Отидете към основна версия

2 908 18

Участничка от "Ергенът 3" блъсна колата си в София

  • мария чекмарьова-
  • ергенът-
  • кола-
  • автомобил-
  • катастрофа

Луксозното "Ауди" на Мария остана с огъната броня

Участничката в последния излъчен сезон на "Ергенът" Мария Чекмарьова, която се бори за сърцето на Алек, но не успя да го спечели, се вряза в колче на тротоара с лъскавото си "Ауди".

Докато паркираше на тротоара на ул. "Екзарх Йосиф" в София, красавицата от украински произход не видя, че има колче, и се натресе директно в него. Бронята на немското возило се огъна, а Мария дори не разбра какво е станало с автомобила. Мъжът, който бе с нея, ѝ каза да даде назад, но щетите вече бяха нанесени.

Този лек екшън не сломи духа и не попречи на хубавото настроение на Мария и на половинката ѝ. Хубавицата отиде до квартален магазин за здравословни храни и напитки и си взе зелено смути и разхлаждаща напитка за приятеля си, пише "България днес".

После двамата отпрашиха, но този път мъжът седна зад волана, а красавицата му каза: "Сега аз ще се возя".

Мария Чекмарьова е една от най-интересните личности, участвали в култовото предаване "Ергенът". Тя е родена в Одеса, Украйна, но от около 8 години живее е България. Хубавата девойка работи като уеб дизайнер на свободна практика, защото според нея "една жена трябва да е успешна, единствено разполагайки със собствените си средства, независимо дали има партньор до себе си, или не".

Мария се интересува от инвестиции, а финансовата грамотност е от изключителна важност за нея.

Преди да влезе в "Ергенът" тази година, Мария бе категорична, че ще спечели сърцето на богаташкото синче Алек, но това така и не се случи. В крайна сметка за пръв път в шоуто никоя от кандидатките не се дореди и не успя да си тръгне с желания ерген, защото той не избра никоя от участничките.

Развоя на събитията все пак не сломява Мария, която неведнъж е забелязвана именно с нов мъж. Ергенката е винаги усмихната, което говори само по себе.

Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 19 гласа.

Свързани новини