Отидете към основна версия

1 665 7

Ден за “нищонеправене”

  • астрология-
  • звезди-
  • ден

Пред вас са подходящи часове за уединение

Снимка: Shutterstock

Луната е в знак Скорпион до 02:35ч на 7 октомври

Ключовите думи за дните на Скорпион са: сексуалност, импулсивност, ревност, риск, критичност, проницателност, страст, чувствителност, изобретателност, проницателност. Опасен период, в който нараства напрежението, истеричността, емоционалната нестабилност. Конфликтните ситуации се случват почти на всяка крачка, вътрешната агресивност у хората е готова да избие по всяко време. Възможно е даже забравени обиди да избухнат с нова сила. Хората изглеждат неуправляеми, раздирани от отрицателни чувства и негативни емоции. Затова трябва всеки да се стреми към търпение и снизходителност.

Енергията на Скорпиона оказва силно влияние върху пикочно-половата система. Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Каквото и да правите в дните на Скорпион за тези части на тялото е добре, ще има двойно положителен, превантивен и лечебен ефект. Да се сведе до минимум физическото натоварване.

Лунен календар: продължава 3 лунен ден до 10:02ч

Следва 4 лунен ден от 10:02ч на 5 октомври до 11:07ч на 6 октомври

Символ на 4-ти лунен ден е “Райското дърво” или “Дървото на познанието”. Спомнете си за Адам и Ева които вкусили от забранения плод от дървото на познанието и извършили грехопадение. И този ден е такъв - ден на грехопадението. Може да ви се наложи да избирате между доброто и злото. Затова е най-добре да прекарате деня в уединение, да практикувате изкуството на богатите “нищонеправене” и да не вземате скорострелни решения. Особено актуална е поговорката днес: “По-добре десет пъти премисли, тогава режи”.

Това е двойствен ден. На действията на човек, светът започва да реагира именно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на съдбата, то ще можете да определите дали държите правилен курс. Преобладава излишна импулсивност. Като цяло това е ден на изкушения и леки провокации, на които в никакъв случай не бива да се поддавате. Необходимо в този ден да се опитате да поддържате мислите, душата и тялото си чисти и да не вредите на никого.

Желателно е да останете пасивни и повече време да прекарате в уединение. Количеството контакти следва да се ограничат днес. Ако все пак имате активни контакти се въздържайте да вземате бързи решения. Не бива да се произнасят лоши думи даже мислено, защото сега притежават голяма сила. Не трябва: да се тръгва на пътешествие, да се късат цветя, да се режат дървета.

Болестите възникнали днес, може да получат усложнение и да бъдат продължителни, ако не им се обърне веднага сериозно внимание и не започнат да се лекуват навреме. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс.

Счита се за лоша поличба, ако косата ви се заплете по време на сън - това показва, че бъркате понятията за добро и зло, като от време на време приемате бялото за черно, след това черното за бяло. Това е много добър ден за молитви, за четене на свещени книги, за търсене и намиране на духовен Учител.

Източник: novini.bg

Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.

Свързани новини