Отидете към основна версия

9 799 377

Поклон пред паметта на достойните българи, избити от комунистическите престъпници

  • 9 септември-
  • 9 септември 1944 г.-
  • 9 септември 1944

Поклон пред всички жертви на човеконенавистния комунистически режим

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Днешната дата е най-трагичната за българската държавност и българския народ в по-новата им история. Преди 77 години на 9 септември групи терористи и престъпници, направлявани от неколцина професионални превратаджии и подпомогнати осезаемо от порядъчно почерпената съветска армия, нахлула на 5-ти в страната ни, установяват контрол над независимото дотогава Царство България. А след това започват по особено брутален начин да изтезават и избиват видни политици, лекари, учители, военни и други общественици, милеещи за България. Има и свидетелства за избиване и тормоз на граждани и селяни на случаен принцип. Просто така за спорта, за удовлетворяване садистичните потребности на терористите, между които обаче има и такива, които нямат никакъв идеологически мотив да участват в шумкарското движение, защото са били просто престъпници, изплъзнали се на законна власт на цар Борис III.

За прокомунистическите съветско-кремълски тролове и не само бързам да кажа, че в България преди 1944 година фашизъм и нацизъм не е имало, а фашистите и нацистите в държавата са били единици, за разлика от комунистите. Фашизъм в България е имало след 9 септември 1944 - червен фашистко-комунистически терор, продължил цели 45 години. И в това е продължението на трагедията за народа ни след преврата на 9.09.

За съжаление тя не свърша и с това. Вече 77 години след като неграмотните колхозници в онова ни общество взеха властта и установиха брутална диктатура, те все още управляват държавата ни чрез своите наследници (родствени и идеологически) и са я поставили в окупационно положение.

99/100 от партиите в политическия ни живот, уж демократичен, са бъкани с комунисти и ченгета от комунистическата Държавна сигурност.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е бил член на БКП, в БСП е пълно с "бивши" членове на БКП и ченгета от ДС, патронът на ДПС Ахмед Доган е бил агент на комунистическата Държавна сигурност, а в партията му има и други такива. В "Има такъв народ" също има агент на ДС, както и щатен служител на тази мракобесна служба, а именно Иван Хиновски и Николай Радулов. А пък от "Демократична България", които би трябвало да не допускат в редиците си дори минимална връзка с престъпните режими на Коларов, Червенков и Живков, депутат е някогашният член на БКП Велизар Шаламанов.

Хигиената от тази гледна точка е много ниска и в редица извънпарламентарни партии.

Картината в българския политически живот ще бъде такава, докато не бъдат проведени радикална и мащабна декомунизация, преди всичко чрез Закон за лустрацията.

Поклон пред паметта на достойните българи, избити от комунистическите престъпници. Поклон пред всички жертви на човеконенавистния комунистически режим.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 181 гласа.

Свързани новини