4 Октомври, 2024 16:02 3 363 34

Георги Георгиев: Сега разбрахте ли защо всички мълчат по сигналите на БОЕЦ за Пеевски?

  • георги георгиев-
  • боец-
  • пеевски-
  • корупция

Няма малко и голямо зло, злото си е зло. И няма „наши“ партии

Георги Георгиев: Сега разбрахте ли защо всички мълчат по сигналите на БОЕЦ за Пеевски?  - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

СЕГА разбрахте ли защо всички мълчат по сигналите на БОЕЦ за Пеевски? Защо никой не смее да мине границата на безопасност за дебелия? Иначе всички реват срещу Пеевски, но когато има нещо, което пряко го застрашава изведнъж всички млъкват! Като сигналите на БОЕЦ за купуване на гласове с прякото участие на заместника на Пеевски Халил Летифов. Като сигнала ни за КТБ срещу Пеевски и Гешев с над 4600 документа (оригинали) с кредитите на Пеевски в КТБ от личния архив на Бисер Лазов скрити от прокуратурата. Като сигнала на БОЕЦ за заличеният от ББР кредит на Булгартабак на Пеевски за над 75 милиона лева. Като разкритията на БОЕЦ за сигнала срещу Калин Стоянов – копоя на Пеевски и разтваряният от него чадър над криминални схеми и типове. Всички партии в парламента мълчат!

Това припомня във "Фейсбук" лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев.

Разбрахте ли защо говорят за „памперса“ и „широкото“, говорят общи приказки и заклинания, но не смеят да споменат името на Летифов и да обелят и дума по тези сигнали и теми, които пряко застрашават Пеевски?

Случилото се с Ибрямов дава отговор. Това е знака, който Пеевски дава на всички останали – „Ако се обадите и вас ви чака същото! Няма имунитети и защита, аз съм господаря и ще ви размажа, ако не слушате!“ И всички мълчат.

Пеевски контролира МВР, Прокуратурта, служебното правителство и ДАНС. Дефакто контролира всички власти в страната. Пеевски държи тези институции, като бухалки. И нещо по-важно. Пеевски държи базите с данни и компромати от МВР и Прокуратурата, както и базите на Еврото, Нотариуса и Трактора. Той фокусира и събра цялата тази тъмна власт в себе си. А всички – от лидерите на ПП-ДБ през смешниците от ИТН та до мерзавеца Копейкин са в тези бази – преписки и досъдебни производства на трупчета, записи, снимки и тн. Сами се удавиха, или бяха удавени в капани и зависимости. За ГЕРБ и БСП няма смисъл да говоря, те са под негов контрол от години. Догановата котерия също не е заплаха за Пеевски, та той, като част от тази престъпна група им знае всички схеми, далавери и престъпления. Документирано.

Запитвали ли сте се какво става с всички шумни скандали и разследвания срещу Кирил Петков, Лена Бориславова, Костадин Костадинов, Асен Василев и хора от техните партии? Нищо не се случва защото са на къс повод и през тези разследвания са под контрол. Запитвате ли се защо от ПП-ДБ никой не обелва и дума за тяхната шефка на митниците, която пикае кръв в ареста и за техния главен секретар на МВР Живко Коцев, когото лично Денков, като премиер изведе на извънредна пресконференция и се кле, че ще го защитават? Запитвате ли се защо не си пазят хората, защо всеки спасява себе си и защо всички партии в парламента мълчат и няма никакви реални действия срещу процедурата по избор на нов главен прокурор от пеевското ВСС? Запитвате ли защо от ПП-ДБ, след като Мирчев говори и „огласява“ десетки прякори и твърди, че има данни за огромни схеми за купуване на гласове не свикват извънредно заседание на парламента? Защо другите партии не го правят? Защо не призовават вътрешният министър на изслушване? Защо не сезират официално прокуратура, МВР и ЦИК? Защо не упражняват натиск върху институциите? Защо не огласяват тези данни с имена, свидетели и конкретни данни? Защо не публикуват видеа с разкази на свидетели, или от срещите на схемаджиите, както БОЕЦ правим? Защото ги е страх и защото са зависими.

ББР е издала официален документ, че Пеевски никога не е бил кредитополучател на банката. По принцип е така – кредитите са на дъщерни фирми, които са собственост на Пеевски. Същото е и в парламента. Всички се кълнят, че с Пеевски няма да управляват, но с дъщерните дружества на Пеевски, като ГЕРБ, ИТН и БСП например са готови да управляват. Къде е разликата?

С наближаването на изборите Пеевски ще става все по брутален и агресивен. Отговорността е на тези, които го върнаха във властта и го направиха още по-могъщ от преди. Ще има още показни акции, като тази с Ибрямов. И пишман опонентите му на изборите ще стават все по слепи, мълчаливи и глухи. Ще правят „положителна“ кампания и ще се сърдят на гражданите, че не гласуват. Ще късат ризи, че Пеевски купува гласове, но като им дадем и огласим конкретни доказателства изведнъж млъкват.

БОЕЦ заявихме, че сме готови да предоставим на всеки депутат от ПП-ДБ сигнал съдържащ собственоръчни свидетелски показания за прякото участие на Бойко Борисов в корупционна схема. Единственото ни условие е този сигнал да бъде изнесен от трибуната на парламента, да бъде извикан Сарафов н изслушване и да бъде внесено искане за сваляне на имунитета на Борисов. Минаха две седмици – НИТО ЕДИН депутат не се свърза с нас, а тези, с които ние се свързахме избягаха с писъци и молби да не ги замесваме. Как тези хора ще борят корупцията, като не смеят дори да прочетат сигнал за корупция?

Позицията на БОЕЦ е ясна, последователна и аргументирана – Борисов и Пеевски трябва да бъдат отстранени от властта и едва тогава можем да мислим за някаква промяна и реформи. А това става по един начин – като се изправим директно срещу Пеевски и Борисов. Със сглобки, снишаване и мълчание няма да стане. Така обричаме държавата на мутрите за поне още едно десетилетие. Ако трябва още десет пъти ще правим избори докато се намерят политици, които имат смелостта да застанат до БОЕЦ и гражданите и направим нужното за отстраняването от властта на Пеевски и Борисов.

Стягайте се за площадите и не правете компромиси със съвестта си и принципите си. Няма малко и голямо зло, злото си е зло. И няма „наши“ партии. Има партии, които чуват гласът на гражданите и са готови заедно с тях да се борят срещу злото и такива, които се снишават и считат гражданите за врагове защото им пречат да си „играят“ със злото. А повечето партии са криминални престъпни групировки. Това не означава, че в България няма честни и смели политици. Ще се намерят и такива, ако не сега, то на следващите избори, или на по-следващите. Важното е да не губим вяра и да не правим компромиси - Гражданите ще водим и спечелим тази битка. И тези партии и политици, които имат куража да застанат до нас то те ще имат моралното право да поискат и получат нашето доверие. Гражданското общество и местните общности трябва да се развиват и координират, това е силата, която ще донесе промяната.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 62 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Учуден

    60 2 Отговор
    Толкова ли в нашата територия няма поне един свестен родолюбец бракониер?
  • 2 Хан Ауспух

    13 81 Отговор
    тоя клошap гьорги гьоргиеф рак ли изпълзя. Ай марш ! Замириса на вкиснато.
  • 3 БОЕЦ

    51 11 Отговор
    Пеевски контролира МВР, Прокуратурта, служебното правителство и ДАНС. Дефакто контролира всички власти в страната. Пеевски контролира смешниците от ИТН и мерзавеца Копейкин .

    Коментиран от #9

  • 4 ГРАД ВРАЦА

    52 4 Отговор
    Кьовеши вятър я вее на бял кон
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Сиси

    33 28 Отговор
    Единствено партия с лидер Радев може да победи Боко и едва тогава можем да мислим за някаква промяна и реформи!

    Коментиран от #29

  • 7 Вече си мисля,

    23 17 Отговор
    че този от Боец е луд. Не може всичкото зло да е съсредоточено в един или двама човека. Във всеки човек има и добро и зло. Истината е, че зад Пеевски и Борисов седят кланът Велчеви, Бригадир Аспарухов, комунистическият клан на Абаджиеви и Цветелина Бориславова, и всякакви мултаци от ДС. Те са злото.
  • 8 зевзек

    38 1 Отговор
    Кьовеши да не ви е Майка Тереза, вашата работа, трябва да си я свършите вие
  • 9 Град Козлодуй

    13 14 Отговор

    До коментар #3 от "БОЕЦ":

    ами тогава превете го президент пеевки и да се свършват мъките какво само харчим пари за избори?
  • 10 ИНЖ1

    20 4 Отговор
    Каточели очакваме от политиците в ППДБ да са нещо между светци и супер-герои. Такива хора не съществуват....
    А като го комбинираме с това, че не се гласува масово (като в Полша например - 77%) - как да стане???
    Само по площадите ли ще си висим???
  • 11 Гого

    15 4 Отговор
    г-н Гошо, да направи партия и да влезе в НС!
  • 12 по скоро е така

    22 2 Отговор
    Абе,Гоше,защо го превъзнасяте толкова Пеевски.?Той е толкова могъщ колкото оня дето раздаваше порциите.Накрая се оказа без студен резерв, без сарай и без Росенец.Бездомен!Ще дойде и за този, един хубав зимен празник.България се управлява от посолство, но не от това което споменават копейките.
  • 13 Внимавай за кого гласуваш!

    6 11 Отговор
    Взе да ми харесва Пеевски, ДПС има още, да започва ГЕРБ,ППДБ и т.н.!!!

    Коментиран от #18, #33

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Българин

    3 24 Отговор
    Пеевски осовободи МВР и прокуратурата от фашистите на драгалевския гал. С това той си спечели безкрайното уважение на целия народ и всичките ви пасквили тука няма да променят отношението на нормалните хора! Това ще се докаже и на изборите!
  • 16 един

    4 14 Отговор
    На тоя играч Жоро Боеца май все по-малко хора му имат доверие,все разкрития прави все бомби хвърля и накрая все ПП и ДБ му са виновни,започвам да се съмнявам/и много като мене/,че играе някаква игра в полза на статуквото!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Истината

    26 1 Отговор

    До коментар #13 от "Внимавай за кого гласуваш!":

    Пеевски е един надуваем балон, който някой го надува и както винаги балонът накрая се спуква от много надуване.
  • 19 Боеца кви

    6 13 Отговор
    Сигнали има, фантазии някакви, ей смешник, за доктор Гълъбова сте
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 анонимин

    19 4 Отговор
    От Боец са абсолютно прави,че държавата трябва да се "отърве" от дебелия и тиквата!А самия факт че всички останали са изпаднали в някакви зависимости,е достатъчно красноречив ,че не трябва да се гласува за нито една от партиите в парламента!!!
  • 22 Гражданин

    4 1 Отговор
    Пеевски е с ДС ченгетата. Вижте им банковите сметки, имоти земи недвижими се в Гърция България,те нямат намерение да умират,а родители на 85 и ще дочакат 100, дай боже, не сме им душмани, но много се лъже във Фейсбук,което не ми допада лично на мен, но кой коя кои сме ние, нищожество. По огледайте се в квартала и ще се уверите,как на държавна хранилка се живее леко и никнат като гъби жилищата им. Роси върви от 1944
  • 23 инвеститор

    2 6 Отговор
    Така сме си добре , доста чужди фабрики затвориха врати и отидоха в Румъния и Молдова , макар ,че в Румъния минималната е по висока . Не знам Боеца какво толкова иска .Има ли потоци пари в държавата ?Има !

    Коментиран от #32

  • 24 народа

    6 5 Отговор
    На мен ми харесва .На такъв народ , такова управление .

    Коментиран от #30

  • 25 Гост

    7 2 Отговор
    Цялата държава е тоя дебелак
  • 26 Боруна Лом

    9 1 Отговор
    СМЕЛ! ЕДИН ЧИТАВ ВЛАА,ЗА СЕГА! БРАВО
  • 27 Въпрос

    5 1 Отговор
    "Боец" ще участват ли в изборите, и, ако не - защо? Ако участват под някаква форма то поне половината от гласовете на народа ще са за тях. Време е за нещо истинско ново. Тези иДиоти за 35 години се видя до къде ни докараха.
  • 28 дедо..

    6 2 Отговор
    Щом борец,творец-ги няма на изборите..твърдо за 12,писна ми от парапетаджий,тиквунци,дългучи и сие..шофер съм и возя работяги от селата за фабриката-всички сме за рубладжийскии,иначе слажаш от рейсо.
  • 29 Е да ама радеф е....

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "Сиси":

    Слуга на Путин, как така ще побеждава путинистите, те са на старият принцип.... Путинисти от всички страни съединявайте се!
  • 30 😂..... Ми то....

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "народа":

    Комай така излиза 😂
  • 31 ТИГО

    5 1 Отговор
    Гошо е прав , а народа мишкува и се крие да не си загуби службицата за 2000лв.Престъпната мафия е навсякъде пълно е с шишита и тикви ! Народе събуди се .

  • 32 Да ама....

    3 0 Отговор

    До коментар #23 от "инвеститор":

    Потоците намаляват.
  • 33 Ами да....

    3 2 Отговор

    До коментар #13 от "Внимавай за кого гласуваш!":

    И продажните копейки и тях, те са опасни българофоби.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.