Отидете към основна версия

48 787 207

Борисов, сега спиш ли спокойно?

  • боец-
  • георги георгиев

Лъжците станаха убийци

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

БОРИСОВ, сега спокойно на мека, пухена възглавничка ли спиш?
ПИТАМ БУДА И МУТАФЧИЙСКИ, ВИЕ ЛИ РЕШИХТЕ ТЕ ДА УМРАТ?
ЛЪЖЦИТЕ станаха УБИЙЦИ!

Двама от заразените в неврологията във видинската болница починаха. Това са тежко болни пациенти, вторично заразени в болницата след взрива на заразата. Молех се поне да няма смъртни случи, но вирусът не слуша брифингите, лъжите и хвалбите на свинете, вирусът убива!

НЕЗАБАВНО ОТСТРАНЯВАНЕ на Мутафчийски и НОЩ и разследване на всички случаи на откази да бъдат изследвани контактни, включително и медици с доказано заразени с коронавирус!
Публикувам документи, уличаващи Мутафчийски в лъжа и доказващи всяка моя дума за това, че е имало и продължава практиката да НЕ се изследват и поставят под карантина контактни с доказано заразени с COVID-19.

В БОЕЦ се сдобихме с официално прокурорско постановление по подадения от нас сигнал, в което е констатирано, че взетите на 02.04. проби на видинските медици са ВЪРНАТИ от Референтната лаборатория в София, където са ОТКАЗАЛИ да ги изследват и след това са унищожени в автоклава на РЗИ-Видин. Постановлението е с дата 16.04, но по заповед на Гешев разследването е насочено срещу мен, прокуратурата скрива тази информация и едва днес се сдобихме с документите. Прокуратурата доказва, че това, в което ме обвинява е вярно, тоест, че повдигнатитите ми обвинения са заради ИСТИНАТА, че има случаи за ОТКАЗ да се изследват проби на контактни медици, а в конкретния случай част от тях вече са били и със симптоми. Същите не са били поставени под карантина, лично се срещнах и разговарях с някои от тях на 03.04.2020 г.! Тези откази и действия на Щаба са причината за взрива на зарата във Видин и други места в страната. Взрив, който вече отне и човешки животи. След като на 03.04 БОЕЦ даде гласност на случая и за да прикрият своите мерзки действия по "лична уговорка с генерал Мутафчийски" едва на 05.04 са изпратени повторни проби на медиците и то НЕ в Референтната лаборатория, а във ВМА при Мутафчийски, като резултатите са съобщени 4 дни по-късно. Всичко това, забавените с дни изследвания, липсата на достатъчно предпазни средства, непоставянето под карантина на контактните и лъжите и отказите на управляващите и Щаба доведоха до над 70 заразени във Видин, от тях над 30 медици и за съжаление вече два смъртни случая.

КОЙ СЕГА ЩЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ?
БОРИСОВ, ТИ ЛИ РЕШИ ТЕ ДА УМРАТ? МУТАФЧИЙСКИ, ТИ ЛИ РЕШИ ТЕ ДА УМРАТ? КАНТАРДЖИЕВ, ТИ ЛИ РЕШИ ТЕ ДА УМРАТ?

На 24.04 в национален ефир Мутафчийски заяви, че ''няма откази да се тестват медици". Доказана лъжа! Нещо повече, отказите за тестване на контакти са след инструкция спусната именно от Щаба до всички РЗИ в страната. Това съобщи на официална пресконференция директора на РЗИ-Видин, д-р Владински - "Не ни разрешават да взимаме проби на контактни, такава е заповедта от Щаба", а на срещата ми с него показа и самата инструкция в своят мобилен телефон.

БОЕЦ публикува множество данни, видеоматериали и информация за подобни случаи. НЕ се взимат проби на контактни и НЕ се поставят под карантина. Вече не говорим за лъжи и откази, а за убийство. Умишлено убийство. Когато умишлено, чрез свои действия, или бездействие предизвикаш и допуснеш заразяването със смъртоносна болест на десетки граждани и има починали, това вече е убийство. Геноцид. И всичко това, само за да може Борисов да се хвали колко малко случаи на заразени имаме и как го давали за пример в Европа. Всичко това, за да се манипулират данните и да са отчитат по-малко заразени. Всичко това, за да се правят свинете на спасители.

Хора, управляват ни изроди! Като не тестваш най-рисковите групи, естествено не се установяват и заразени. След сигнал на БОЕЦ до СЗО и реакцията на службите в Женева, изведнъж правителството и Щаба започнаха ''масови" тестове и веднага рязко скочи броя на откритите случаи на заразените!

Утре в 13.30 съм призован в полицията за повдигане на обвинения, ако бъда задържан, съпругата ми ще даде знак. Помогнете и защитете семейството ми и се отърсете от страха. Истината е най-силното ни оръжие. От БОЕЦ продължаваме своите битки срещу злото, което ни убива и за свобода и сраведливост. И от ареста, и от затвора, ако се наложи и не могат да ни спрат.
Споделете и осъзнайте - Мафията не спасява, мафията ограбва, лъже и убива!

Георги Георгиев, гражданско сдружение БОЕЦ

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 210 гласа.

Свързани новини