Отидете към основна версия

8 889 32

Врътки

  • парламент-
  • ваксини-
  • татяна дончева-
  • радостин василев-
  • комисия-
  • герб-
  • преброяване

Защо не привикаха в Парламента и синоптика Рачев?

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"Ах, мой мили Радостин, всичко е свършено...".

Ако трябва да перифразираме тази сантиментална част от "Свинарят" на Андерсен.

Какво е срършено ли?! Слава богу, глупавият скеч. Надеждата, че тези момчета са дошли за нещо смислено, се изпари още по-рано.

След обвиненията към Дончева напетият момък изведнъж се усети, че нещо "не е баш така" и се врътна - "Никой не ми е предлагал подкуп, за мен казусът е морален".

Алеле....

Морално ми е, Радко...

Жалко, че още по-жалкият парламент няма време за Комисия "500К". ГЕРБ поиска създаване на анкетна комисия по случая, да се видело кой за какво се бори - те нямало да вземат страна. Сладури. Равно отдалечени при това. От доста неща. Какво да правят хората, чудят се как да си върнат част от загубените избиратели. Но единствените избиратели, които може да си върне ГЕРБ, са от половинката процент на Цветановата партия. При очертаващата се "колосална" избирателна активност обаче, това няма да е фатално за тях и може да им се получи врътката. И да ни управляват пак.

А отношението към Дончева няма да се промени и на милиметър в двете посоки след случая "500К". Тя така или иначе е на финала на политическата си кариера. Ще кажете - каква пък политическа кариера има тя. Каквато - такава. Докато едва проходилите в бранша от ИТН олекнаха още - ако има накъде повече де...

Както и да е, работа има още за отмятане до края на седмицата. Уж никой нямаше да посмее да отмени 50-те лева "от Бойко" за пенсионерите, а днес се чудеха кой да отмени 120-те кинта, които щедро пожелаха да посипят връз посребрелите глави на родителите ни. Накрая решиха все пак да им ги дадат. Врътки всякакви.

Вместо да си създават главоболия с актуализирането на бюджета, можеха да викнат в парламента синоптика Рачев - да каже поне ще има ли още добри дни за плаж. Че току-виж ни затворили пак. Така и така прахосаха маса дни за безумни изслушвания в пленарна зала. Едното дори беше за несъществуваща болница и продължи цял ден.

Сега пък станаха и щедри дарители на ваксини - зарадвахме дори Кралство Бутан и Северна Македония. Ако внезапно започнат да никнат православни храмове в Хималайската държава, а в Скопие шокиращо ни заобичат, да знаете, че може да е от нашите ваксини.

Така сме се забатачили, че не можем и да се преброим. Какъв им е интересът на пустите хакери да саботират Величественото национално преброяване не се наемаме да гадаем. Дано да е от благородни подбуди. Като не става електронно, ще чакаме лелите от Статистиката. Ще го извъртим някак...


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 62 гласа.

Свързани новини