Отидете към основна версия

2 505 9

Мартин Елвиса е мъртъв за Емануела

  • емануела-
  • певица-
  • поп фолк певица-
  • мартин николов - елвиса-
  • елвиса

Фолк звездата реши да отговаря на лични въпроси от свои фенове

Фолк певицата Емануела реши да отговаря на въпроси на фенове, след като бе изоставила тази връзка с тях в продължение на почти година.

Певицата показа как се забавлява с по-малкия си син Димитър и засегна въпроса с бившите си мъже, сред които е и бащата на момчето. Hotnews.bg припомня, че тя изживя бурен романс с милионерския наследник Димитър Динев, но после двамата се изпокараха и дори се съдиха за родителските права над момченцето.

Емануела винаги е твърдяла, че не понася изневярата, а слабите ангели на мъжете ѝ все се оказват причина за разделите с тях.

Така се случи не само с Динев, който се загаджи с танцьорката Мартина под носа на фолк звездата, но и с Мартин Николов-Елвиса, който придоби бърза слава за добро или лошо покрай участието си в "Игри на волята". Той никога не е крил, че точно Емануела го насърчила и му съдействала да влезе в предаването, което се радва на рекорден рейтинг. Покрай участието му обаче Емануела на няколко пъти го нападна, че не е богаташът, за който се представя и че той също ѝ е изневерявал.

В разговора с фенове тя директно обяви Елвиса за "умрял", като припомни известната латинска сентенция: "За мъртвите или добро, или нищо". Певицата обаче се пошегува с влюбен в нея почитател, като показа тя в кого е влюбена, като това се оказа котката ѝ.

"Пуснете ги да изневеряват на друг и гледайте как животът ги убива. Стават жалки и смешни, без да трупате лоша енергия в душите си. Повярвайте ми, яко е", дава съвет Емануела на другите жени, станали жертва на изневяра.

Тя признава, че преди се е опитвала да отмъщава за нея, но днес вече не се занимава с неверни мъже.

Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.

Свързани новини