Отидете към основна версия

3 631 33

Прецакаха Натали Трифонова с намалена заплата и пропиляна възможност

  • натали трифонова-
  • синоптичка-
  • заплата-
  • хонорар-
  • нова телевизия-
  • бтв

Синоптичката получила гореща оферта от Нова телевизия, но я изтървала

Снимка: bTV

Мечтата на всеки българин - Натали Трифонова продължава да демонстрира стилен и луксозен начин на живот, но според информация от в. „Уикенд“ заплатата ѝ в bTV е значително намалена. По времето на Антон Хекимян тя получавала около 7000 лева месечно, плюс допълнителни бонуси. В наши дни като синоптик Трифонова получава 3000 лева, а за воденето на предаването „Култ“ – още 1500 лева. Освен хонорарите в bTV, тя получава и оферти да рекламира различни продукти без аудиторията си в социалните мрежи, но как точно стои въпросът с финансите там е мистерия.

За водеща, която се отличава с безупречен външен вид, облича се в скъпи марки и често пътува в чужбина, тези суми изглеждат скромни, като се има предвид, че средната заплата в София е около 3219 лева.

През лятото се появиха слухове, че Нова телевизия ѝ е предложила три пъти по-висока заплата – около 12 000 лева месечно, но Натали е отказала. Трифонова отхвърлила примамливата оферта, защото очаквала, че именно тя да заеме мястото на Деси Стоянова като водеща на предаването „Преди обед“, а това значително би утвърдило позицията ѝ като журналист.

В същия период Трифонова е имала множество оферти за реклама в социалните мрежи, особено след като участва в „Денсинг старс“ и стигна до финала. В крайна сметка обаче, ръководството на bTV решило да я задържи като синоптик, което е част от новините, и така ограниченията за участия в реклами останали в сила.

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 25 гласа.

Свързани новини