Last news in Fakti

8 Септември, 2021 21:25 8 871 32

Врътки

  • парламент-
  • ваксини-
  • татяна дончева-
  • радостин василев-
  • комисия-
  • герб-
  • преброяване

Защо не привикаха в Парламента и синоптика Рачев?

Врътки - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"Ах, мой мили Радостин, всичко е свършено...".

Ако трябва да перифразираме тази сантиментална част от "Свинарят" на Андерсен.

Какво е срършено ли?! Слава богу, глупавият скеч. Надеждата, че тези момчета са дошли за нещо смислено, се изпари още по-рано.

След обвиненията към Дончева напетият момък изведнъж се усети, че нещо "не е баш така" и се врътна - "Никой не ми е предлагал подкуп, за мен казусът е морален".

Алеле....

Морално ми е, Радко...

Жалко, че още по-жалкият парламент няма време за Комисия "500К". ГЕРБ поиска създаване на анкетна комисия по случая, да се видело кой за какво се бори - те нямало да вземат страна. Сладури. Равно отдалечени при това. От доста неща. Какво да правят хората, чудят се как да си върнат част от загубените избиратели. Но единствените избиратели, които може да си върне ГЕРБ, са от половинката процент на Цветановата партия. При очертаващата се "колосална" избирателна активност обаче, това няма да е фатално за тях и може да им се получи врътката. И да ни управляват пак.

А отношението към Дончева няма да се промени и на милиметър в двете посоки след случая "500К". Тя така или иначе е на финала на политическата си кариера. Ще кажете - каква пък политическа кариера има тя. Каквато - такава. Докато едва проходилите в бранша от ИТН олекнаха още - ако има накъде повече де...

Както и да е, работа има още за отмятане до края на седмицата. Уж никой нямаше да посмее да отмени 50-те лева "от Бойко" за пенсионерите, а днес се чудеха кой да отмени 120-те кинта, които щедро пожелаха да посипят връз посребрелите глави на родителите ни. Накрая решиха все пак да им ги дадат. Врътки всякакви.

Вместо да си създават главоболия с актуализирането на бюджета, можеха да викнат в парламента синоптика Рачев - да каже поне ще има ли още добри дни за плаж. Че току-виж ни затворили пак. Така и така прахосаха маса дни за безумни изслушвания в пленарна зала. Едното дори беше за несъществуваща болница и продължи цял ден.

Сега пък станаха и щедри дарители на ваксини - зарадвахме дори Кралство Бутан и Северна Македония. Ако внезапно започнат да никнат православни храмове в Хималайската държава, а в Скопие шокиращо ни заобичат, да знаете, че може да е от нашите ваксини.

Така сме се забатачили, че не можем и да се преброим. Какъв им е интересът на пустите хакери да саботират Величественото национално преброяване не се наемаме да гадаем. Дано да е от благородни подбуди. Като не става електронно, ще чакаме лелите от Статистиката. Ще го извъртим някак...


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 62 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    41 51 Отговор
    Уникални глупости ръси този!

    Коментиран от #2, #8, #11, #14, #26

  • 2 Прав си

    81 16 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Пак изпълзяха всички ГЕРБ ибрици.
    Нямат свършване пачките на Боко!
    Много е спестил от филиите с мас...
  • 3 Хелуин

    86 14 Отговор
    Борисов само плямпа срещу Радев,
    но го е страх да се кандидатира за Президент!
    Защото Борисов ще загуби катастрофално срещу Радев!

    И Борисов ще стане за посмешище
  • 4 Край

    30 17 Отговор
    Пред българите има три пътя:
    1. продължават да избират по тези правила и Лъчо Мозъка и Мая Наглата и Хаджигенов продължават да им пишат законите до края на кръглия Преход.
    или
    2. въвеждат мажоритарна избирателна система и подменят 98% от политиците и дано да е за добро.
    или
    3. БТР по улиците забрана на партиите и еднолична власт на някой генерал.

    Коментиран от #10, #21

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    41 12 Отговор
    герб са до тука
  • 7 пълен абсурд

    68 9 Отговор
    ИТН толкова се провалиха, че чак се срамувам , заради тях. Да, смехът ми се замени от срам. Тези хора обърнаха всичко с главата надолу. За нищо не стават, и са смешни, и са жалки, и са некомпетентни. Защо се срамувам ли ? Ами не мога да преглътне този позор, в Парламента, в тази институция, на това високо място , да има подобни хора, които смятат, че се намират в комедийно шоу. Нито знаят как да се държат, нито как да се изказват, нито как да се обличат, а най-малко разбират каква отговорност са поели.

    Коментиран от #20

  • 8 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    23 3 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    та ти не си чел нито една КНИГА до сега

    Коментиран от #9

  • 9 А неее

    22 3 Отговор

    До коментар #8 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Чел е, не го обиждай .... менютата с чорбите.

    Коментиран от #28

  • 10 Хлъц

    47 3 Отговор

    До коментар #4 от "Край":

    Каква мажоритарна система,те прихваща? Направо ще цъфнем и вържем.Това е мечтата на едрите акули в държавата.Ще избираш ти,на Куков ден! Ще избират лобитата и олигарсите.Ти ли ще издигаш кандидатура,ще я финансираш? Подлъжем ли се ,и да вкараме този модел- връщане назад няма! Ще си поделят зад завесата отделните сектори за управление,и ще те омагьосват със десетки години,какво светло бъдеще да чакаш.И само ще се менкат през четири години.Дали те е захапал крокодил,или кайман не виждам разлика.Я се вгледай,във всички сайтове,че това е вечният,задаван въпрос под текста на всяка публикация, независимо от темата... Референдум на Слави,и какво мислите за мажоритарен вот"

    Коментиран от #12, #18

  • 11 00014

    28 3 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Защо? Прав е, хората се нагледаха и отвратиха от всички партии, и не искат да гласуват. И следващият парламент ще е като този. Но с падението на ИТН. А останалите ще имат приблизително същите гласове. Старогръцките трагедии в сегашния и бъдещия парламент ряпа да ядат.
  • 12 Край

    13 9 Отговор

    До коментар #10 от "Хлъц":

    Мило момче мечтите на олигарсите са това дето го живеем сега. Те са отдавна сбъднати. Твойта мечта да избираш твой представители в парламента може да се сбъдне само ако им НАЛОЖИШ насила мажоритарна система. Всички партии телевизии и медии са против - сигурно щото не са олигархията.
  • 13 Реалист

    16 12 Отговор
    Имаше моменти,когато четях "Факти" и новините,които представят.Това беше до днес.От днес нататък трия този сайт.Честно казано,не мога да повярвам какво причиняват на народа тези "медии".Честно казано,нямам търпение да напусна тази държава,наистина броя дните....

    Коментиран от #15

  • 14 РАДИО ЕЛТО

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    ПОСЛЕСНИЯ СОФИЯНЕЦ няма БИЗНЕС ни то РЕСТОРАНТ
  • 15 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 5 Отговор

    До коментар #13 от "Реалист":

    господине на власт са олигарси мутри капитарлисти шири се престъпност корупция БОКО е мутра
  • 16 празников

    3 5 Отговор
    Синоптикът Проф.Рачев,бай Шиле номер две!
  • 17 Проверка

    9 2 Отговор
    Нещо не върви.....
  • 18 Верно е

    27 2 Отговор

    До коментар #10 от "Хлъц":

    Това беше плана на МАФИЯТА, създанена преди 10 години.Да бетонира за следващите 30-40 години власта си, чрез мажоритарните избори.Нямаше да има шанс да се появи ни Кирил, ни Асен, ни никой почтен, честен политик и професионалист.А Слави колкото да прави врътки и мили очи в момента, е човека чрез който са решили да го прокарат.
  • 19 Слави Трифончук

    5 26 Отговор
    Поредната статия платена от соросите срещу ИТН. Те от ИБГНИ признаха, че Татянчето е боклук и се отделят от нея ама соросите ни убеждават, че едва ли не ИТН лъжат.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Песимиста

    17 4 Отговор

    До коментар #4 от "Край":

    Жалко. че няма да се намерят достатъчно много, а и смели военни да спретнат един военен преврат на тая кочина и може и да се оправят нещата. Яд ме е да гледам новини, яд ме е да ходя да гласувам (НО ХОДЯ). Трябва нещо кардинално да се промени, защото 99% от всички политици са за съд - как да очакваме различно управление като те са едни и същи, само имената са им различни.

    Коментиран от #24

  • 22 Към Последният Софиянец

    3 5 Отговор
    Ако знаеше колко си заблуден щеше да се гръмнеш ,но поради факта че не знаеш още си жив.
  • 23 подложки на DW/CIA

    4 8 Отговор
    Ганев , заради хора като тебе сте на 112 място, а по лъжи, манипулации и пропаганда на първо !
  • 24 5577

    9 0 Отговор

    До коментар #21 от "Песимиста":

    Ми че те военните се пенсионираха. Те тия новите в казарма не са ходили. Те не са и виждали. То няма къде. За какъв военен преврат си мечтаете.
  • 25 НЛО Ах мили мои партии любими

    5 1 Отговор
    Аз ще съм с таз която е на власт
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Бамбука

    6 0 Отговор
    Врътнал се този ..субект. Ами цялата им партия е една врътка.
  • 28 И това

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "А неее":

    Не е чел.Той само бели картофи и чисти тоалетните.
  • 29 Фатмака

    4 7 Отговор
    Фърчилото тръгна с голямата кошница да правипреврат но се оказа ,че един некадърен бивш член на БКП-БСП. И докара държавата до кривата круша. Което комунистите са правили неведнъж.
  • 30 С топки

    5 0 Отговор
    Така де ако е някой човечец за 500 лева /че и за 50 /подкуп ще го окошарят на деня, ама щом е 500К и е депутат от криминален вече става "морален" случая.. ох милите ми сектанти и площадници - ялови сите до един
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Милен Ганев!! Главен Умник! Електронното

    1 1 Отговор
    И изобщо преброяването, само като име преброяване а де факто ЩЕЕ Бирнечески опис!!! Ще отиде пр Колектори, ЧСИ, НАП, всички Служби на МВР, Прокоратура, Следствие Съд НОТАРИУСИ Адвокати и Всички Мафиотска Групировки и ОПГ!! Това нее Преброяване на Населението!!! Товае Придобиване на информация за собствеността на хората под форма наречена Преброяване на населението!! Този народ нее тъп, зада не вижда да какво става дума!!