Отидете към основна версия

2 183 11

Денис Теофиков щеше да навърши 23 г.

  • денис теофиков-
  • певец-
  • годишнина-
  • рожден ден-
  • поп фолк

Младият певец издъхна през 2021 г. след падане на седмия етаж на блок

На вчерашния 20 юли покойната вече звезда на родния поп фолк Денис Теофиков, щеше да навърши 23 години. Смъртта на талантливия млад певец се превърна в една от най-големите трагедии в музикалния шоубизнес у нас. Певецът си отиде в края на октомври 2021 година.

Колегите на Теофиков в попфолк гилдията и до ден-днешен са потресени от загубата му, а въпреки че нямаше шанса да се задържи дълго на сцената, младият талант бе истински обичан от феновете.

Денис Теофиков е роден на 20 юли 2000 г. в София. Израснал е в музикално семейство – майка му Венера е певица, а баща му Атешхан Теофиков – известен фолклорен и джаз китарист, пише Шоу Блиц.

 

За кратко време Денис Теофиков участва в един от проектите на Джулия и записва три дуета с Малката – "Полудяваш", "И това ще отмине" и "Локдаун". Изпълнителят има общи проекти и с Анелия – "Милион", с Цветелина Грахич – "Пак ще го направя", както и съвместно парче с Малката, Александър Робов и Цветелина Грахич – "Не се отказват".

През 2016 г. той участва във филма "Маймуна".

Oт този свят Денис си отива едва на 21 години - на 24 октомври 2021 г., след падане от седмия етаж на сграда, като по случая е образувано досъдебно производство.

Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 6 гласа.

Свързани новини