6 Август, 2024 13:32 2 502 9

Мартин Елвиса е мъртъв за Емануела

  • емануела-
  • певица-
  • поп фолк певица-
  • мартин николов - елвиса-
  • елвиса

Фолк звездата реши да отговаря на лични въпроси от свои фенове

Фолк певицата Емануела реши да отговаря на въпроси на фенове, след като бе изоставила тази връзка с тях в продължение на почти година.

Певицата показа как се забавлява с по-малкия си син Димитър и засегна въпроса с бившите си мъже, сред които е и бащата на момчето. Hotnews.bg припомня, че тя изживя бурен романс с милионерския наследник Димитър Динев, но после двамата се изпокараха и дори се съдиха за родителските права над момченцето.

Емануела винаги е твърдяла, че не понася изневярата, а слабите ангели на мъжете ѝ все се оказват причина за разделите с тях.

Така се случи не само с Динев, който се загаджи с танцьорката Мартина под носа на фолк звездата, но и с Мартин Николов-Елвиса, който придоби бърза слава за добро или лошо покрай участието си в "Игри на волята". Той никога не е крил, че точно Емануела го насърчила и му съдействала да влезе в предаването, което се радва на рекорден рейтинг. Покрай участието му обаче Емануела на няколко пъти го нападна, че не е богаташът, за който се представя и че той също ѝ е изневерявал.

В разговора с фенове тя директно обяви Елвиса за "умрял", като припомни известната латинска сентенция: "За мъртвите или добро, или нищо". Певицата обаче се пошегува с влюбен в нея почитател, като показа тя в кого е влюбена, като това се оказа котката ѝ.

"Пуснете ги да изневеряват на друг и гледайте как животът ги убива. Стават жалки и смешни, без да трупате лоша енергия в душите си. Повярвайте ми, яко е", дава съвет Емануела на другите жени, станали жертва на изневяра.

Тя признава, че преди се е опитвала да отмъщава за нея, но днес вече не се занимава с неверни мъже.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хлъц

    23 1 Отговор
    Д,ва и силиконовите кифли.Всички до една- сякаш са от една преса вадени.Скулички,джуки като дупе на заклана пуйка, и все златотърсачки.Кво можеш ма,баята кифло? Освен Шопинг терапия по молове, Спа център, и селфита,нищо друго! Едни яйца на очи не умеете да изпържите.Д,ва и търтейската семка,д ва! Но виновни са онези,комплексарите с пачки- не вие.Ако бяха истински мъже,с мъжка закваска,ще ти тегли една нощна,ще ти хвърли стотачка върху гащите и до там! А не да се изживявате,за каймака на обществото.

    Коментиран от #4

  • 2 Тома

    11 0 Отговор
    Да не му е умряла патката
  • 3 Мария Атанасова

    11 1 Отговор
    Коя е Емануела и кой е Мартин Елвиса?

    Коментиран от #9

  • 4 Мария Атанасова

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хлъц":

    Това е нашият елит,няма мъже само пусета.
  • 5 Феновете на таа са:

    7 1 Отговор
    Али мюмюн, айше ибрям, нургюл зайбе, севгин бюйрюм и так далее
  • 6 Ужас безкрай

    9 1 Отговор
    Таз "мома" да не е избягала от музея на Мадам Тюсо...
  • 7 Анти чалга

    11 0 Отговор
    Поредната чалгарска драма . Тези с какво друго са известни.
  • 8 Гост

    10 0 Отговор
    Това на първата снимка какво е . Че се вижда само боя , грим и джуки.
  • 9 ......па

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Мария Атанасова":

    нЕкакви чалгаропитеци...