Отидете към основна версия

5 826 33

ДПС и ГЕРБ управляват все още най-важната част от българската икономика за руската диктатура

  • стефан гамизов-
  • дпс-
  • герб-
  • енергетика-
  • диктатурата в москва

Ако Кирил Петков не може да управлява без зависимостите и изнудването от ДПС и ГЕРБ, да подава оставка, за да не агонизира цялото общество

Стефан Гамизов, кадър: bTV
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Няма да спра да пиша за Украйна, но не трябва да отклоняваме внимание от това, което правят путинистите в сегашното правителство.

Трифоновата Партия (маскировъчна руска военно-хибридна мрежа на ДПС) се кани да осъществи плановете на ГЕРБ и ДПС с милиардите в енергетиката от Плана за възстановяване и развитие.

Досега постигнаха пълен погром над българите с опазване на схемата за манипулиране на цената на електроенергията, запазвайки всички назначени от ГЕРБ и ДПС.

Може и да не разбирате, но в това правителство ДПС и ГЕРБ управляват все още най-важната част от българската икономика за руската диктатура - българската енергетика.

Затова всякакви приказки за промяна са неверни в този сектор, а дори наблюдавам укрепване на позициите на свързаните с руската диктатура в държавните поръчки за държавните резерви от всякакви стоки, външната ни политика и медийната пропаганда.

България започва да изпълнява своята роля на “троянски кон” в ЕС и НАТО, както са заложили руските разузнавателни служби, когато са планували войната в Украйна.

Мисля не е далеч времето, ако Кирил Петков не може да управлява без зависимостите и изнудването от ДПС и ГЕРБ (което значи диктатурата в Москва) през Трифоновата Партия, да подава оставка, за да не агонизира цялото общество!

По-добре ужасен край, отколкото ужас безкрай!

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 82 гласа.

Свързани новини