо 3000. Размерът на сутиена ѝ е 32 ММ по английската номерация. Това отговаря на 80Т по европейската.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 15 гласа.

Свързани новини