Отидете към основна версия

1 083 10

Мелания разказа за първата си среща с Доналд Тръмп

  • мелания тръмп-
  • мемоари-
  • доналд тръмп-
  • първа среща-
  • флирт

Той флиртувал с нея, докато е бил на среща с друга жена

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Мелания Тръмп описа подробно първата си среща с настоящия си съпруг Доналд Тръмп в новите си едноименни мемоари, признавайки, че политикът е бил на среща с друга жена, когато започна да флиртува с нея.

В книгата Мелания обяснява, че е била на парти на Седмицата на модата през 1998 г. с приятел, когато бившият президент се приближава до тях — въпреки че беше придружен от „привлекателна руса жена”

“‘Здравей. Аз съм Доналд Тръмп," - каза той, когато стигна до масата ми. ‘Радвам се да се запознаем’”, спомня си Мелания според откъс, получен от Variety.

Тя обаче приела този разговор като обикновена любезност, тъй като Тръмп бил в компанията на красива дама.

“Когато тя си тръгна, той ме помоли за телефонния ми номер” написа тя.

Мелания обаче “учтиво отхвърлила молбата му”, което оставило политиката “леко изненадан”

Вместо това, моделът помоли Доналд да ѝ даде неговия номера, което той с радост изпълнил, но с едно условие.

Ще ти дам номера си, сами ако обещаеш да ми се обадиш’”, спомня си тя.

Мелания продължи: "С жест Доналд повика бодигарда си. Големите му рамене се наклониха, докато го слушаше, преди дискретно да напише бележка върху елегантна визитна картичка. Доналд взе визитката и ми я подаде“.

Въпреки че не е ясно колко време е отнело на Мелания, за да изпълни обещанието си, двойката се ожени през 2005 г., а година по-късно посрещна сина си Барън Тръмп.

На друго място в книгата бившата първа дама сподели някои вниквания в отношенията им, като призна, че тя не е “съгласна с всички решения и мнения на Доналд"

По-конкретно, моделът даде да се разбере, че напълно подкрепя репродуктивните права на жените и не е съгласна с позицията на съпруга си относно абортите.

Наложително е да се гарантира, че жените имат автономия при решаването на предпочитанията си да имат деца въз основа на собствените си убеждения, без каквато и да е намеса или натиск от страна на правителството,” тя написа в “Мелания”

“Защо някой друг освен самата жена трябва да има властта да определя какво прави тя със собственото си тяло?” добави тя.

Тя също остро осъди жестокия бунт на 6 януари в Капитолия.

Отразяването в новините беше шокиращо; насилието, на което станахме свидетели, беше недвусмислено неприемливо,” написа тя.

Въпреки че разбрах, че много хора смятат, че изборите са били проведени неправилно и че вицепрезидентът трябва да спре процеса на утвърждаване, ние никога не трябва да прибягваме до насилие.”

“Мелания” излязоха във вторник, 8 октомври.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.

Свързани новини