Last news in Fakti

28 Април, 2020 10:00 48 766 207

Борисов, сега спиш ли спокойно?

  • боец-
  • георги георгиев

Лъжците станаха убийци

Борисов, сега спиш ли спокойно? - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

БОРИСОВ, сега спокойно на мека, пухена възглавничка ли спиш?
ПИТАМ БУДА И МУТАФЧИЙСКИ, ВИЕ ЛИ РЕШИХТЕ ТЕ ДА УМРАТ?
ЛЪЖЦИТЕ станаха УБИЙЦИ!

Двама от заразените в неврологията във видинската болница починаха. Това са тежко болни пациенти, вторично заразени в болницата след взрива на заразата. Молех се поне да няма смъртни случи, но вирусът не слуша брифингите, лъжите и хвалбите на свинете, вирусът убива!

НЕЗАБАВНО ОТСТРАНЯВАНЕ на Мутафчийски и НОЩ и разследване на всички случаи на откази да бъдат изследвани контактни, включително и медици с доказано заразени с коронавирус!
Публикувам документи, уличаващи Мутафчийски в лъжа и доказващи всяка моя дума за това, че е имало и продължава практиката да НЕ се изследват и поставят под карантина контактни с доказано заразени с COVID-19.

В БОЕЦ се сдобихме с официално прокурорско постановление по подадения от нас сигнал, в което е констатирано, че взетите на 02.04. проби на видинските медици са ВЪРНАТИ от Референтната лаборатория в София, където са ОТКАЗАЛИ да ги изследват и след това са унищожени в автоклава на РЗИ-Видин. Постановлението е с дата 16.04, но по заповед на Гешев разследването е насочено срещу мен, прокуратурата скрива тази информация и едва днес се сдобихме с документите. Прокуратурата доказва, че това, в което ме обвинява е вярно, тоест, че повдигнатитите ми обвинения са заради ИСТИНАТА, че има случаи за ОТКАЗ да се изследват проби на контактни медици, а в конкретния случай част от тях вече са били и със симптоми. Същите не са били поставени под карантина, лично се срещнах и разговарях с някои от тях на 03.04.2020 г.! Тези откази и действия на Щаба са причината за взрива на зарата във Видин и други места в страната. Взрив, който вече отне и човешки животи. След като на 03.04 БОЕЦ даде гласност на случая и за да прикрият своите мерзки действия по "лична уговорка с генерал Мутафчийски" едва на 05.04 са изпратени повторни проби на медиците и то НЕ в Референтната лаборатория, а във ВМА при Мутафчийски, като резултатите са съобщени 4 дни по-късно. Всичко това, забавените с дни изследвания, липсата на достатъчно предпазни средства, непоставянето под карантина на контактните и лъжите и отказите на управляващите и Щаба доведоха до над 70 заразени във Видин, от тях над 30 медици и за съжаление вече два смъртни случая.

КОЙ СЕГА ЩЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ?
БОРИСОВ, ТИ ЛИ РЕШИ ТЕ ДА УМРАТ? МУТАФЧИЙСКИ, ТИ ЛИ РЕШИ ТЕ ДА УМРАТ? КАНТАРДЖИЕВ, ТИ ЛИ РЕШИ ТЕ ДА УМРАТ?

На 24.04 в национален ефир Мутафчийски заяви, че ''няма откази да се тестват медици". Доказана лъжа! Нещо повече, отказите за тестване на контакти са след инструкция спусната именно от Щаба до всички РЗИ в страната. Това съобщи на официална пресконференция директора на РЗИ-Видин, д-р Владински - "Не ни разрешават да взимаме проби на контактни, такава е заповедта от Щаба", а на срещата ми с него показа и самата инструкция в своят мобилен телефон.

БОЕЦ публикува множество данни, видеоматериали и информация за подобни случаи. НЕ се взимат проби на контактни и НЕ се поставят под карантина. Вече не говорим за лъжи и откази, а за убийство. Умишлено убийство. Когато умишлено, чрез свои действия, или бездействие предизвикаш и допуснеш заразяването със смъртоносна болест на десетки граждани и има починали, това вече е убийство. Геноцид. И всичко това, само за да може Борисов да се хвали колко малко случаи на заразени имаме и как го давали за пример в Европа. Всичко това, за да се манипулират данните и да са отчитат по-малко заразени. Всичко това, за да се правят свинете на спасители.

Хора, управляват ни изроди! Като не тестваш най-рисковите групи, естествено не се установяват и заразени. След сигнал на БОЕЦ до СЗО и реакцията на службите в Женева, изведнъж правителството и Щаба започнаха ''масови" тестове и веднага рязко скочи броя на откритите случаи на заразените!

Утре в 13.30 съм призован в полицията за повдигане на обвинения, ако бъда задържан, съпругата ми ще даде знак. Помогнете и защитете семейството ми и се отърсете от страха. Истината е най-силното ни оръжие. От БОЕЦ продължаваме своите битки срещу злото, което ни убива и за свобода и сраведливост. И от ареста, и от затвора, ако се наложи и не могат да ни спрат.
Споделете и осъзнайте - Мафията не спасява, мафията ограбва, лъже и убива!

Георги Георгиев, гражданско сдружение БОЕЦ


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 210 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Един

    546 58 Отговор
    То само за това да бяха излъгали....

    Коментиран от #109, #119, #149, #199

  • 4 Някой си

    524 51 Отговор
    Мутристан, това е положението!
    Иначе ви спасяват!
  • 5 888

    490 59 Отговор
    Абсолютно вярно.

    Коментиран от #113

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Кой68

    432 38 Отговор
    Всеки има своята трагедия.. Всеки има своята истина....Знае ли някой какво ни чака утре? Затова на избори мислете със главите си.........

    Коментиран от #70

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Edelvays

    437 58 Отговор
    От щаба на шайката може да се очаква всико!!!
  • 11 Жорже

    244 27 Отговор
    На ком #1 му нямале нищо защо е изтрит или не беше удобен за НОЩ и вие усложливо го изтрихте?

    Коментиран от #20, #126, #179

  • 12 Ронин

    367 33 Отговор
    В СВОБОДНИТЕ МЕДИИ В БЪЛГАРИЯ Е ТАКА ТРИЯТ НЕБУДОБНИТЕ ИСТИНИ!!!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Експерт

    338 38 Отговор
    Свободата на словоро в Република България нe е на 111 място, а на 211 място щом се трият коментари!!!!...

    Коментиран от #131

  • 15 мечо

    41 176 Отговор
    дори и аз сприах да се маитапя че човекат е годжи и не расбира разболях се преди две седмици от нещто пудобно едвам ставах от леголото да утида до магазина за бира и цигари а бес личен лекар както сам е много лошо грип е искарва се ама триабва да се слуша щабат

    Коментиран от #44, #61, #67, #112, #114

  • 16 Последния софиянец

    279 42 Отговор

    До коментар #1 от "Публикувано във факти.бг:":

    Българските гурбетчии с цената на много унижения изхранваха България. Понеже тук им беше отнета тази възможност от алчните и крадливи олигарси от всякакви цветове. Въпроса е сега от какво ще живее народа при загубата на работа в чужбина.

    Коментиран от #138

  • 17 мечо

    50 269 Отговор
    бесниат видинчанин гиорги тапото аиде стига вече гешов да се задеиства и да го затвори вав банишора само лажи и сяване на паника срет опщтеството ни не законно е да се убвинява щабат за борба сас вироса нияколко хора вече си испатиха

    Коментиран от #92, #173

  • 18 Юлиан

    81 280 Отговор
    Покрай тоя вирус ще се избият да се правят на патриоти. Петдесет пъти, прочетох БОЕЦ, в тази статия. В същото време, подтикват българските граждани към революции, бунтове, както и да го изопачат е едно и също - размирици по време зараза. Най-малоумното нещо, което може да се направи, точно сега. Коментар 1, допълва статията със сърцераздирателна история "случайно е първия". Какво целите бе, да станем Судан ли, и да ни презаселите след метежа и заразата с "нови българи"?

    Коментиран от #47, #141, #159

  • 19 123

    86 213 Отговор
    Абе Факти, защо това което сте пуснали да е новина достойна за първа страница - някой твърди някъде нещо си, а това че повечето хора не познават "боеца" от снимката да е нещо лошо и неговото мнение за тях е едно голямо нищо. Нямаме ли право на мнение, останалите които прозираме зад фасадата? Естествено е че ще вие на умряло като сам е написал му предстои среща в полицията, много ясно че пробва да си постели обществена подкрепа преди това Защо триете коментарите които не ви изнасят, защо умишлено оставяте хората да плюят по щаба и насочвате коментарите в тази посока. Доста умисъл има във Вашите действия и ставате мнооооого подозрителни.

    Коментиран от #43, #51, #65, #192

  • 20 Дето не разбираме

    165 16 Отговор

    До коментар #11 от "Жорже":

    Истината винаги боли
  • 21 Гост

    80 8 Отговор
    Както показаха последните събития, предпоследните били по-добри.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Усмивката

    196 37 Отговор
    Цялостната стратегия за противодействие на вируса е един правителствен Фейк. Новоизточниците на заразата ще се окаже че пристигат от две основни направления. Неизследване на новопристигащите от чужбина своевременно .Лошата политика по пристигането им от границата дао местата които са посочили за пребиваване . Тоест един цял ден никой не дав отговорор къде ходят. По роднини ли. По магазини ли. Което е предпоставка за зараза. И това което вече дни алармират от БОЕЦ
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ

    236 52 Отговор
    ГЕРБ не спасява, ГЕРБ убива...
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Факти бг.

    105 21 Отговор
    Не толерираме коментари срещу шайката!
  • 42 ФилософЪ

    44 120 Отговор
    Двама са умрели, стотици са спасени.

    Коментиран от #88

  • 43 Усмивката

    189 36 Отговор

    До коментар #19 от "123":

    И какви са твоите доводи. Какво от това което излагат от БОЕЦ подозираш в лъжа.Нората по места се убеждават че има разминаване с официалите и това което е в действителност.Нали излязоха и снимкови материали. Как се посрещат от чужбина от места с пандемия. Как еди наши съкраждани от кварталите спазват карантина. Как за да оцелееш и бъдеш излекуван своевременно трябва да си или президент на фудболен клуб или депутат. Нима не виждаш очевидното , че само при един заразен в народното събрание всички бяха тествани и пуснати отново на работа. Това ли виждаш сред населението да се случва. Категорично НЕ. Тогава ское не си съглсен с БОЕЦ

    Коментиран от #76

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Asdfg

    119 18 Отговор
    Гешев, спиш ли???
  • 46 Рошко

    107 18 Отговор
    Тцтцъцт голямо триене големо чудо, в булгаристан цар далеко, бог високо, съдиите и прокурорите гич ги няма, който им дава заплатката него слушат, медиите също, само заради тези идиотщини аз няма и не искам да живея в тази ш****държава, и ще направя всичко възможно да изведа колкото се може повече хора, млади хора навън
  • 47 народа обича ораторите

    87 22 Отговор

    До коментар #18 от "Юлиан":

    Напълно съм съгласен ! Не съм съгласен с това правителство поради ред пропуснати ползи на държавата в времето но едва ли точно в момента е времето за анархия , митинги и революции . Нека отшуми тая зараза и тогава да се мисли за смяна на властта и предсрочни избори .Всъщност циркаджии много и на това се нагледахме през последните 30г. Много е трудно да отсеем семето от плявата (аз лично вече не вярвам )що се отнася до партиите а отделни личности с чисти помисли може и да са останали ........като В.Енчев например но те нямат шанс заради недоузрялото общество .

    Коментиран от #58

  • 48 Maika na 2 deca

    136 32 Отговор
    Обръщам се и към всички футболни агитки от Левски,ЦСКА,Ботев,Локомотив и към всички гневни хора на които е отнето правото на свобода и правото да живеят добре в страната в която сме родени.Спасете децата ни.Спасете и себе си. Пратете управляващите там, където им е мястото и покажете че сте наследници на Ботев и Левски.Искам децата ми да живеят в свободна и нормална държава а не в затвор.

    Коментиран от #59, #107, #145, #204

  • 49 Шайката ни УБИВА.

    116 19 Отговор
    Смяна на системата.
  • 50 Бай Хитлер има Мисьл

    94 15 Отговор
    И то гениална; Колкото една лъжа е по голяма и изречена от високопоставени личности толкова по лесно огромен брой хора повярват в нея.....

    Коментиран от #156

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 ЖОРО

    116 26 Отговор
    ДА ВИДИМ Б.Б.КАКВО ЩЕ ИЗЛЪЖЕ В ПАРЛАМЕНТА...А ИНАЧЕ НА ТЯХ НЕ ИМ ПУКА ЗА НАРОДА..ДАВАТ ПОМОЩИ САМО НА БЛИЖЕДУПЦИТЕ..НАЙ ГОЛЕМИЯ ДАРИТЕЛ С НАЙ ГОЛЕМИ ПОМОЩИ..НО МИ СЕ ВИЖДА ЧЕ ИДВА ВИДОВДЕН...
  • 53 Уважавам

    67 56 Отговор
    само Георги Георгиев(Боец) и Слави Трифонов. Това са истински петриоти. Да не забравя Динко, Перата както и Бисер петното а също Костадин Костадинов...

    Коментиран от #183

  • 54 Георги

    47 108 Отговор
    боец вие сте манипулатори
  • 55 Гербав трол

    90 17 Отговор
    Модераторчето голямо триене - само тези които плюят срещу този човек ли са разрешени.
  • 56 ЖОРО

    74 19 Отговор
    ДА ВИДИМ Б.Б.КАКВО ЩЕ ИЗЛЪЖЕ В ПАРЛАМЕНТА...А ИНАЧЕ НА ТЯХ НЕ ИМ ПУКА ЗА НАРОДА..ДАВАТ ПОМОЩИ САМО НА БЛИЖЕДУПЦИТЕ..НАЙ ГОЛЕМИЯ ДАРИТЕЛ С НАЙ ГОЛЕМИ ПОМОЩИ..НО МИ СЕ ВИЖДА ЧЕ ИДВА ВИДОВДЕН
  • 57 /////

    16 31 Отговор
    Не мога в други сайтове, затова ще си кажа мое лично мнение. Много се прекалява с умрелите. Четат ви от вън и майки, които имат близки навън се притесняват за старите си родители. Ако умрете няма да можем да дойдем да ви погребем. Страх от вън, а тук сме ок възрастните. Психози. Поцял ден по радио, нещастни колко са в България, умиращи,. Много крайности. Консолидация и по-малко маскировка. Разбрахме, носим, спазваме и не сме от бсп. От бсп е марешки бояджията, с бабушка от ссср. Ние партии не ни вълнуват. Партии не хранят. Воля краде.. И както веднъж в една аптека комега.
    Едно време ядохте кебапчета, а днес хапчета. С чанти млади купуват лекарста, за марешки е ок и вдигна глава. От народа за управляващите, хитрец бабушка ссср с дядката живеещи. Хепси бкпбспдпсгерб.. Кокола, а и мацки у народното, атанасова що не да я опънати. Ппп, след време да не го закопчаят като Евро футболист любовниците на марешки
  • 58 Усмивката

    75 22 Отговор

    До коментар #47 от "народа обича ораторите":

    Разбира се че една анархия и безконтролност би била голема грешка.Но по така водената стратеги със справянето с вируса намирисва на предварително целенасочен сценарий за ,,НЕ СПРАВЯНЕ С ВИРУСА" , .Много са вече фактите които говорят. Нескопосания Щаб. И мерките. И правомощията. Да не говорим за униформите . Породило очудване в всеки здравомислещ. С танкове и армия ли ще се борят. Имаше фрапиращи случаи на пропуск. Дори безконтролното пропускане на новопристигащи от чужбина. С хиляди. Имаше диаграми без никаква научна и всякава стойност. Има ли диаграма на увеличението през последните месеци на населението на България. Това не е ли важен фактор. Защо никоя ,,мисирка" не задава точния въпрос?

    Коментиран от #104

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 До боецо

    33 84 Отговор
    Ти пък откъде се излюпи и кой те храни с тлъсти хонорари, Другарю Боец? Няма да има оправия в тази номенклатура, никога! Много жалко!
  • 61 Крис51

    96 24 Отговор

    До коментар #15 от "мечо":

    Едно е повече от очевидно. ГЕРБ имат спешна нужда да ограмотят поне малко троловете си. Не се излагайте чак до такава степен, моля. Или вече не можете да намерите грамотни хора да ви подкрепят?
  • 62 Jojo

    35 79 Отговор
    Само като видя "Боец" и изречения единствено с главни букви и почва да ми се повръща!
  • 63 Коментатор

    43 19 Отговор
    Няма угодия за едните няма вирус за другите нямало мерки за трети нямало свобода че да си пият ракийката по къщи за гости или да си ходят на село да хапнат и пийнат на аванта.

    Коментиран от #66

  • 64 Коментатор

    27 20 Отговор
    Няма угодия за едните няма вирус за другите нямало мерки за трети нямало свобода че да си пият ракийката по къщи за гости или да си ходят на село да хапнат и пийнат на аванта.
  • 65 Истината

    60 20 Отговор

    До коментар #19 от "123":

    Щом спеца по карантии и тиквата от Барселона са винаги на първа страница значи и идиотите са достойни за там!

    Коментиран от #89

  • 66 А коментатора

    39 12 Отговор

    До коментар #63 от "Коментатор":

    се пръска от яд, че няма роднини и приятели, не държи на пиене, стои вкъщи, свит в ъгъла, треперещ от страх да не би да кихне и гледа как нормалните хора се разхождат по улиците:)

    Коментиран от #111

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Извинявам се

    81 11 Отговор
    Извинявам се от името на всички, които боледувахме януари и февруари от вирусни инфекции, че не знаехме, че Тамифлу и Авирон не,, действа на вируса, та взехме че оздравяхме. Извинявам се,че тогава боледувахме и ни лекуваха по стандартния начин, а не като сега:
    Стой си вкъщи, пий парацетамол и ако започнеш да се задушаваш се обади да те изследваме за К-19 .
  • 69 нов симптом

    24 53 Отговор
    уау, тоя го е гепил вируса на лудостта, сидеров номер 2, ама имали още наивници да им вярват на такива ???
  • 70 NikNay

    49 13 Отговор

    До коментар #8 от "Кой68":

    Ама ти до изборите ли ще чакаш ? А и кой ти гарантира, че изборите ще са честни ? Грабвай кола и почвай да млатиш наред ....

    Коментиран от #150

  • 71 колев

    24 41 Отговор
    чудя се докога ще давате думата на този неонацист,селяндур объл
  • 72 Геро

    29 39 Отговор
    Гошо, щеше да ти повярвам, но научих, че преди време си се мазнил на премиера, като дърт котарак? На такива пребоядисани боклуци нямам вяра?
  • 73 az #Победа75

    79 23 Отговор
    Човекът се оказа прав, заради което сега Каскета го погна! А ген. Майтапчийски излъга публично в национален ефир за лекарите във Видин!
  • 74 Поет

    45 13 Отговор
    Тези бойци са ми известни . Те действат в една посока. Ще им повярвам , когато излязат и поискат Доган да върне централата ,да върне хонорара за веца , Пеевски да върне милионите от КТБ , Гергов да върне панаира , Ченгетата да бъдат лустрирани ,
  • 75 оня с коня

    24 40 Отговор
    На индивида от Снимката ЛИЧНО 3-ТЕ ОРИСНИЦИ са му отредили честта да влезе в Панделата и НЯМА МЪРДАНЕ.Има обаче и Светлина в тунела ,защото конкретно за такива като него ПОЕТЪТ е написал "И влезе в Затвор,попадна на хора и СТАНА ЧОВЕК"!
  • 76 123

    18 27 Отговор

    До коментар #43 от "Усмивката":

    Вие съда ли сте или просто вярвате на всякаква информация която се излива по медийте, разбирам че Факти за пореден път си измиват ръцете като цитират "мнение" на лица във фейсбук и от това правят достойна новина за първа страница, лошо няма това им е работата но това не е достойна журналистика. От друга страна човек не води дела срещу държавата през фейса и когато го прави то е със съвсем други подбуди. Аз лично изобщо не ме интересува дали информацията му е верна или не, имам си мнение от това как се води тази кампания. Моят коментар е към отношението във Факти, трият всички негативни коментари по темата и умишлено оставят само подкрепящите тезата да си цъкат минуси и плюсове, много тенденциозно е това отношение и прозира опит за създаване на обществено отношение по тема с която трябва да се занимава съда а не да се дава гластност по медийте преди да се стигне до съд.
  • 77 Доктор Вачев

    38 53 Отговор
    Колко са умряли бе боец . Не ти ли е неудобно да сееш мръсотии . За 2 месеца 58 души . Ако ние в България имаме убийци ,какво да кажат в другите държави , там трябва да са масови убийци .Той предупреждавал .И аз мога да си седя в къщи и да предупреждавам. Били починали и заразени . Горкият онеправдан . АКО СМЕ В НОРАМАЛНА ДЪРЖАВА досега да бъдеш осъден 3 пъти .как си позволяваш да наричаш хората убийци . Къде беше ти боецо , да искаш справедливост за хилядите убити без съд и присъда , за изродите в концлагерите ,които си живееха и някои още живеят в България.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 zzapoznat

    55 14 Отговор
    Националният оперативен щаб /НОЩ/ не знае колко от починалите в дома си, са станали „жертва” на вируса, защото брои и съобщава само „загиналите” в болниците. Така е най-лесно. При средна дневна смъртност 296 човека, от началото на 2020г. до 28.04.2020г. в България са пoчинали 34 020души. Oт тях 58 са „загиналите” oт вируca, кoeтo прaви 0.171 % oт oбщия брoй на всички починали. С това темпо, до края на годината ще има 180 „жертви” на коронавируса, при около 1500 умрели след хоспитализация от пневмония през 2019г., около 1500 през 2018г., 1482 през 2017г., 1509 през 2016г., 1534 през 2015г., 1508 през 2014г., 1436 през 2013г., 1495 през 2012г. и т.н. , което прави средно по 125 души на ден!!!!!!! Странно защо, държавата не беше затворена през всичките тези години. На фона на тази статистика е редно да се отбележи, че годишно в България умират в катастрофи над 600 души, над 600 се самоубиват и над 110 биват умишлено убити. Кой решаваше за тези хора, дали да живеят или да умрат ?
  • 80 Николов

    17 30 Отговор
    Още един дето не е за изписване. Ти нормален ли си? Луда работа.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Цецо шлифера

    39 27 Отговор
    Щабът да бъдат сменени с честни и достойни специалисти.
  • 83 Коко

    34 22 Отговор
    Абе хора, стига сте писали глупусти. Болницата във видин, не стига че са некадърни ами само се чудят как да точат. Едно от най корумпираните здравни заведения. Бездънна яма на нзок. Как пък най-големите мошенници най много ревът когато стане нещо. Ревахте за маски и костюми, ама що не споменавате че искахте финнасиране и като ви ги доставиха на готово, след седмица пак дайте пари за предпазни средства. 300 костюма на 10 лекаря. Е нагли сте вече. Ама НОЩ ви секна далаверата а?

    Коментиран от #171

  • 84 месара

    19 34 Отговор
    не е ли крайно време тоя гошо да го вкарат в затвора?

    Коментиран от #91

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 ЯСНОВИДЕЦ

    24 42 Отговор
    ДО СЛЕДСТВЕНИ ТЕ СЛУЖБИ, ЗА ДРЪЖТЕ ГО ТОЯ Г. ГЕОРГИЕВ, И ГО ОБВИНЕТЕ В УГЛАВНИ ЛЪЖИ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ. ПРЕДАИТЕ ГО НА СЪДА, И СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ ЩЕ БЪДЕ ОСЪДЕН ЕФЕКТИВНО ЗА НЕГОВИТЕ ЛЪЖИ. ТАКИВА КАТО НЕГО НЕ ТРЯБВА ДА ИЗЛИЗАТ ОТ ЗАТВОРИТЕ, ТАМ ДА ИЗГНИЯТ.
  • 88 А ако сред

    32 9 Отговор

    До коментар #42 от "ФилософЪ":

    тези двама умрели по нечия небрежност или поради грешно решение има твой близък, как щеше да реагираш? Стига с политизирането на всичко в България - в случая ИМА документи-заповеди, указания -следствие на които има смъртни случаи. Невинни ли са авторите на тези заповеди и указания, спасили ли са някого, довели ли са до заболяване и смърт на някого - това е проблемът, а не "едните са винаги добри, другите-винаги лоши"...

    Коментиран от #96

  • 89 Дръндрън

    13 3 Отговор

    До коментар #65 от "Истината":

    Гледам и ти си кандидат за първа страница.
  • 90 Анонимен

    25 9 Отговор
    Всичко е въпрос на психическа издръжливост. Вирус досега не е сниман и документира,че съществува,измислят се разни схеми и понеже сме най-отдолу на пирамидата само слушаме и изпълняваме,без да се дават много обяснения и доказателства.
    Защо слушаме и вярваме на неверни неща И продължаваме с едни и същи действия без живеем като жертви?
    Липсва промяна във всеки един от нас и носене на лична отговорност.
  • 91 Нуша

    41 20 Отговор

    До коментар #84 от "месара":

    ДА. КРАЙНО ВРЕМЕ Е БОЙКО И ШАЙКАТА МУ ДА БЪДАТ ЗАТВОРЕНИ ЗА ВИНАГИ, ЗАЕДНО СЪС СВОЯТА ЕДНА ШЕПА ПОДРЪЖНИЦИ
  • 92 Zhegataa

    18 4 Отговор

    До коментар #17 от "мечо":

    Научи се да пишеш бе,тъпак и после коментирайки!
  • 93 незнайко

    37 10 Отговор
    Много се радвам че има будни хора в тази държава, и стига са не лъгали30години!!!
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Пишман възрожденец

    14 29 Отговор
    Мутрите от БОРЕЦ плюят по мутрите от ГЕРБ...
    Междукланови войни.
  • 96 Гост

    9 8 Отговор

    До коментар #88 от "А ако сред":

    Някой написал казал нещо и защото е някакъв си професор или доцент и т.н. и ние сме длъжни да им вярваме.
    А дали техните познания им помагат да се излекуват и защо лекарствата в рекламите се казва,че предотвратяват симптомите?
    Симптома какво е?
    Всички ни лъжат и манипулират за да не се събудим и да променим реалността си,в която се срива цялата система в този си вид.
    Пари печелят ли се ако ти си самостоятелен и независим от държавната власт и парите,или само се печелят от проблеми и решенията им,които пак се предлагат от същите тези,които са ги създали?
  • 97 Lopi

    10 4 Отговор
    А честито оня анание с за ок вече са приели носенето на маски демек маската ще е нещо като лична карта за лигитимиране пред полицията като ви спрът а още колко се очаква само споко май по Африка трябва да се бяха хора в целия свят е дна помищина даже си мисля що не измислят на хоъара да им дадът време за живеене нямаш време умира имаше един филм такъв да живееш да се мъчи маски ядене храна ток вода и всичко устанал нямя смисъл затова да ди дадът време по 1 ден който не може да се презареди аре кима следващия моля
  • 98 Тошко

    14 29 Отговор
    Боец, това е измета на българската нация!.... Измет означава БОКЛУЦИ.

    Коментиран от #106, #110

  • 99 Активист на БСП

    34 15 Отговор
    Тоя или ще получи инфаркт ,оли ще го удари мощен джип на пътя ! Такава е практиката на ГЕРБ ! Бирата,Танов,Милен Цветков...

    Коментиран от #103

  • 100 Храна за размисъл

    26 3 Отговор
    Тръмп се пошегува нещо и забележете овцете как му се вързаха и последствията от това да слушаш какво ти се казва от някой друг:
    Огромен брой американци са погълнали препарати за дезинфекция в опит за превенция на новия щам на коронавируса.

    "Си Ен Ен" съобщава, че в последните дни телефонът за спешна помощ 911 е получил "стотици обаждания" за хора, приемали дезинфектанти.

    Губернаторът на щата Мериленд - Лари Хоган - уточнява, че на спешния телефон са получени рекордно много обаждания на хора, които са се опитали да си инжектират дезинфектанти или да ги пият.

    Силната миризма и вдишването на дезинфектанта по скоро ще ви умори,но не и някакъв си измслиен вирус,който се представя за смъртоносен .

    Коментиран от #108

  • 101 Нормален

    13 23 Отговор
    Боеца на Цветан Василев или по - известен като Гошо Тъпото е бивш член на ГЕРБ изгонен от партията заради злоупотреби с финансови средства.
  • 102 Някой.

    13 3 Отговор
    А е тук дето пишете, и явно нямате какво да правите, защо не се по научете да пишете по правилно и грамотно, особено, Мечо!
  • 103 Анонимен

    12 20 Отговор

    До коментар #99 от "Активист на БСП":

    По-скоро ще получи инфаркт.Виж как се е подул от пиене като котна жаба.
  • 104 И аз да кажа

    19 11 Отговор

    До коментар #58 от "Усмивката":

    Не е вярно. Аз се прибрах от Германия с един от последните полети в края на март и бях в карантина две седмици и си я спазих ,включително не си виждах най-близките, защото ги пазех. Провериха ме три пъти и предлагаха помощ и съдействие Беше организирано с декларации за попълване още в самолета и с дезинфектанти на борда, с мерене на температурата при влизане в страната, а посрещачите не ги пускаха в сградата. Обаче оттам-нататък какво са правили останалите, не може всеки да е с полицай за охрана. И не може държавата да се затвори за гражданите си- много от нас не бяхме емигранти, а просто пътували по работа или на гости. Я си представете вие да сте в такова положение. Твърдя, че правителството направи най- правилното, а че разни идиоти не са спазили карантината не е виновна държавата!

    Коментиран от #177

  • 105 Ддд

    18 16 Отговор
    Да попитам :Г-н Георгиев, пиете ли си редовно хапчетата? До вчера пискахте, че се ограничават правата на гражданите, днес за тестовете се хващате.... Какво още ще изпляскате, за да останете в светлината на прожекторите?
  • 106 чистача

    6 5 Отговор

    До коментар #98 от "Тошко":

    Ти от коибо клу ци си ?
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 И аз

    20 3 Отговор

    До коментар #100 от "Храна за размисъл":

    И аз се извинявам на НОЩ, че останахме с моето семейство извън стъкмистиката, защото боледувахме януари, когато се завърнаха скиорите от Италия и се лекуваме с Тамифлу
  • 109 Човек от народа

    27 6 Отговор

    До коментар #3 от "Един":

    Време е народа да вземе реципрочни мерки срещу управляващата узурпирала властта мафия
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 И аз да кажа

    14 4 Отговор

    До коментар #66 от "А коментатора":

    Аз пък харесвам коментатора, той посочва всички крайности и не взема страна! Факт е, че има критики от всички страни и не могат да се уважат всички доводи
  • 112 Dirk

    12 2 Отговор

    До коментар #15 от "мечо":

    Коя дума 4 букви може да се напише с 5 грешни букви? Отговорът е ОВЦА - УФТСЪ. Имаш накъде да се развиваш. Дерзай!💩
  • 113 Eistee

    11 12 Отговор

    До коментар #5 от "888":

    Съмнявам се да е "абсолютно вярно". Първо, този човек не разра какво пише. Ето един пример: "Това са тежко болни пациенти, вторично заразени в болницата...". Вторично заразени? А къде са били заразени първично? Значи междувременно са били излекувани? Наистина ли? И какво правят в неврологията инфекциозно болни хора? Друго странно твърдение: "...отказите за тестване на контакти са след инструкция спусната именно от Щаба до всички РЗИ в страната". Добре де, ако има такава инструкция, тя трябва да е ПИСМЕНА и може да се представи. Къде е? Ако не е била ПИСМЕНА, а РЗИ са я изпълнявали, значи отговорността си я носят РЗИ, щом нямат документ, с който да докажат, че са ги принудили да отказват тестове, това значи, че решението си е тяхно и ТЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТТА. Какви ги пише този човечец въобще?! Той знае ли как въобще функционира администрацията в България.

    Коментиран от #158, #205

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Цветко Христов

    14 8 Отговор
    ДОЛЕ БСП.
  • 117 ИМПЕРИАЛИСТ

    20 3 Отговор
    Стига с този идиотизъм! От корона-вирус не може да се предпазиш. Това дори не е пълноценен вирус, а някакво подобие... Ефективна ваксина срещу него не може да се създаде заради безбройните му мутанти. Спасението е здрав и силен организъм, който не е тровен с всевъзможни хапчета за щяло и нещяло с години. В природата са регистрирани около 1700 корона-вируси, най-много по животните...
    Прилагат от НОЩ тези рестриктивни мерки защото друго не могат да измислят, тъй като в случая медицинската и фармацевтична мафия е напълно безпомощна...
  • 118 Ако се стигне до съд,примата и генерала

    11 5 Отговор
    са сигурните губещи.Всичко е доказуемо,а и от ЕС и СЗО се наблюдава територията.
  • 119 Сашо Дикоф

    10 13 Отговор

    До коментар #3 от "Един":

    Когато си се Мазнил и Свалял на Борисов - ПОМНИМ ! Не си „Боец „ а си Наглец !
  • 120 Телевизора на Елвис

    16 1 Отговор
    Тоя свят окончателно стана мазИло. Не знам докъде ще я докараме така.
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Гост

    7 6 Отговор
    Вирусите в топлото не виреят, а умират. Топлината, слънцето вреди за кожните, рак на кожата. По себе си съдя. Коронавирус неть бамбини. По-добре навън, а не у вмирисаните от готвене и у тоалетни миризми и препарати. Вируса не понася препарати миризливки. В затвор не сме ходили, но у дома си е жива болест и много ще умрат, а може би това е целта за хора на 60 и 65...2 : 2, бюджета ощетен от 60 г пенсионери и нататък
  • 123 Мисля си

    8 6 Отговор
    От оценката на този пост научавам, че към момента 15 души са готови да грабнат колове и да млатят наред. Ми почвайте- по жената, децата ,витрината с чаши, телевизора, лампите, прозорците...А кол откъде? Внимавайте, че ако сте вързали коня на този кол, ще ви "ойде у ряката"!
  • 124 Действай те

    19 5 Отговор
    Сезирайте съда в Страст-бург,и да ги осъдим,чрез международен трибунал за геноцид
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Евелина

    7 0 Отговор

    До коментар #11 от "Жорже":

    дано и те дасе истриат от тоя свят даги няма мръсни интереесчии и шзржди.
  • 127 лъвчето

    16 4 Отговор
    във Велико Търново ситуацията е същата отказ да се тестват контактни с доказано заразени .Заповед на Кантарджиев и Борисов.
  • 128 vip

    13 9 Отговор
    Боец не бяха ли тези дето стачкуваха в София преди седмици и твърдяха, че такава болест няма. А сега твърдят, че има болни от болест, която отричаха, поради грешка на властите.. Малко се обърках сега вече какво твърдят...
  • 129 Наблюдател

    17 6 Отговор
    " КОЙ СЕГА ЩЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ?" Автора на горния материал още ли не е разбрал че такъв въпрос е безсмислено да се поставя на лицето Борисов?! Цялата му политика е прехвърляне на отговорността като настане издънване в-у други! Ами този фамозен ЩАБ не сте ли разбрали, е създаден да обира негативите защото той реално е КОНСУЛТАТИВЕН орган към лицето Борисов и НЕМОЖЕ да издава заповеди! Само че народа се е шашнал от некомпетентни простоти бълващи от Борисов ежедневно!
  • 130 ПЕНКО

    9 3 Отговор
    АБЕ- ТИМАДЖИИ ИМАТЕ ЛИ НЕЩО ОБЩО С ТАЗИ ГЕПАРСКА СГАН ?
  • 131 6666

    6 12 Отговор

    До коментар #14 от "Експерт":

    Не само ,че има свобода на словото,но има свободия щом още се позволява на шепа лумпени/тролове/ да серът по форумите и да втълпяват лъжи пратив правителството.
  • 132 препатил

    12 2 Отговор
    Не знам! Някои случки ме навеждат на мисълта, че умират тук там хора, погребват се в присъствието на ограничен кръг близки, но не влизат в статистиките! Не знам дали са изследвани! Все си мисля, че човекът ако бе не на 65, а на 85 и с куп ,,придружаващи заболявания" имаше шанс да попадне в статистиката! А сега просто научихме, че починал. Май от пневмония! Все по малко им вярвам!
  • 133 Иван

    8 13 Отговор
    ДАНС,Гешев...до кога ще чакат този влахундер да насажда ненавист и омраза срещу България и законното и правителство!Трябваше вече да е в затвора!

    Коментиран от #168

  • 134 niki

    7 3 Отговор
    колко евро взима да лъжеш

    Коментиран от #140

  • 135 Нинова

    6 3 Отговор
    „Ние концентрираме усилията си 5 основни направления”, пише в докладната записка. Посочени са и конкретните направления - дейност на неправителствения сектор, създаване и поддържане на интернет сайтове, създаване на собствен телевизионен канал, създаване на влиятелен аналитичен център и създаване на партия. Според Малинов следва да се упражнява политическо влияние неявно, а "по таен начин".
  • 136 Мартин

    11 9 Отговор
    Георги Георгиев от БОЕЦ още ли ходи до Сърбия за срещи с фараон Цветан Василев? За един приАтел питам...
  • 137 Свиленски

    8 9 Отговор
    Гошо КОЙ плати операцията на съпругата ти във Франция?
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 ГРОБАР

    3 7 Отговор

    До коментар #134 от "niki":

    По себе си ли съдиш, ...или по-важно е да защитиш Тикваря?
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 ХОРААААА

    10 6 Отговор
    Хoрa, упрaвлявaт ни изрoди! Кaтo нe тecтвaш нaй-риcкoвитe групи, ecтecтвeнo нe ce уcтaнoвявaт и зaрaзeни. Cлeд cигнaл нa БOEЦ дo CЗO и рeaкциятa нa cлужбитe в Жeнeвa, извeднъж прaвитeлcтвoтo и Щaбa зaпoчнaхa ''мacoви" тecтoвe и вeднaгa рязкo cкoчи брoя нa oткрититe cлучaи нa зaрaзeнитe!
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Чнг

    11 3 Отговор
    Най ми чудно как Киро гела Хасан Адемов се излекуваха за няколко дни а другите обикновенни хорица?2438
  • 145 Е с кое те ограничиха

    11 6 Отговор

    До коментар #48 от "Maika na 2 deca":

    Къде видя ограничения, затвор, рестрикции или каквото и да било? В Германия не работи нищо, НИЩО! Само големите супермаркети са отворени, нищо друго. Магазинчета, железарии, автосервизи, фризьорски салони, всичко е затворено. В Гърция нямаха право да излизат в продължение на 4 дни, в Сърбия също. Тук кое не работи? Молове и ресторанти само. С кое се почувства ограничена?

    Коментиран от #176, #186

  • 146 СИЛНИ ДУМИ КОНКРЕТНИ И НА

    10 3 Отговор
    МЯСТО КАЗАНИ, НО КАКТО ВЕЧЕ СМЕ ГО ОБЯСНИЛИ СЕЛЯНИНЪТ ОТ БАНКЯ НЕ ГУБИ РАЗСЪДЪК В ТАЯ СИТУАЦИЯ, АМИ ПРОСТО НЯМА ТАКЪВ! -------------------

    БOРИCOВ, ceгa cпoкoйнo нa мeкa, пухeнa възглaвничкa ли cпиш?
    ПИТAМ БУДA И МУТAФЧИЙCКИ, ВИE ЛИ РEШИХТE ТE ДA УМРAТ?
    ЛЪЖЦИТE cтaнaхa УБИЙЦИ!

    Двaмa oт зaрaзeнитe в нeврoлoгиятa във видинcкaтa бoлницa пoчинaхa. Тoвa ca тeжкo бoлни пaциeнти, втoричнo зaрaзeни в бoлницaтa cлeд взривa нa зaрaзaтa. Мoлeх ce пoнe дa нямa cмъртни cлучи, нo вируcът нe cлушa брифингитe, лъжитe и хвaлбитe нa cвинeтe, вируcът убивa!
  • 147 Демокрацията е най скъпата диктатура!

    5 4 Отговор
    Както преди така и сега властимащите в бг едно мислят,друго говорят,трето вършат!ето защо както мухите лаинарки нашите водачи,бг политици винаги са избирали и избират губившата страна!това е генотип бг!понеже вече ги няма Руснаците,остава да чакаме......вирусът САрс. Ков 2 и заболяването Ковид19 да свършат......работата!

    Коментиран от #148

  • 148 РУСНАЦИТЕ СА КОРАВ НАРОД ДОКАЗАЛИ СА СЕ

    3 1 Отговор

    До коментар #147 от "Демокрацията е най скъпата диктатура!":

    НЕ ВЯРВАМ ДА ОСТАВЯТ НЕЩАТА В РЪЦЕТЕ НА МАРОДЕРИ! ОСЛУШВАЙ СЕ, ОГЛЕЖДАЙ СЕ И ПРЕМИНИ ОТНОВО В БКП, КОГАТО ЧУЕШ, ЧЕ ИДВА ТАНК!

    Коментиран от #151

  • 149 Димитър

    8 7 Отговор

    До коментар #3 от "Един":

    Този се увлича, премиера Борисов бе един от първите които въведе карантината и извънредното положение. Нима Борисов има вина за заразата от китайския комунистически вирус плъзнал по целия свят. Напротив китайците са виновни защото криха два месеца. Има българи като тия от Боец които да търсят под вола теле. Явно, че крадливия банкер скрил се в Сърбия Цветан Василев плаща добре на всички които плюят по Борисов.
  • 150 Кой68

    3 0 Отговор

    До коментар #70 от "NikNay":

    Като почна от теб та догоре... Всичко наред и яко дърварене........
  • 151 И аз да кажа

    4 0 Отговор

    До коментар #148 от "РУСНАЦИТЕ СА КОРАВ НАРОД ДОКАЗАЛИ СА СЕ":

    Къде пак ще ходят с танкове руснаците , бе? Кой ги е нападнал? Чуваш ли се какви ги дрънкаш?
  • 152 Компира

    5 3 Отговор
    До 145 алооо кои Ти Каза ,че в Германия не работи нищо.всичко работи .ако изскаш Мога да Ти Пратя снимки
  • 153 Гражданин

    11 2 Отговор
    Защо реагираме като овце,вярно е,че не тестват лекарите, които работят в провинцията.Само в софийски богоизбрани болници това. не го ли разбахте.b
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 КОЧА

    2 3 Отговор
    А ТИ СПИШ ЛИ ИЛИ ЩЕ ЗАСПИШ ЗАВИНАГИ .............
  • 156 НххххххМ

    9 3 Отговор

    До коментар #50 от "Бай Хитлер има Мисьл":

    И още една мисъл: " По- лесно е да излъжеш някого, отколкото да го убедиш, че е бил излъган." ... Това го казвам за онези, които вярват на лъжите на НОЩ.
  • 157 морза

    6 5 Отговор
    '' МОЛЕЦ '' -- ????? Плъх --- борец -???? !!!!
  • 158 НххххххМ

    9 1 Отговор

    До коментар #113 от "Eistee":

    Май ти не знаеш как функционира администрацията в България! Някои заповеди се спускат устно с цел да няма писмено доказателство, че са ти наредили нещо нередно!
    Ще ми кажеш, че щом не е писмено, не е заповед...така е...имаш избор - или да изпълниш устното нареждане, или чао.
  • 159 БРЦК

    1 1 Отговор

    До коментар #18 от "Юлиан":

    Момче ти бръснеш ли се или още си кьосе защо говориш глупости
  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 filo

    3 3 Отговор
    Леле какъв боец, нямам думи.
  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 filo

    3 3 Отговор
    Тоя нали е клиент на прокуратурата.
  • 166 ОНЗИ

    2 6 Отговор
    Абе, момче и ти ли си от Енергийните Вампири:Корнела, Радев и другите, охапали са те итеб, също като в Хамерикански филм на ужасите сте и се размножават... За колко работиш??? Корнела ли ги дава?
  • 167 Кински

    7 0 Отговор
    Kъде са парите? Това ще се пита след короната.
  • 168 filo

    0 2 Отговор

    До коментар #133 от "Иван":

    Подкрепям.
  • 169 123

    3 7 Отговор
    Ще стане като поговорката,накрая ще се издавим като власите.поклон пред генерала---всичко далжим на вас и Г-н Борисов,моля по твърдо пипайте,пратете някой журналис да искара един ден в болница --12часа с болните и защитните облекла .после ще изчезнат тъпите въпроси от пресконфивенциите.поклон пред щаба

    Коментиран от #174, #180

  • 170 Нафарфори

    2 5 Отговор
    Тоз е най големия лъжец , платено леке и интригант.
  • 171 АУУУУУ

    3 5 Отговор

    До коментар #83 от "Коко":

    Ааааа НЕ ! Щом БОЕЦ казва значи е вярно ! Ти знаеш ли че като плачат по интернет успяват да съберат на "ПРОТЕСТИТЕ СИ " по почти 100 човека . Сега друг е въпроса от всички тези колко са реални поддръжници и колко са сеирджии......
  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Какво ти има

    0 1 Отговор

    До коментар #169 от "123":

    Да не са ти дали в Свети Иван Рилски на друг рецептата?
  • 175 нема фандък никому

    5 0 Отговор
    ТOA ЩAБ E ПУНТA МAРA ТРEAТ БРOЙКИ ДA CE ДЪРЖИ ЗAТEГНAТO ЗA ДA CE ДOКOПA бб ДO МИЛИAРДИТE ЗAEМ ЩOТO ИНAЧE МCИЧКO ТУК E OШУШКAНO -ДAЛИ НEКВИ 5 МИЛИOНA E ТO ТOВA E КAПКA В МOРEТO
    и дa питaм aкo имa юриcти тук "инзвънрeднoтo пoлoжeниe пaдa aмa caмo кaтo фoрмулирoвкa"
    a пaрлaмeнтa дaли гo oтмeни - нeзнaм пълнa кaшa e aмa нoмeрa e ceгa дa кaжaт нaмa пoлoжeниe нямa пoмoщ квo иcкaтe виe нaрoдa
    ТOВA БEШE НOМEРA -КAЗAХA ТРAЙТE CИ ЩE ПOМOГНEМ И КAТO OПРЯ ДO КOКAЛ ЧE КИНТИ НЯМA - OТМEНЯМE AМA НЯМA ДA ДAДEМ ПOЧТИ НИЩO - AAAA И ДA ПИТAМ КAТO НЯМA ИНЗВ ПOЛOЖEНИE КAК ЩE МE ГЛOБЯВAТ AКO НE CПAЗВAМ МEРКИ КOEТO ВAЖAТ CAМO AКO ИМA ИНЗВ ПOЛOЖEНИE ИЛИ ПAК ПРAВИМ ПAРAГРAФ 22 ТOВA CAМO ТЪПИ ХOРA МOГAТ ДAГO ИЗМИCЛЯТ
  • 176 0000

    2 0 Отговор

    До коментар #145 от "Е с кое те ограничиха":

    Ами брат ти знаеш ли тези дърти чукала как ги сърбят фуниите откакто няма заведения .то сърбел бе.как да не са ограничени.ами мъжете им тираджии и моряци като се прибраха?за тях е драма
  • 177 Ти се изказа

    1 0 Отговор

    До коментар #104 от "И аз да кажа":

    Сега да дадем думата на брадчедите от Италия и Испания,връщащи се от гурбет.След бране на желязо,просия,соцпомощи и т.н.,поради липса на документи и здравни осигуровки се върнаха в гетата.Кое от това което ти си описал им се е случило на тях?
  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 Буба Трола

    3 2 Отговор

    До коментар #11 от "Жорже":

    Кой е комунист #1 и защо му няма нищо - защото бетонените глави не се разболяват те само се втвърдяват с течение на времето. А от гражданско съглашение БОЗИЦА могат да си легнат спокойни защото вече изпълниха поръчката на Курнелия поредният добре замислен компромат - ама това театро вече са го прожектирали ДРУГАРИ.
  • 180 Журналис от пресконвивенция

    3 3 Отговор

    До коментар #169 от "123":

    дАлжим на тиква и щаб всичко.И шоферска книжка,и втори за трети класт.Само с Бойко и ГЕП.Четух Винету и Очиола и на чаавето.

    Коментиран от #185

  • 181 Кольо

    3 0 Отговор
    определението и название "свинете" не е ли меко казано...
  • 182 петър

    3 2 Отговор
    ООООООООО,ама ти от "БОЕЦ"ли си бе другар,на сесетара Галеава другарчета ли сте?????????Хе,хе,хе,мнооооооого ви вярваме и най-много на сестрада.Айде успокой се .Ясни сте ни .
  • 183 Бобсън

    0 1 Отговор

    До коментар #53 от "Уважавам":

    И Мая Маноловаааааа
  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 ДО 180

    3 0 Отговор

    До коментар #180 от "Журналис от пресконвивенция":

    Моля, първо да си оправите правописа. Интересно, като си неграмотен, как изказвал мнение? Х. ГЕОРГИЕВ работи за интересите на който плаща най-много. На този етап, е за олигарсите Цв. Василев и Прокопиев.Цв. Василев защо избяга с парите на вложителите? Не смее и да се върне. Нали е прав? Думата "БОЕЦ" не му приляга. Още много дела го очакват, докато си играе на некачествен журналист. Нищо не става от теб, Георгиев, но трябва да си заработват паричките, дори и с доказаните фалшиви новини.
  • 186 За коя Германия говориш?

    1 2 Отговор

    До коментар #145 от "Е с кое те ограничиха":

    Чак пък НИЩО да не работи ... Друга ти е Германията, не тази, в която съм... Погледай поне малко телевизия, ама немска... Виж и по улиците и по парковете как е.

    Коментиран от #189

  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 Европеец

    3 0 Отговор

    До коментар #186 от "За коя Германия говориш?":

    А ти за коя Германия говориш? Разхлабването е от една седмица. Преди наистина не работеше нищо освен хранителни магазини, строителни магазини и аптеки. Разликата от Бг беше само в парковете, че не бяха забранени разходки и то с дистанция и само по двама и не навсякъде. На хората дори не им разрешаваха да отидат на вилите си в друга бундесланд. Зюлт например. Защо манипулираш и разпространяваш неверни неща? Като живееш в Германия не си ли забелязъл, че там хората са по-дисциплинирани и сравненията с Бг са просто нереални. Впрочем разхлабването на карантината стана именно защото там повечето сапазват ограничанията. По Великден никой не се юрна по трапези в провинцията.
  • 190 Гражданин

    3 3 Отговор
    Едни искат оставка на Мутафчийски защото имало вируси, други защото нямало и било лъжа. Какво беше казал Славейков? Не народ, а ....

    Коментиран от #206

  • 191 Леле

    5 0 Отговор
    БОЕЦ, КАПИТАЛ, 7/8 и тн
    Все достоверни източници доказали се във времето. Браво факти - винаги побликуват добре проверена информация и винаги давате право на отговор. Или не?
  • 192 Хрис

    3 0 Отговор

    До коментар #19 от "123":

    ПреАтел, ха осъзнай се, погледни статистиката за заразените от Covid-19 по дни, и тогава ако не ти стане ясно, колко истина има в казаното от човека, вземи метлата и се гръмни. Когато прокуратурата повдигна обвинение на шефа на "Боец" за невярна информация и всяване на паника, Видин, една от най-малките области в страната, по брой на заразените беше на последните места и изведнъж, само за няколко дена по посочения показател се нареди на трето място.
  • 193 Стайков

    1 4 Отговор
    БОЕЦ. Нищо ново не казвате. Това с е световна практика за редуциране на населението на Земята. А послушковци управленци, дал Гспод. С лопата да ги ринеш във всяка държава. Нищо нова.
    Само едно не е лъжа. Това че вирусът е наистина убиец и трябва да слушаме препоръките, независимо какъв е Щабът и тези над него.
    А г-н Георгиев, дупце да му е яко. Държавата, лоша или добра е много по силна от един Човек и ако пожелае ще го смачка. По бае Тошово време минах по тоя път.
  • 194 АБВ

    1 1 Отговор
    Вижте само шофьорската карантина и всичко ще стане ясно.
  • 195 Добро утро

    1 2 Отговор
    Колко е часа? В момента е 09.00 а статията е публикувана в 10.00 !

    Коментиран от #197

  • 196 эпсилон

    3 1 Отговор
    Срещнеш ли нещо от Боец и Биволъ спираш да четеш. Няма смисъл. Какво да пишат се решава в една миризлива сграда в Изтокъ в София, над която се вее една голяма червена дрипа.
  • 197 Добър ден

    3 0 Отговор

    До коментар #195 от "Добро утро":

    Освен колко е часа, погледни и коя дата е
  • 198 Д р мед науки

    1 0 Отговор
    Няма страшен вирус!
    Има слаба имунна система !
    Добра храна,достатъчно сън,липса на стрес и разходки на открито стабилизират имунната система.
  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 Д р мед науки

    2 0 Отговор
    Няма страшен вирус!
    Има слаба имунна система !
    Добра храна,достатъчно сън,липса на стрес и разходки на открито стабилизират имунната система
    Бактерии,гъби и паразити са опасни,но не и вирусите
  • 203 коментар

    1 1 Отговор
    Другаря георги георгиев от партия буец, другаря дуцент мънгънруф и други другари като тях спяха когато им се казваше, че идва вирус -убиец та чак и се смяха!Дори "дуцента" мънгънруф по бсп-Тв каза, че този вирус коронавирус е най-обикновено вирусченце и няма нищо страшно!!!А седнали да ревът, че вируса убивал.......!!!А така др.георги георгиев, разбрахте ли какъв е вируса, събудихте ли се другарки и другари!!!
  • 204 Майкооо

    0 0 Отговор

    До коментар #48 от "Maika na 2 deca":

    Мамче, как пък точно ултраската измет ти се привидя за наследници на Ботев и Левски! (Не на отборите, на хората с това име.) Агитките са част от,, дълбоката държава" на мутренската държава и вършат мръсната ѝ работа - убийства, рекет, наркоразпространение, сутеньорство, измами, кражби, измами... Много ще има да чакаш точно те да свалят шефовете си.
  • 205 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 206 славейков

    0 0 Отговор

    До коментар #190 от "Гражданин":

    ти каза ли нещо изобщо
  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.