Last news in Fakti

22 Февруари, 2013 14:20 11 379 36

Ангел Славчев: Атакуват всеки опитал се да върне България на народа й

  • протест-
  • ангел славчев
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

В момента започва масова атака срещу всеки един, който се опитва да върне България на народа й. Това заяви за Факти.бг един от неформалните лидери на протестите в София Ангел Славчев в коментар за „разкрития”, че бил член на партия „Българската левица” и бил свързан с русофилско движение.

„Никога не съм крил социалните си виждания за развитие на държавното устройство”, подчерта Славчев, който предпочита да го наричат "31-годишен бунтар". Той уточни, че е бил член на въпросната партия, но от две години не е активен в нея, а миналата година е подали молбата си за напускане.

„Обичам руския народ, за това участвам в тази организация (става въпрос за младежкото обединение на "Русофили" - бел.ред.), тя е неправителствена и е с културно историческа дейност”, каза още Ангел Славчев. Той беше категоричен, че няма да позволи руски икономически интереси да бъдат прокарвани през неговата борба за справедлива България.

На въпрос за неговата сметка за тока той отговори накратко: „Сметката ми за ток е 410 лв.”

„Работя в сферата на информационните технологии. Ръководител съм на такъв отдел и управлявам над 30 човека под мен. В този бранш съм от 10 години, а с обществено полезна дейност се занимавам от 4 години... именно защото чашата ми преля, посочи Славчев. По думите му той е трябвало да избира между заминаването в чужбина и борбата за страната.

Относно съотношението на силите в бъдещия парламент, Славчев посочи, че не може да даде прогноза в момента и че „всичко зависи от хората на улицата. Аз съм медиен проводник в момента на техните искания и скоро ще излезем с конкретни искания”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Непредубеден

    1 1 Отговор
    Стискам палци на това момче и на другите като него! Истински патриот, предпочел да остане тук и да отвоюва страната си обратно от мафиотите - браво!
  • 2 оптимист

    1 1 Отговор
    Ангеле,от всички ъгли ще те нападат,ще се опитват да те шантажират,да ти предлагат оферти от партии и групировки да те съветват .Предполагам че ще те изкарат по черен и от дявола.Причината е много проста- ти нарушаваш статуквото!Ти излезе на улиците ,поведе много хора след себе си за един по справедлив и добър живот с което стана лош за политиците и за монополите.Не се подавай на провокациите,съхрани сили и енергия и кураж.Тежката битката срещу мутрите,олигарсите,монополите и техните слуги политиците за промяна едва сега започва.Успех и кураж
  • 3 Димитър

    1 0 Отговор
    Давай Ачо от една порода сме на 37 съм нагледах се на измами и далавери
  • 4 ГОСТ

    1 1 Отговор
    Много съвпадения станаха май. Първо членува организация тясно свързана с БСП(няма какво да се лъжем). Всеки интересуващ се от историята на българия знае, че Русия не е братски настроена към България, а напротив- за нея сме просто стратегическа и географска колония. За мен русофилите са истински национални предатели. Руснаците са организирали два бунта срещу официалната власт в българия(виж Wikipedia). И другото "съвпадение": от 4 години се е ангажирал с обществено полезна дейност, точно когато БСП(най-големите русофили) отива в опозиця. Тази статийка ми беше доста полезна макар и да беше пълна с манипулации. ХОРА ТРЯБВА ДА СЕ ПРОТЕСТИРА НЕ ЗАРАДИ САМИЯ ПРОТЕСТ, А ЗА ПРОМЯНАТА. И ДОРИ ДА ИМА ТАКИВА ВЪЛЦИ В ОВЧИ КОЖИ ВСЕ ПО-ЛЕСНО ЩЕ ГИ РАЗПОЗНАВАМЕ.
  • 5 ЖОРЖ

    0 0 Отговор
    до 4.А ти какво желаеш- Да дойде някой овчар от планината.Овчар който не е слизал от 20 г от балкана ли.Кой в днешно време няма някакви виждания.Трябва да си абсолютен тапир за да не те вълнува нищо.А след като нищо не те вълнува-какво ти пука за другите.
  • 6 tati

    1 0 Отговор
    На всички ХОРА им е ясно че бунта е за ПАРИ и по-точно за по регулирано и справедливо разпределение на парите между ХОРАТА Защото парите който са у богатите не са им им дадени в момента в който са се родили а са ги взели от БАНКИТЕ НА БЪЛГАРИЯ и те са ОБЩИ това че единия е крал а другия е спал не значи нищо .Това са оправдания на тарикатите
    Аз не мога да разбера за какво са им на богатите тези милиони пари .Къде ще си ги носят в гроба ли ???. Ми нали човек се ражда гол и си отива гол от тоя свят !!! Ако всеки разполага със по няколко хиляди лева / 50 000 / например на година няма да ги има тези бунтове НО трябва всеки да работи за тези пари. А не да прави схеми за крадене на пари от работещите хора. Тогава няма да се караме. ЖИВОТА ще е мир и любов .
  • 7 Йоан-Калоян

    1 0 Отговор
    Това ,което искат тези вълци в овчи кожи е анархия връщане на националсоциалистическа диктатура ала Путин. Защо не протестирате срущу енергийната мафия, Лукойл, Россатом, Газпром и българските им подлоги-монорполисти? Защо не искат съд за Р.Овч., Б.Манчев и други енергийни олигарси?

    Коментиран от #8

  • 8 Иванаки

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Йоан-Калоян":

    7 . Чакай бе пич.Едно по едно.Ще се натиска за всичко това но неможе наведнъж.Трябва стъпка по стъпка.Методично.Без отказване.
  • 9 Възмутен

    2 1 Отговор
    до 4 - Гост
    Наистина доказваш, че си тотално неграмотен - като се започне от право/грешнописа ти и се стигне до елементарно непознаване на българската история. Точно обратното, г-н Костовист - Русия традиционно винаги е била най-приятелски настроената страна към България, независимо от безпринципните курвенски врътки на наши "политици", като Стефан Стамболов, Иван Костов, Евгени Бакърджиев, Надежда Михайлова, Николай Младенов и други знайни и незнайни неблагодарници. Да, като велика сила, Русия трябва да има и си има стратегически интереси, но това не игнорира братството между нашите народи, укрепвано в продължение на столетия! Самата баба Ванга - всепризнатата от всички гадателка, го е казала ясно и точно - за Бъгария по-хубаво от Русия няма... Вземи ги прочети тия работи и тогава може би няма да пишеш толкова очевидни глупости!

    Коментиран от #10

  • 10 Джак Даниелс

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Възмутен":

    Възмутени ми ! Щом вярваш на Ванга , що не вземеш и не отидеш на врачка , да ти погадае ... Че май имаш нужда !
  • 11 истината

    1 1 Отговор
    ако бяха комунягите на власт това Анчи дали щеше да излезе на протест?Или вече щеше да е някъде набутан из министерствста?Не ми се слушат приказки за балъци.За съжаление комунистите и техните отрочета едва ли ще изчезнат скоро от хоризонта.Само ако се развъртят калъчките те сами ще избагат в именията си извън България.Това е пътя.
  • 12 бати батев

    1 0 Отговор
    Как може да ОБИЧАЩ РУСКИЯ,ТУРСКИЯ ИЛИ АМЕРИКАНСКИЯ ИЛИ ГЕРМАНСКИЯ ИЛИ ГРЪЦКИЯ НАРОДИ А СОБСТВЕНИЯ НЕ.Вместо да правят клуб русофили да направят клуб българофили иначе всичко друго е чуждопоклонничество
  • 13 tost

    1 8 Отговор
    Какво да си кажем,ако Руснаците не бяха направили Руско- турската война,още щяхме да носим фесове.Не съм русофил но това са фактите.
  • 14 Стефан Милков

    2 1 Отговор
    ВЕЛИКОТО "АЗ", Т.Е. БОЙКО БОРИСОВ, КОЙТО С ПРЕКАЛЕНАТА КОНЦЕНТРАЦИЯ НА ВЛАСТ, АРОГАНТНО И НА МОМЕНТИ ПРОСТАШКО ДЪРЖАНИЕ И НЕЗАЧИТАНЕ НА ОСНОВНИ НОРМИ И ПРАВИЛА ЕЛИМИНИРА ПАРЛАМЕНТА, ПРЕЗИДЕНТА, СЪДА! ДРАМАТА НЕ Е В ЕДНА ОСТАВКА НА НЯКОЙ СИ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ, ПРИТЕСНИТЕЛНИ СА ЛИПСАТА НА ДЪРЖАВАНИЧЕСКО И ОТГОВОРНО ПОВЕДЕНИЕ ОТ СТРАНА НА ДЕПУТАТИ, ПОЛИТИЦИ, ПРЕЗИДЕНТ... НЕ МОЖЕ ВИНАГИ ДА КАЗВАШ "АЗ, АЗ, АЗ, АЗ..." И ДА НЕ ОЧАКВАШ ПОДОБНО РАЗВИТИЕ НА СИТУАЦИЯТА! ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ СЕ ЗАПОМНИ С НАПРАЗНИТЕ СИ ОБЕЩАНИЯ И НАДЕЖДИ ЗА ТЪРСЕНЕ НА ОТГОВОРНОСТ И ВЪЗМЕЗДИЕ, С БЕЗОТГОВОРНОТО ОТНОШЕНИЕ НА МИНИСТРИ И ЧИНОВНИЦИ КЪМ ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО НА БЪЛГАРИТЕ - ПРИМЕР: АНЮ АНГЕЛОВ, КОЙТО Е ВИНОВЕН ЗА СМЪРТТА НА 11 ДУШИ В С.БИСЕР! С БЕЗУМНИ НАЗНАЧЕНИЯ И КАДРОВА ПОЛИТИКА В СТИЛ "КАЛИНКА", СЪС ЗАТРИВАНЕТО НА МАЛКИЯ И СРЕДЕН БИЗНЕС В ПОЛЗА НА ГОЛЕМИТЕ МЕЖДУНАРОДНИ КОРПОРАЦИИ И ФИНАНСОВИ ИНСТИТУЦИИ, МОНОПОЛИТЕ НЕ СА СА САМО В ЕНЕРГЕТИКАТА, А БАНКИ, ТЕЛЕКОМИ, ГОЛЕМИТЕ ТЪРГОВСКИ ВЕРИГИ, КОИТО НИ ПРОДАВАТ ВСЯКАКВИ ЧУЖДИ БОКЛУЦИ, А СА ПРИТИСНАЛИ В ЪГЪЛА МЕСТНИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ... ВРЕМЕ Е ДА СЕ РЕСТАРТИРА СИСТЕМАТА, ОБЩЕСТВОТО НИ Е "БЪГНАТО" ИЗНАЧАЛНО И Е КРАЙНО НАЛОЖИТЕЛНА НОВА КОНСТИТУЦИЯ С ГАРАНТИРАНИ 2/3 ГРАЖДАНСКИ КВОТИ В НАДЗОРНИ И КОНТРОЛНИ ОРГАНИ, ДРАСТИЧНО НАМАЛЯВАНЕ НА ДЕПУТАТИТЕ НА 60 ДУШИ ПО СМЕСЕНА ИЗБИРАТЕЛНА СИСТЕМА, РЕАЛНА ФИНАНСОВА ДЕЦЕНТРАЛИЗАЦИЯ И САМОСТОЯТЕЛНОСТ НА ОБЩИНИТЕ, АДМИНИСТРАТИВНО-ТЕРИТОРИАЛНА РЕФОРМА С НАМАЛЯВАНЕ НА БРОЯ НА АДМИНИСТРАТИВНИТЕ ОБЛА
  • 15 Войводата

    1 0 Отговор
    Пичове, София не е България, не е Фейсбук, Дир.бг, Замунда и тути кванти... България е България на Българите, които най-сетне си я поискаха обратно...
    Ангел Славчев просто е Говорител именно на това ДВИЖЕНИЕ! Никакви инсинуации няма да спрат Това Движение!
    Колкото до ключа към него - ето ви един цитат от УИКИПЕДИЯ:
    "... 3 основни обективни признака, характеризиращи революционната ситуация:
    невъзможност на управляващата класа да запази в неизменен вид своето господство, т.е. това е ситуация при която управляващата класа не може, а потиснатите класи не искат да живеят постарому;
    рязко изостряне на всички обичайни нужди и бедствия на угнетените (потиснатите) класи;
    значително повишаване активността на масите и тяхната готовност за самостоятелно революционно творчество.

    Като субективно условие за създаване на революционна ситуация се явява способността на революционизираната класа към достатъчно силно масово действие, което да сломи старото правителство..."

    Какво повече може да се каже?!?
  • 16 EMSKI

    1 0 Отговор
    Абе Румен Овчаров що не го виждам да се плюнчи тия дни????? Нали ги разбира тия работи за енергетиката,експерт нещо се бара......
  • 17 муспи

    0 1 Отговор
    Защо България е в една лодка с Русия, независимо еврейските правителства и на двете страни, и независимо медийните проводници което е същото. Защото и двата народа мразят богатите. Това е такава рядкост в света, че други не се виждат. Навсякъде на богатите гледат със завист и им се подмазват, както при нас прави измета. Народ е тази прослойка дето може да прави разлика между добро и зло - има я само в Русия и България.
  • 18 простосмъртен

    1 0 Отговор
    Никига не казваи аз,ме посъветва една възрастна жена,много хора казват няма кой,и затова ще изберем ,едиси кой пак,не е вярно,България може и има потенциал,въпросът е да ,се събудим,ако искаме ,след 100години отново да има България ,и да не се казваме Булгаристан, народа трябва да е против Турция в ЕС,трябва ни не само ново правителство, трябва ни и нова съдебна система,трябва да има и осъдени за делата им,ако има, тогава ще има светлина в тунела.Наи големите работодатели в България са групировките, и така наречените монополи,те си дават проценти всеки месец на която е партия на власт ,да не ги закачат,а кой страда?кой вече не издържа? това сме ние народа.
  • 19 селяк

    0 0 Отговор
    Истински българофили си има ,но у нас никой не ги оставя да вървят напред ,само българопредателските партии и политици си сменят властта,защото тяхни са вестниците,телевизиите...! Ето например ВМРО са българофили ,и то умерени,без излишна агресия и без да насаждат етническа омраза. Ама кой да гласува за тях,като телевизионното време е за "правилните" партии ,всичко е предварително съгласувано,далаверите и дяловете договорени и грешки със "странични" политически субекти не се допускат!
  • 20 фсдгфсф

    0 1 Отговор
    ТОВА Е ЧОВЕКА НА БСП!!!
  • 21 казах

    0 0 Отговор
    Ангеле Англеее толкова си наивен и ти и твите подръжници които драскате и пишете глпости и се самозаблуждавате един на друг чета писаниа против комунисти и ги пишат разни които си немат и хабер какво е комунизъм и какво са направили тия хора за българия , че те построиха България бе !!! искали правителство без партии друг искал това............ искам някой папагал от вас да ми обясни простоичко та да се посмем малко как така ще се управлява ?? парламента някаква църква ли е всеки да влиза и да казва какво трябва да се прави 8 милиона хора 8 милиона предложения??? после пък кавате човек щял да ги представлява е това не ли същия модел науправление като партийния затова драги охлиюви не си губет веемето да драскате по форумите ами се просветете малко заблуденяци когато промените начина на управление тогава ми пишетеш да ва в балъците :)те хората ви оясняват ама кой да слуша предпочитате да се надлъгвате тука кой от кой по умен а не се виждате какви сте и законите не познавате и пари нямате скоро ще го разберете и стачките ще изчезнат тотално ако ли направите некой грешен ход ще ви зачервят заднивците ....в парламента си работят и никой не ви е.ава писанията има си закони и начини вие си лайте колкото искате кервана си върви !!!
  • 22 aприл

    0 0 Отговор
    Първо си виж върховната си простотия, е такива , като теб до сега ги търпяхме, даже правописа ти е за първолак, тръгнал си да плюеш хората, които искат по-добър живот, с беобразния си език и омраза, за дето ще ти вземат кокала, за това виеш срещу духа на промяната
  • 23 Стефан Милков

    0 0 Отговор
    МНОГО СТРАННО... ОТ ЕДНА СЕДМИЦА ВСЯКАКВИ УПОТРЕБЕНИ И НАПЪЛНО КОМПРОМЕТИРАНИ ЖУРНАЛИСТИ, НАБЛЮДАТЕЛИ И КОМЕНТАТОРИ НИ УБЕЖДАВАТ В НЕБИВАЛИЦИ И ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН СЕ ОПИТВАТ, ДА НИ ВКАРАТ В ТЕОРИЯ НА КОНСПИРАЦИЯТА... МНОГО ПРЕНАТЯГАНЕ, ГОСПОЖИ И ГОСПОДА ПОДЛОГООБРАЗНИ!!!! НЕ НИ УБЕЖДАВАЙТЕ, НЕ НИ ПОУЧАВАЙТЕ И НЕ МЕНТОРСТВАЙТЕ - ВИЕ СТЕ СЪЩО ЧАСТ ОТ СИСТЕМАТА, КОЯТО НАРОДЪТ ИСКА ДА СМЕНИ, ВИЕ СТЕ СЪЩО ТОЛКОВА ВИНОВНИ ПРЕД ВСИЧКИ НАС И НЯМАТЕ ПРАВОТО, ДА СЕ УПРАЖНЯВАТЕ ВЪРХУ НАС! ОТНОВО ТВЪРДЯ, ЧЕ ДРАМА НЯМА И НЕ Е НУЖНО, ДА НИ ПРИВЕЖДАТЕ В СЪСТОЯНИЕ НА АМОК... ЕДИН МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ Е ПОДАЛ ОСТАВКА И КАТО ПАРТИЕН ЛИДЕР Е РЕШИЛ, ДА СИ ИГРАЕ ПАРТИЙНАТА СТРАТЕГИЯ И КАКВО ОТ ТОВА?! НИКОЙ НЕ СВАЛЯЛ ПРАВИТЕЛСТВОТО, ТО НАЧЕЛО С БОЙКО БОРИСОВ САМО ПОДАДЕ ОСТАВКА, БЕЗ ДА СЕ ЗАМИСЛИ, ЧЕ Е ВЪЗМОЖЕН И ДРУГ ВАРИАНТ С ДРУГ ПРЕМИЕР И ДРУГ СЪСТАВ НА ПРАВИТЕЛСТВО ОТ ГЕРБ?! НО ЕГОЦЕНТРИЗМА И НАРЦИСИЗМА НА ЕДИН НЕУДОВОЛЕТВОРЕН И ОБИДЕН НА ВСИЧКИ ЗАСТАРЯВАЩ МЪЖ ЯВНО СЕ ОКАЗВА НАД ВСИЧКО?! АКО НЕ ИГРАЯ ЦАР, НЯМА ДА ИГРАЯ!!! СВЕТЪТ И БЪЛГАРИЯ НЕ СВЪРШВАТ С ОСТАВКАТА НА ЕДИН БОЙКО БОРИСОВ, СЛАВА БОГУ В СТРАНАТА НИ ИМА МНОГО ПО-КАДЪРНИ, МНОГО ПО-НАЧЕТЕНИ И ОПИТНИ ХОРА... НЕ ИЗТРЕЩЯВАЙТЕ! НИЕ СМЕ МОЖЕЩ, ТЪРПЕЛИВ И РАБОТЛИВ НАРОД. УСПЕХИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ И ПРОСПЕРИТЕТА ИМ ЗАД ГРАНИЦА В УСЛОВИЯ НА ЯСНИ ПРАВИЛА И ЗАКОННОСТ Е ЯРКО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ТОВА. НУЖНИ СА НАИСТИНА НОВИ ПРАВИЛА, КРАЙНО НЕОБХОДИМО Е ПРЕДПРИЕМАНЕ НА ЗАКОНОВИ СТЪПКИ ЗА СВИКВАНЕ НА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ ЗА ПРИЕМАНЕ
  • 24 ЙД

    0 0 Отговор
    Този е от БСП какво значи "бях до миналата година вече не съм член на БСП",както и Андрей Слабаков.Тези дори немогат да формулират какво искат,като изключим това,че Славчев иска да се узакони дрогата,а Слабаков да му разрешат да пуши дори когато спи.Такива искат да управляват????Народе събуди се!!!!С тези ще е още по-зле.Няма нищо случайно и всичко е нагласено.Това ще ни върне в началото там където бяхме преди 25 години.Не виждате ли, че вече и незаконния син на Стефан Данаилов се появява на терена.Не желая алкохолици и наркомани да ме представляват, а по-бързо да се избере дата за нови избори.Тогава всеки да си използва правото на глас ,а не едни да говорят от името на други,каквото им е удобно!
  • 25 Gogo

    0 0 Отговор
    Хайде това партийно отроче (Ангел) да изчезне и да не говори от мое име...и от името на народа ...
    Не ги разпознавам като лидери ... не подкрепям партиите, но това е пародия на представители на гражданите...дали си е платил сметката за тока ... или стои на тъмно?
  • 26 Българофил

    0 0 Отговор
    Нямам думи. Как не те е срам за казваш, че Русия ни е приятелска държава. От каде е скъпия петрол, скъпия газ, скъпото рециклиранио гориво, на кого е БТК, Булгартабак. Ако са приятелски народ и притежават всичко това защо сме на това окаяноно положение. Русия и САЩ са империалисти, за които ние винаги ще си останем желана колония. А ти си национален предател и никога няма да бъдеш от полза за България
  • 27 Тео75

    0 0 Отговор
    Тоя русофил да го няма!Айде пътя!
  • 28 Иван

    0 0 Отговор
    Много сме ....Да живее България и свободните и граждани!И Вие също да сте живи и здрави!Не се делете,а се обединявайте ,в името на едно по добро бъдеще за родените и неродените ни деца!В протеста няма идеология и партийност,има България и Българи-против системата на ограбване на Държавата и Народа!Спаси Господи!
  • 29 Красимира

    0 0 Отговор
    Като чета всички тези мнения, си мисля че това момче е поредният "мозък", който ще "изтече" от България. Бог да пази България!

    Коментиран от #36

  • 30 F-OFF

    0 0 Отговор
    Кво рече господин млад комунист?
    http://duma.bg/node/44878
  • 31 Атила

    0 0 Отговор
    Тоя го знам...Не е бил комуняга!През 90 година е бил някъде на 7 години.тогава са го вербували Газпром да се бори срещу шистите!,!Нещо беше и против ядрената енергетикано и това сега,значи са го вербували и американците!?А Вие анти- писачите,да не забравите да забраните да управляват България и бившите пионери и тези,които са били в "чета Чавдарче"!Също изгонете всички,които имат леви идеи за справедлива социална държава,православните и мюсулманите и ще си останете в България стотина драскачи!
  • 32 Ужас от предатели

    0 0 Отговор
    Русофил не може да обича Левски
    Българите са българофили, а не продажници като Ангел Славчев
    Вашата личност показва кой стои зад протестите.
    Защо не протестирате срещу монопола на Лукойл или Газпром.
    Аман от рубладжии продаващи интересите на България
  • 33 Стамболов

    0 0 Отговор
    Този е рускоболшевишка от..пка. Комунистическо г...до. Срам за България.Чегеварче. Безродни и роотстъпник. Коммунистическая сволач на неговия любим език. Платена чужда агентура.
  • 34 watmark

    0 0 Отговор
    Русофил. Не му е чиста работата. Истинските българи са русофоби. Защото благодарността за освобождението ни прави зависими от имперската политика на деда ни Ивана. А те са пагубни. Така че здравословния страх от всичко руско, както и от проводниците му, може да откачи страната ни от азиятската империя. Руснаците замениха турците... това е все едно БСП да замени ДПС в управлението...
  • 35 Марио Теран

    0 0 Отговор
    Че Гевара е мъртъв!Крайно време е да свикнете с това и да мирясате.
  • 36 Марио Теран

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "Красимира ":

    Ако не дай Боже тия момчета си сбъднат идеите,няма опасност да изтече -на Запад това-,защото какво пречи на по-богатите държави да върнат визите,пък и всички нашенци оттам,ако продължаваме така се правим на големите балкански гяволи.Кой взел тяхно гражданство или поданство-взел,кой се спасил,спасил,останалите да гризнат дървото.Оптимистичното е,че е достатъчно голямо и ще стигне за всички.