Отидете към основна версия

11 388 36

Ангел Славчев: Атакуват всеки опитал се да върне България на народа й

  • протест-
  • ангел славчев
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

В момента започва масова атака срещу всеки един, който се опитва да върне България на народа й. Това заяви за Факти.бг един от неформалните лидери на протестите в София Ангел Славчев в коментар за „разкрития”, че бил член на партия „Българската левица” и бил свързан с русофилско движение.

„Никога не съм крил социалните си виждания за развитие на държавното устройство”, подчерта Славчев, който предпочита да го наричат "31-годишен бунтар". Той уточни, че е бил член на въпросната партия, но от две години не е активен в нея, а миналата година е подали молбата си за напускане.

„Обичам руския народ, за това участвам в тази организация (става въпрос за младежкото обединение на "Русофили" - бел.ред.), тя е неправителствена и е с културно историческа дейност”, каза още Ангел Славчев. Той беше категоричен, че няма да позволи руски икономически интереси да бъдат прокарвани през неговата борба за справедлива България.

На въпрос за неговата сметка за тока той отговори накратко: „Сметката ми за ток е 410 лв.”

„Работя в сферата на информационните технологии. Ръководител съм на такъв отдел и управлявам над 30 човека под мен. В този бранш съм от 10 години, а с обществено полезна дейност се занимавам от 4 години... именно защото чашата ми преля, посочи Славчев. По думите му той е трябвало да избира между заминаването в чужбина и борбата за страната.

Относно съотношението на силите в бъдещия парламент, Славчев посочи, че не може да даде прогноза в момента и че „всичко зависи от хората на улицата. Аз съм медиен проводник в момента на техните искания и скоро ще излезем с конкретни искания”.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини