Last news in Fakti

28 Февруари, 2022 13:02 19 695 133

Стефан Гамизов за ФАКТИ: Руската хибридна енергийна мрежа в България на ден граби по няколко милиона от всички българи

  • стефан гамизов-
  • руска енергийна мафия-
  • руска енергийна зависимост-
  • кремъл-
  • русия-
  • украйна

"Няма как да ви опиша, и не е редно да го правя открито, как работи руската хибридна енергийна мрежа в България, но само ще ви кажа, че се свежда до 20-тина души", каза енергийният експерт

Стефан Гамизов за ФАКТИ: Руската хибридна енергийна мрежа в България на ден граби по няколко милиона от всички българи - 1
Стефан Гамизов, кадър: bTV
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Стефан Гамизов е безкрайно ценен събеседник, който националните медии нямат привилегията да имат, защото са зависими и/или се страхуват от истините, които изрича той.

Припомняме, че заради абсолютна вярна и правдива информация, която публикува във Фейсбук профила си, Гамизов бе блокиран от мрежата за шест дни. По всяка вероятност заради доклади от фабриката за тролове на Кремъл.

Днес от ФАКТИ го потърсихме в качеството му и на енергиен експерт, и на човек, който получава надеждна информация от украинци в Украйна.

Интервюто ни с него четете в следващите редове:

- Г-н Гамизов, Вие следите какво се случва в енергетиката и политиката ни отдавна. Кои са виновниците от българска страна за това да сме в голяма енергийна зависимост от диктатурата в Москва?

- Не следя, а съм част от процесите срещу тези тези хора, защото те отдавна са превърнали българската енергетика в сепаратистки регион на Русия. Всички правителства след 2001 година насам са замесени в това съзнателно и срещу корупция. Включително и сегашното, което отказва да смени назначените и управляващи енергетиката от ГЕРБ, ДПС, санкционираните от САЩ и трима проруски български олигарси. Не казвам цялото правителство и всички партии, но ИТН са пропутинска партия. Каквото и да казват, те съдействат всякак на руската хибридна война в България. Бих казал и нещо повече, но не е редно. Само ще отбележа, че българското правителство си има предател, работещ за руснаците на най-високо ниво, който заедно с ИТН или хората на върха в това странно “нещо” около, успешно задържат всички проруски корумпирани типове на ключовите им позиции. Затова няма какво да гледаме миналото, защото то е сега и пред очите ни.

Не забелязвате ли, че всички до един на власт в енергетиката са кадри на ГЕРБ и ДПС - двете най-проруски партии в България? Няма как да ви опиша, и не е редно да го правя открито, как работи руската хибридна енергийна мрежа в България, но само ще ви кажа, че се свежда до 20-тина души, които всеки ден грабят по няколко милиона от всички българи и така около един милиард на година. Бонусите и регулярната руска корупция за газ, ядрено гориво и технологична окупация са отделно. Държава може да разбие тази мрежа за един ден, но който знае реално как работи тя, е от тези 20-на души, а другите са със завързани ръце от най-високо равнище. Разбира се, не всичко е толкова мрачно вече, защото Русия е пред икономическо и международно смазване, което неизбежно ще извади Петков-Василев-Бориславова от комфортната зона да се позовават на коалиционното споразумение и да не се случва нищо. Разбирам ги напълно, но ще трябва да действат срещу Русия на българска територия в полза на българските интереси, което вече е неизбежно. Лично аз не работя вече в България и за мен е емоционален проблем случващото се, макар да е редно да помисля дали да не се върна с голяма група корпорации пак в българската енергетика и да започнем да правим правилни и умни неща, които сега липсват напълно. Но ще видим. Засега България е все още под руски контрол в енергетиката и територията е практически отделен от България сепаратистки, икономически хибридно-военен регион под пълен контрол на диктатурата на Путин за сметка на мизерията на българите.

- Имате ли поне малка надежда, че с оглед ставащото в Украйна и генерално имперските амбиции на Кремъл начело с Путин, властта у нас - във всичките ѝ видове, ще обедини усилия за мащабна операция срещу руските агенти от всякакъв характер у нас?

- Не работя с такива понятия - надежда и т.н. Тази работа трябва да се свърши систематично и без емоции. В момента не може да бъде свършена, защото правителството ни е проруско поради присъствието на ИТН и БСП в него, които пък и защитават интересите на ГЕРБ и ДПС - ИТН се грижи за последното или по-точно Трифонов и хората около него. Дали сега ще се уплашат от положението на Русия и ще отхлабят въжето около шията на българите, не мога да кажа. Браво на Кирил Петков за поисканата оставка на Стефан Янев. Ще добавя, че той като служебен министър-председател, дори не ме изслуша за някои рискове, свързани с Русия в енергетиката, което щеше да ни спести много неща сега. Няма да публикувам кореспонденцията, на която той замълча, от уважение към българската държава.

Иначе това правителство сега не е нещо ново, а механичен сбор от всички интереси на много богатите българи, които много забогатяха по времето на Бойко Борисов и го свалиха от власт, защото се уплашиха от арестите на богати сред тях - като Божков и Бобокови, което ги накара да направят дворцов преврат с идеята да ги няма Борисов и Пеевски, но всичко да остане същото. Но за радост, дворцовите преврати често водят до истински промени, защото няма единен център на власт. Сега сме в управлението на олигархията след диктатурата от последните 12 години. Нещо като Украйна след Майдана с украинските олигарси на власт. Мърлява демокрация, която не уважава умните и можещите, но поне не ги репресира директно. Чакат ни големи сътресения в бъдещето, ако ще се “чистим” като общество. Но все пак е някаква стъпка напред.

- От изпълнителната власт казват, че имат план за евентуално спиране на газа към България от страна Руската федерация. Вярвате ли, че това наистина е така?

- Нямат никакъв план. Може да си мислят, че имат и даже, че ще свърши работа, но такъв няма. За да има план в енергетиката, той не може да бъде направен и/или изпълнен от старите хора на ГЕРБ и ДПС, които я управляват. Съжалявам, че го казвам, защото искам Кирил Петков да успее, но няма да се справи така. Провалът му е неизбежен, ако не променят всичко, а те не са променили нищо реално. Знам, че Асен Василев се смята за експерт в тази област и дори гений със страхотни идеи, което е възможно дори, но енергетиката е колективно и технологично усилие, които изискват много близки контакти с големите корпорации от цивилизованите държави, и то градени години наред, опитни хора работещи в екип и много умни глави да мислят заедно какво и как да се направи. Какво имаме сега? Да приемем един самотен човек с добри идеи, които иска да ги осъществи или е принуден да ги осъществява поради коалиционното си споразумение през хора, които са корумпирани, нагли, рецидивисти и свързани с диктатурата в Москва. Мисля, нещата са ясни как ще свършат при това положение.

- Сега конкретно за това, което става в Украйна. Към момента на нашия разговор, каква е последната информация, с която разполагате?

- Много и различна, но няма да я споделя от съображения за сигурност. Работя по няколко проекта там - в енергетиката, и войната ги превърна в национална сигурност. Но понеже съм в непрестанен контакт с много хора в Киев и Харков, ще кажа, че Русия е вече почти рухнала военно, благодарение на решителната съпротива и категорично спечелената битка на военните технологии. Руските технологии се провалиха като в енергетиката. 1400 единици бронирана техника са унищожени. Практически, където руска техника срещне западна оръжейна система като противотанковите NLAW или Javelin, тя е унищожена веднага. А доставките на такива смъртоносни военни системи се отприщиха през последните 48 часа, което вещае пълен крах на Русия.

Ако Украйна удържи 10 дни война, всичко ще свърши с пълен разгром на Русия. Както видяхте предполагам, руснаците сами предложиха преговори през Лукашенко, преди да стане ясно, че губят тази започната като агресор от тях война. Времето им изтече 24 часа след началото на войната реално. Сега ще търсят начин да се измъкнат от нея без пълен военен и икономически крах, което не виждам как точно ще стане. Ако съм на мястото на руските военни, ще помисля за родината си и ще извърша преврат срещу Путин. Ще го съдя заедно с шайката му и ще го осъдя в справедлив съд за престъпленията му срещу Украйна и за предателство срещу собствената му страна. Другото ще е безкрайна агония за Русия. Знам, че ме мислят за русофоб, но аз не съм. Не съм и русофил или такъв който ще каже, че обича руска класическа литература и изкуство, за да оправдае своята русофилия. Наистина не харесвам тази държава и култура, защото вечно се забърква в държавно насилие срещу чужди и свои, но руснаците имат право да излязат от тази спирала на нещастие, което причиняват и си самопричиняват. Време е руските военни да спасят родината си.

- Очаквате ли развръзка в близките дни?

- Ще видим. Не съм гадател и работя с факти. Киев и Харков са в украински ръце 4 дни след началото на войната, а са на няколко десетки километра от границата с Русия. Русия е без ресурси, а Украйна вече получава отвсякъде такива. Русия започва да агонизира икономически. Путин няма как да спечели срещу света. Това сме го виждали вече с Хитлер и СССР как свършва.

- Очевидно е, че към момента Кремъл губи войната, и не случайно казвам Кремъл, защото това е тяхната война, а не на цяла Русия. В контекста на поражението им, имате ли опасенията, че е възможно да натиснат ядреното копче или най-малкото да направят други "бели", които да застрашат много повече от сега живота на цяла Европа, че и не само на нея?

- Нямам такива притеснения. Руската ядрена мощ е силно надценена. В един потенциален ядрен конфликт няма да има унищожение на света. 95% от руските ядрени сили ще бъдат унищожени преди да изстрелят и една ракета, а останалите са малки мобилни ядрени системи, които в голямата си част ще бъдат прихванати от системите за противоракетна защита. Путин знае, че няма шанс в такава война. Но ще бъде ужасно една цяла нация да бъде изпепелена в лицето на руската, защото един психопат не е удържан, а на Запад да загинат 10 милиона души от остатъците на руските ядрени сили. На мястото на Путин не бих плашил с това, защото да желаеш смъртта на десетки милиони само по себе си е причина да те окачат на въжето твоите си хора. Путин само си говори и плаши света, който изобщо не е уплашен от него.

- В България, пък и не само, се лансира тезата, че Западът е предал Украйна. Само че с оглед мъките на руската армия - включително заради западното оръжие, вземайки предвид и различните санкции, изолирането на агресора и помощите, които се изпращат към Украйна, като че ли тази теза не е съвсем вярна. Вие какво мислите?

- Мисля, че скоро ще приветстваме Украйна в ЕС и надявам се и в НАТО. Имам далеч по-големи притеснения, че България е неадекватна и жалка на фона на всичко това. Аз съм българин и за мен страданията от бедност на българите, както и това, че сме 844 хиляди по-малко без война е най-важното, с което трябва да се справим!


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 175 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    162 26 Отговор
    А златото ни къде отива?

    Коментиран от #21, #73, #95

  • 2 123

    177 85 Отговор
    Гамизов да го прибират санитарите

    Коментиран от #17, #78

  • 3 000

    130 87 Отговор
    ПО ДОБРЕ ЗА РУСИЯ ОТКОЛКОТО В ДЖОБОВЕТЕ НА НАШИТЕ КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ
  • 4 кирил

    138 128 Отговор
    най бедни сме в ес защото сме подчинени на руската мафия

    Коментиран от #79, #115

  • 5 Данчо

    122 68 Отговор
    боклук
  • 6 Красимир Петров

    85 97 Отговор
    Руски кожодери.
  • 7 ОхлюФ

    156 50 Отговор
    Гамизка, колко е цената на тока от хамеританските ТЕЦ-ове? За един приятел питам!

    Коментиран от #113, #125

  • 8 Българка

    100 87 Отговор
    Сега е време да се отстранят всички пропутинови грабители от властта и държавната трапеза на всички нива и да бъдат след конфискация изправени пред съда! Чистка спешна в ДАНС и силовите структури на прокремълските слуги и доносници

    Коментиран от #101

  • 9 Nnn

    86 38 Отговор
    Ами ти какво правиш там ? За теб няма кокал затова ревеш Сигурно си мислиш ,че хората не те разбраха
  • 10 КИРЧО Е ПРИФАНАЛ И ОГЛУПЯЛ, ЛЪЖАТ НИ!!!!

    101 31 Отговор
    речта на Алън Ф. Дълес – ръководител на американските тайни служби по време на Втората световна война и бъдещ шеф на ЦРУ.
    То е негов цитат от награждаването на висши офицери от американската армия, участници във Втората световна война, състояло се на 24.02.1945.
    „…..Ние ще хвърлим всичките сили, всичкото зло на САЩ, цялата материална сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическите страни.
    Човешкият мозък, съзнанието е приспособено към промяна. Посявайки там хаос, ние незабелязано ще заменим човешките ценности с фалшиви, в които да вярват. .ЛЪЖИ,ЛЪЖИ И ОТНОВО ЛЪЖИ. ПОМНЯ КОГАТО ПУТИН КАЗА НИЕ ВИ ГО ПРОДАВАМЕ НА 300 ДОЛАРА А ПОТРЕБИТЕЛЯ ПЛАЩАШЕ ПО 650 ЕВРА. КРАДЦИТЕ СА БЪЛГАРИТЕ ПО ВЕРИГАТА.

    Коментиран от #116

  • 11 агент08

    63 33 Отговор
    Гамизов е по-голем задръстеняк от теб бе, Здравков!
  • 12 ЛЪЖЕШ ЯКО ГАМИЗОВ

    102 35 Отговор
    ГАМИЗОВ ,КОЙ ГРАБИ ЗЛАТОТО НИ??? КОЙ ГРАБИ ЗЛАТОТО НИ??? НЕ Е РУСИЯ, КАЖИ ЗА ЗЛАТОТО, МАНГАНА, МЕДТА!!!!!
  • 13 123

    105 38 Отговор
    Махнете този идиот! ОТВРАТ е!
  • 14 Българка

    61 66 Отговор
    "Ако съм на мястото на руските военни ще помисля за родината си и ще извърша преврат срещу Путин. Ще го съдя заедно с шайката му и ще го осъдя в справедлив съд за престъпленията му срещу Украйна и за предателство срещу собствената му страна. Другото ще е безкрайна агония за Русия. "
    Това е единственият правилен начин руските военни да минимализират щетите от Путиновата агресивна война за Русия

    Коментиран от #48, #82

  • 15 РУСИЯ ТРЯБВА да ПРЕКРАТИ

    62 32 Отговор
    Всякакви ДОГОВОРЕНОСТИ с нашата ФАШИСТКАТА ВЛАСТ !
  • 16 Лейка

    60 22 Отговор
    Тъпанар, за всички други защо не кажеш колко грабят? Но сега да се изкажеш умно и красиво. Да те види Европата.
  • 17 Феликс Дж

    46 17 Отговор

    До коментар #2 от "123":

    Санитарите са заети. Изпращам чекистите. Не са като днешните чикияри.
  • 18 Искам си

    24 8 Отговор
    само един от милионите бе, помагай, че делиме...
  • 19 Тома

    73 20 Отговор
    Най после дойде и времето за гамизов да го дават всеки ден по новините.А защо не казва как навремето го изгониха от енергетиката.Да не е крал случайно
  • 20 Шок и ужас

    66 23 Отговор
    Продажно мекере...
  • 21 сектант

    58 24 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    тоя трябва да го пребият публично и да го натикат в някоя кофа с такива изказвания в ТАКИВА ВРЕМЕНА. не се ли усеща, че само трябва да ни спрат газта и приключва цялата държава

    Коментиран от #44

  • 22 хХх

    39 15 Отговор
    Украйна е напълнила Черно море с радиоактивни отпадъци
  • 23 Макака

    46 25 Отговор
    Целта на тая дтатия е да се внушава омраза към Русия.
    Чиста пропаганда.

    Коментиран от #32

  • 24 Не сме идиоти

    57 22 Отговор
    Гамизов безкрайно ценен събеседник - бе момче ти за дебили ли ни имаш. Тая пропаганда може да си я четем навсякъде. Едни и същи опорки от един и същ първоизточник. Всички знаем кой е. Плаща и добре
  • 25 Един

    45 17 Отговор
    Този самообявил се за "анализатор" и "специалист по енергетика", е един авнтюрист. Аман от такива!
  • 26 rusnak

    47 16 Отговор
    Щом това шизолайно са го изкарали на амбразурата, смятай колко са зле нещата.
  • 27 no name no face no number

    36 17 Отговор
    на крив .....Русия му е виновна
  • 28 Политнекоректен

    43 14 Отговор
    Тоя гнусляк ли е ценен, друг по-ценен нямате ли? От Козяк ли го пращат?
  • 29 вземете си изкарвайте парите с труд

    29 8 Отговор
    Бреййй , ама ич нещо немам усещането , че съм толкова богат , благодаря , че ме открехна. Ох как само бих ти вкарал едно crochet в муцуната.
  • 30 Тебе вече отдавна.

    30 6 Отговор
    Са та грабнали от мрежата на сащисаните. Шекелолюбовник 😜
  • 31 Въпросче

    34 9 Отговор
    За трите ни отровни Тец-а на кюмюр - американски , български и английски , които ни превръщат в най-болните от белодробни болести в света , ние плащаме ВМЕСТО ТЯХ по един милиард глоби/квоти ЕЖЕГОДНО . Колко е комисионната на евроатлантическите ни политици , че ги държат ❓ При условие , че България няма Черни въглища , като Германия , а само лигнит , за който се изхвърля плодородна земя .
  • 32 Още едно мнение

    12 2 Отговор

    До коментар #23 от "Макака":

    Не е нужно да се внушава.ТЯ СЪЩЕСТВУВА!!!
  • 33 Един

    33 13 Отговор
    А колко граби ЕС с членството и НАТО с превъоръжаването, а щатите със F-ките?
  • 34 хайде сега

    34 8 Отговор
    дали да не дойда с един куп корпорации и да почнем да оправяме нещата. Те това чакат големите корпорации, само Гамизов да им свирне и да тръгнат да вършат добрини за България. Фрустриран фантазьор.. Изключиха го от далаверите в енергетиката преди време и оттогава е бесен.

    Коментиран от #37

  • 35 Ехо

    16 27 Отговор
    Много верни неща в статията!
  • 36 миролюб бенатов

    15 3 Отговор
    Кажи кои са нашенците които им помагат ?
  • 37 стоян георгиев

    9 22 Отговор

    До коментар #34 от "хайде сега":

    дрогаре без корпорации няма просперитет.само в колхозите ви учат друго и затова ушанки и прави лопати ви останаха само.как не разбрахте бе че икономиката е сложна наука и неможе хора на три ракии да давате акъл там.огледаи се в панелката ти дрогар ,дори и там всичко по-значимо и скъпо е плод на корпорациите.

    Коментиран от #49

  • 38 Перо

    36 10 Отговор
    Джендърски олигофрен с болен мозък!
  • 39 Още едно

    31 9 Отговор
    надупчено на Сорос недоразумение.
  • 40 ТЕЦ

    22 4 Отговор
    На Ахмед Жуган - Теца е един от тези хибриди !
  • 41 същото

    28 8 Отговор
    АнаЛлизаторе Гамиз, добре е че на запад не са и наполовина прости като теб, че иначе ядрената война щеше да стане. Няма да говоря за другите ти анализи за руснаците, колко са погрешни, там трябва да се намеси някои психиатър. Айде стига толкова разбирачи и анализатори. Мирси.
  • 42 нднс

    24 12 Отговор
    гамизов ти си перфектен англосаксонски лъжец америка империя на лъжата

    Коментиран от #45

  • 43 любител

    30 13 Отговор
    само не разбрах защо каните само боклуци плюещи по русия и искащи да станем и енергийно освен всичко друго зависими от краварите.

    Коментиран от #46

  • 44 LOSHIA

    14 3 Отговор

    До коментар #21 от "сектант":

    НИКОЙ НЯМА ДА НИ СПРЕ ГАЗТА!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 изрод от ГЕРБ

    10 11 Отговор

    До коментар #43 от "любител":

    Кравари са били баба ти дядо ти!
  • 47 Готвача от Олгино

    5 10 Отговор
    Б. си неадекватните служители ?! И с тея ще възраждаме руската империя
  • 48 Успокой се !

    19 5 Отговор

    До коментар #14 от "Българка":

    Няма как да си на мястото на Президента Путин, там националните предатели ги наказват жестоко, изменниците - също.
  • 49 Дрогаре

    19 7 Отговор

    До коментар #37 от "стоян георгиев":

    това никой не го оспорва. Но е твърде съмнително че големите сериозни коорпорации ще слушат фантазьора Гамизов и чакат сигнал само да се изстрелят и да оправят енергетиката на България. Айде малко по сериозно

    Коментиран от #91

  • 50 картуннетуърк

    11 9 Отговор
    Гъмбо е по-умен от тоя Гъзмизов.
  • 51 !!!

    15 4 Отговор
    Зависими сме защото нашите политици се лутат с коя система на управление да наложат! Дали америка дали руска! Само и само да са на власт и да угодят на някои от вън!
  • 52 М3 голд

    22 9 Отговор
    Поръчков пасквил на болен човек. На много малко истини пришива много неистини и предлага уж инфо, а то си е деинфо. Спрете се, докато не е късно
  • 53 Хаджигенов

    13 20 Отговор
    Браво, Стефчо. Оваряй очите на простия ни, и задръстен народ. Прост и разединен народ, слаба държава. Путин джуджето, и той като нашия тулуп си отива. Руските хора не ша го изтърпят. Ковчезите тръгнаха за Русия.

    Коментиран от #55

  • 54 Антитрол

    23 8 Отговор
    "Стефан Гамизов е безкрайно ценен събеседник, който националните медии нямат привилегията да имат, защото са зависими и/или се страхуват от истините, които изрича той."

    По голяма простотия не бях чувал - пък до сега една истина не е казал - явно за това е ценен особено за "Америка за България".
  • 55 умника

    11 7 Отговор

    До коментар #53 от "Хаджигенов":

    ми той кат просТ Киро. Туй че те сърби отзад си е единствено твой проблем
  • 56 Реалист

    21 8 Отговор
    Тоя бая глупости е наговорил...смешник с опорки на хранилка!

    Коментиран от #92

  • 57 Кракра

    13 3 Отговор
    Трите енерго крадяха по един милиард лева годишно, а сега искат и помощи от държавата.
    За осигуряване на националната сигурност те трябва да станат държавни. (На българската държава, а не на чужди държави.)
  • 58 Косе Босе

    12 15 Отговор
    Гамизов е прав,както и аз предупредих за Руското нашествие! Русия след 1905 г/Руско-Японската война/до сега не е спечелила нито една война самостоятелно.Японците разбиват Русия с три пъти по малко сили:През 1937 Финландците съсипват Наглостта на Русия с 100 пъти по малобройна армия и 1000 пъти по лошо въоръжение:С Хитлер нападат Полша 1939 г ,а впоследствие печелят с/у него с помощта на САЩ И АНГЛИЯ.Те изкуствено я направиха победител като и доставиха: гориво за самолети,което не могат да произвеждат,70%от парните локомотиви и
    автомобили на които разполагат "катюшите си",самолети на части,:стомана за танковете:пистолети- които прекръстват на "ТТ",автомати анг.лиценз....и мн.други.Войната в Афганистан я загубиха в момента в който американците изпратиха зенитни преносими противовъздушни ракети.Като паднаха .над 200 самолета и хеликоптера и те залязоха.Сега отново ще загубят защото зад Украйна са Европа и САЩ и Канада и Англия /икономики 50 пъти по мощни от тях/ и Япония- Русия няма технологии и логистика за една продълж.война.При това Украина не е Афганистан.Имало много танкове,но в градски условия те са най лесната плячка.А войната в градовете тепърва предстой.Колкото повече продължава войната ,толкова по зле за Русия,защото пътя назад е пълно фиаско,резил.Мисля че ще се оттеглят м.май за парада на "срама"и частите от Украйнският фронт могат директно да си изтупат праха на Червеният площад.Да поканят Сърбия, Венецуела, Куба, Беларус и Никарагуа да им рък
  • 59 В е л и к и я

    14 5 Отговор
    Този интересен човек с коментарите си трябва да знае че българинът е глупаво и най вече бедно животно , което повече го интересува не колко ще откраднат шепа хора но въпреки това с руски енергийни източници които по принцип са по евтини на него ще му е евтин и тока и газа за да продължи безпредметното си съществуване ... отколкото западни енегийни източници с които няма да има краднене и шепа хора още да богатеят но ще им е по скъп и тока и горивата .... ! Аз бих избрал донякъде първия вариант защото не знам къв ще бъде вторият и дали там пак няма да има краднене защото тука е раят на тия неща ... но не и след 24 февруари тая година ....! Просто не съм убеден че искам да финансирам някой да прави война в Европа ...!Защото ако не го финансирахме тая война нямаше да е има сега защото това е война . Най лошото не е че е война а че напълно безмислена .Руснаците са водили войни , отечествената война даде много жертви но тя беше смислена а тук руснаците дават жертви за нещо напълно безмислено .. За мен причините са ... първо , гадната прическа на Усрсула която на фона на малката и глава и слабо тяло , не знам сигурно има глисти .. може да дразни Путин , второ ... лична омраза към Зеленски , много се пали и мен би ме подразнил .. ама тия неща не са достатъчни за да убиваш свои собствени руски деца на по 18 години , има си терористични групи .. в мирно време може да се справи с тези които не му харесват ....!
  • 60 ЯНКИ ГАДНИ,МАРШ ОТ ЕВРОПА

    17 8 Отговор
    КАКЪВ ГО ТЪРСЯТ КРАВАРИТЕ ГНУСНИ
    В ЕВРОПА? ПАК ЩЕ Я ЗАПАЛЯТ!!!

    Коментиран от #102

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 ТОЯ БОКЛУК ЗАВОАЛИРА ПОКРАЙ ЕНЕРГЕТИКАТА

    18 5 Отговор
    МРЪСНИТЕ СИ ПЛАТЕНИ ДОНОСИ СРЕЩУ РУСИЯ !
  • 63 Браво точно в целта

    9 17 Отговор
    Браво! Перфектен коментар и анализ , все едно аз съм го казал всичко това . Браво
  • 64 Реално

    19 11 Отговор
    А БЕ АМЕРИКАНСКО ПОДЛОГО ЩО НЕ СЕ СКРИЕШ ВЬВ МИША ДУПКА.РУСИЯ ИМА НАЙ МОДЕРНОТО ОРЬЖИЕ ВЬВ МОМЕНТА И ДАНО НЕ СЕ НАЛАГА ЗА ДА ГО РАЗБЕРЕШ.
  • 65 Истината

    13 17 Отговор
    Поредния бляскав коментар на г-н Гамизов. Казва това което се знае от 99% от всички българи но никой официално до сега не го говореше
  • 66 Явор

    17 10 Отговор
    Платен ли е Гамизов не знам или са си негови убеждения. Щастливи са той, Паси, Велизар Шаламанов, Бойко Ноев и др. да правят у нас пронатовска пропаганда. Народът усеща, но плаща цената. Украйна в ЕС и НАТО само ще ги фашизира. Ако не са Волгин, Явор Дачков и други по-обективни анализатори, няма кой да говори за това, че украинците са фашисти. Българският народ е мъдър, но беден и нещастен и изнася всички кризи на раменете си, направо всички военни конфликти, от Европа, та през Азия и до Близкия изток. Нашите управляващи пионки също са щастливи да вземат парите от Брюксел и да си строят имоти с тях. Еврочиновниците са щастливи да подписват сервилно заповедите на САЩ. Почти това правят. За шистовия газ в европарламента се подписваха американски заповеди, сега и за Украйна е така. Паси, за да се докара на Съединените щати, изпрати българския контингент в Ирак и войниците платиха с живота си. Войници плащат тази цена, а народите могат да бъдат събудени от изстрели и военни самолети. С военно положение ще ни затворят у дома, ако не нас, то друг народ. Все обикновеният човек плаща цената.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Брилянтен

    7 13 Отговор
    Знам, че ме мислят за русофоб, но аз не съм. Не съм и русофил или такъв който ще каже, че обича руска класическа литература и изкуство, за да оправдае своята русофилия. Наистина не харесвам тази държава и култура, защото вечно се забърква в държавно насилие срещу чужди и свои, но руснаците имат право да излязат от тази спирала на нещастие, което причиняват и си самопричиняват. Време е руските военни да спасят родината си.
  • 69 От тези 20

    4 1 Отговор
    Двама не са,ли Славиту и Корнела?
  • 70 В е л и к и я

    12 2 Отговор
    Да , доносът със сигурност е платен защото аз виждам някои неща но няма да кажа кои за да не ви плаша ...че са описани като еди кви си но няма кой да каже със сигурност че това е така , дори Баба Ванга ако беше жива ... Но и руснаците плащат за хибридна война така че това е нормално ....Едните лаят и другите лаят .
  • 71 сара

    7 13 Отговор
    Много добър коментар ! Мъчително трудно и болезнено за мнозинството българи ще е отрезвяването. Все някога обаче ще се случи. Не на войната !
  • 72 Ооо

    11 3 Отговор
    Стефчо а как действат ЛИДЛ,КАУФА,Мариците,Дънди,,,
  • 73 ....

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Прибраха го да се пази в Москва 60те, ама още не са го върнали
  • 74 Ники

    11 1 Отговор
    Стефчо, хубаво вземаш отношение по много политически, обществени, енергийни и други теми , изразяваш уж собствена позиция но лично ти били поел ангажимент и се би натоварил с отговорност да направиш нещо позитивно за България, та както се казва България да тръгне драстично напред.
  • 75 Гамизов

    15 0 Отговор
    я кажи ти,колко милиона открадна посредством тези мрежи?Сега си със силните и много лопаш менците,а?
  • 76 Българският народ

    12 1 Отговор
    Предаде интересите на Гамизов и неговите презокеански господари.
  • 77 разума

    16 2 Отговор
    Този човек си го канете във факти и му се радвайте като експерт. Той защитава само собствения си интерес и интереса за тези за които работи.
  • 78 ле ле

    11 1 Отговор

    До коментар #2 от "123":

    За всеки луд по един санитар..не може да пилеем кадри, нека да продължи с хапчета и укр. горилка..Хитлер и той в последните дни от войната беше в бункера и говореше едни неща...В момента когато се водят преговори за спиране на братоубийствена война гъзмизови излизат от всички дупки..и се канят да убият всички руснаци..Малко да сте научили от история..Путин не загубил война за последни 20години..
  • 79 оня

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "кирил":

    Не на руската мафия, а на тиквениците. Каквото нашите управляващи договорят, това е. Прекупвачи бол:))
  • 80 сороснерес

    10 3 Отговор
    пореден клоун..аз казах..аз предсказах,предупреждавах, ще видите ви..имал проекти в Украйна..нищо не си имал..а ако случайно решил да имаш..и тук си закъснял..капут.
  • 81 ТО И ПОД ТУРСКО

    15 10 Отговор
    РОБСТВО НЕ СМЕ БИЛИ И НЕ НИ Е ОСВОБОЖДАВАЛА МАТУШКА РУСЬ! И БАТАК Е ФЕЙК НОВИНА, НАЛИ ГАМИЗОВ! ПО АМЕРИКА НСКИ Е ФЕЙК НАЛИ! ПРОДАЖНО МЕКЕРЕ!!! НО РУСИЯ Е ДАЛА МНОГО НА НАС И НЕ МИ НАБУТВАЙ ГЕРБ И ДПС ПРОДАЖНИЦИ, КАТО ТЕБЕ СЪЩИ ПРЕДАТЕЛИ И БЪЛГАРОУБИЙЦИ!!! ДА ЖИВЕЕ МАТУШКА РУСЬ! УМНИ И СПОСОБНИ СА РУСИТЕ, НЕ СА КРАВАРИ!!!
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Нананана

    9 13 Отговор
    Тук е пълно с руски тролове

    Коментиран от #94

  • 85 Няма значение, че ни грабят...

    6 9 Отговор
    Ние ги обичаме и нямаме нищо против да приличаме на пропаднала губерния !
  • 86 Как минава живота на един азиатски трол.

    7 5 Отговор
    Някой знае ли ?
  • 87 Азъ

    8 14 Отговор
    Не знам колко истина има в думите му но знам, че Борисов беше първият, който си позволи да се държи с достойнство и без страх спрямо Русия !

    Коментиран от #121

  • 88 Един Човек

    8 4 Отговор
    Да му галиш главата на малкия
  • 89 адвокат

    12 6 Отговор
    жалка работа, тоя не е българин, а някакво нещо, което са пуснали да троли и незнайно защо му дават въможност да спами така. пълни глупости пише. Освен това, котелът се затваря, Украйна е на крачка от капитулация и ДНР се съединява с Приднестровието. гамизов се е подготвил вече със спрей да изпише Z на колата си при първия пукот!
  • 90 Механик

    12 5 Отговор
    Тоя пък кой е?
    Всички сте на една хранилка, Гъмзов. И БЕП-то, и СДС-то и всички от последните 32 години. Господарите ви са едни и същи и представителството им е на ул. "Козяк".
    Щото сме проруски ли купихме самолети от САЩ? Пак ли по тая причина спираме газопроводите? Руснаците ли ни забраниха да строим атомна централа, а тая дето я имаме ни карат да я спираме?
    Като говориш за руски това-онова, я кажи големите вериги магазини и те ли са на Путин? Парите дето свличат от гърба ни, в Кремъл ли ги пращат?
  • 91 стоян георгиев

    9 11 Отговор

    До коментар #49 от "Дрогаре":

    факт е че българия е заобикаляна от години от сериозни компании заради корупция и олигарси свързани с русия.гамизов е лице на структури работещи за големи западни енериини системи и затова не му пука кво ще каже и казва обикновенно истината.без в българия да навлязат западни големи компании и без ние да създадем поне една така няма шанс за просперитет,но с тая проруска масовка от пиялки и мързели дето остана тук ситуацията много трудно може да се оправи.все пак изолирането на путин ще ни даде някакъв шанс.

    Коментиран от #97

  • 92 LOSHIA

    2 12 Отговор

    До коментар #56 от "Реалист":

    СЕТФАН ГАМИЗОВ=ГЕРБ,КОПЕЙКИН Е РЕКЛАМНО ЛИЦЕ НА ДПС, А ГЕРБ СА ПО ГОЛЕМИ РУСОФИЛИ И ОТ БСП!!
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 оня

    2 5 Отговор

    До коментар #84 от "Нананана":

    Не, с българи:))
  • 95 изрод от ГЕРБ

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Питай тиквата
  • 96 Ето това е гамизов

    2 6 Отговор
    Сключени допълнителни Анекси към „Проект „Рехабилитация на блокове от 1, 2, 3 и 4, и изграждане на СОИ на бл.1-4, и повишаване на мощността на блокове 5 и 6 в „ТЕЦ Марица изток 2” ЕАД”:
    1.1. Сключени множество анекси към основния договор, с увеличаване обема на работата и договорната цена.
    1.2. С Нареждане за промяна № 011, подписано на 11.07.2008г. се извършва незаконосъобразно, недопустимо, необосновано и абсолютно неизгодно за Възложителя увеличаване в сроковете за въвеждане в експлоатация на Част 2 „Рехабилитация на Турбина и Генератор на бл.3” до 31.12.2008г. и Част 3 „Рехабилитация на Турбина и Генератор на бл.4” до 30.04.2009г. С този анекс към основния договор са допуснати следните вреди:
    - Пропусната възможност за предявяване и получаване на неустойки за забава в размер на 10 % от договорната цена, което за двете Части по договора възлиза на JPY 1 036 400 000.00 /7 800 000 евро/;
    - Връщане на предявени и усвоени от гаранцията за изпълнение на договора на други неустойки в размер на JPY 259 100 000.00 /1 950 000 евро/,гаранциите са усвоени преди идването на Христозов в „ТЕЦ Марица изток 2” ЕАД”:
    - Поет ангажимент за плащане на всички разходи без ограничение поискани от Изпълнителя над договорната цена за ускоряване на работата по Част 2 и 3;
    1.3. С Нареждане за промяна № 012 подписан на 11.07.2008г. се прави отново незаконосъобразно, недопустимо, необосновано и абсолютно неизгодно за Възложителя увеличаване в сроковете за въвеждане в ек
  • 97 сороснерес

    9 8 Отговор

    До коментар #91 от "стоян георгиев":

    такива като гамизов говорят според тарифите, същото касае политолози,куртуролози..и много други "безпристрастни" лица
  • 98 Теодоро

    10 8 Отговор
    Долен и мазен Пасквил
  • 99 Слава на Украйна

    10 14 Отговор
    Браво Гамизов! Добре им го втъкваш на русоробите!
  • 100 ТРЪБИТЕ КАТО ИДВАХА ЗА ЮЖЕН ПОТОК

    10 8 Отговор
    ТОЯ НЕКАДЪРНИК ГАМИЗОВ КАЗВАШЕ ЧЕ ФИЗИЧЕСКИ НЕ Е ВЪЗМОЖНО ТРЪБОПРОВОД ДА МИНЕ ПО ДЪНОТО НА ЧЕРНО МОРЕ ЩОТО НАЛЯГАНЕТО ЩЯЛО ДА ГО СМАЧКА --- ТРЪБОПРОВОДА МИНА , НЕ СЕ СМАЧКА А ГАМИЗОВ СТАНА ЕКСПЕРТ И ВСЕКИ ДЕН НИ РАЗЯСНЯВА ДРУГИ АСПЕКТИ НА НЕЩАТА .............САМО НЕ ПИТАЙТЕ ИМА ЛИ НЯКАКВО ОБРАЗОВАНИЕ ДОРИ И ОСНОВНО !
  • 101 Няма да е лесно

    11 11 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    отърваването от прокремълските слуги и печелбари. Това са връзки създадени от 70 години и се подържат от поколенията. Българинът е крадлив и лъжлив по природа и така си пасва с руските олигарси.

    Коментиран от #107

  • 102 хахаха

    8 9 Отговор

    До коментар #60 от "ЯНКИ ГАДНИ,МАРШ ОТ ЕВРОПА":

    Видно е, че руските тролове сте майстори в това, да казвате на черното - бяло, но все пак ,ако си изхлузиш нахлупената ти ушанка, може и да видиш кой запали войната! В Украйна няма американци, а руснаци и мюсюлмански главорези, докарани да избиват християни!
  • 103 stan40

    5 7 Отговор
    Господин Гамизов като каза А да каже и Б. Да изнесе корисподенцията си с господин Янев, за да не бъдат българите в заблуда. Да обяви имената на националните предатели. Като такива тяхната дейност е част от хибридната война, която Русия води срещу ЕС. Кирил Петков трябва да сезира европейските органи за сигурност. Връзката Трифонов, Първанов, Георги Гергов е ясна.
  • 104 Отмъстител

    9 9 Отговор
    Аз, българин и брат на моя военачалник и спасител на православието Владимир Путин, давам клетва пред братска Русия, че всички като този предател Гамизов ще бъдат съдени от Народен Съд и осъдени на смърт, когато българския народ се надигне и свали предателите слуги на САЩ, Сорос, ЕС и глобалните престъпници-капиталисти. Гамизов ще бъде от първата група съдени и осъдени. Да живее Русия! Да живее България, която има само един шанс и той е да стане част от Руската Федерация, а да бъде ръководена и пазена бащински от Владимир Путин!
  • 105 Един от многото

    8 5 Отговор
    Гамизов, руснаците не са виновни за корумпираните бг политици. И ти бръкна в меда...
  • 106 1520

    8 8 Отговор
    това което ни е дала Русия 32 години го събаряте Америка нищо не ни даде но яхвалим

    Коментиран от #110

  • 107 stan40

    6 6 Отговор

    До коментар #101 от "Няма да е лесно":

    Време е да се изкарат зависимостите на кукловодите в България с руските капитали.Това е заплаха за националната сигурност на България и Кирил Петков е длъжен да иска помощ от ЕС и НАТО за справяне с опасността. Не го ли направи значи е зависим и е съучасник.
  • 108 Д-р Косев

    8 7 Отговор
    Гамизов е един изключител мръсен шмекер, завлякал стотици с малки и големи суми. Истински скандал е, че от факти.бг му дават трибуна. Най-млако от солидарност към колегите драскачи си от небъдницата Идеалист би трябвало да го бойкотоират.
  • 109 Като е толкова ценен

    5 4 Отговор
    Дайте му докторска степен по русофобия.
  • 110 stan40

    7 5 Отговор

    До коментар #106 от "1520":

    СССР ни даваше много, но Русия ни взема бъдещето. Финансираните от Русия кукловоди работят за това българите да са бедни. По този начин се подържа носталгията по времето на соца и държи българите близко до Русия, като ги отдалечава от ЕС. Тази политика е убийствена за българския народ, които се видя и при последното преброяване. НЕ обвинявам Русия, тя си търси интереса. Това неможеше да стане, ако розовата ни буржоазия не беше толкова елементарна и алчна.
  • 111 ежко

    4 0 Отговор
    Стефан Гамизов -енергиен експерт, политически експерт, специалист по предотвратяване на лоши бизнес практики (любимото му), борец за граждански свободи, понякога просто експертът, защото е трудно наистина да се каже по какво. Къде е истинската му експертиза и на какви факти от биографията му лежи, при положение преди години се е занимавал главно с внос и монтажи на хидроизолации, остава неясно....
    Толкова за тоя.
  • 112 Ще ви грАби, щот я плюете

    4 1 Отговор
    Кво искате, без пари да ви дава газа, за да я нападат още по- кръвожадно тая Русия ...ми искайте си газа от краварите бе, т-ъ-п@кооо не-щастен, кой ви пречи, че рИвете като фусти, , ама имайте предвидиха, че краварите грабят по 4 милиарда за изрекетирано купуване на техни боклуци, наричани ф16, а после дори и боклуците не ви дават да си получите....така ще е и с краварския газ, от Русия поне получават, това, за което сте платили, за разлика от при краварите
  • 113 3443

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "ОхлюФ":

    производствената себестойност + нормална печалба е 80 лв./мВат/час, до 320 лв. реална паьарна цена на изхода от електроцентралата става заради въглеродните емисий, но въпреки това целият комплекс в момента е на свръх печалба.
  • 114 6996

    6 6 Отговор
    не мога да разбера от къде идва тази лъчезарна симпатия към Русия, нищо хубаво не видяхме от тях в последните 30 години, а стандарта в България се повиши само и единствено от членството ни в ЕС и НАТО. И още нещо, като не обичате запада не си пращайте децата и любовниците и не купувайте имоти в запдните лоши натовски държави, а направете обратното;)

    Коментиран от #117

  • 115 rolangaros

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "кирил":

    Абсолютно !
  • 116 rolangaros

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "КИРЧО Е ПРИФАНАЛ И ОГЛУПЯЛ, ЛЪЖАТ НИ!!!!":

    Продават го на триста , ама " нашто" момче да върне по веригата част от печалбата до 650 Груйчо-така стоят нещата.Наивник.
  • 117 rolangaros

    2 6 Отговор

    До коментар #114 от "6996":

    Идва от такива зомбирани цървули в този сайт , които дори не разбират колко са некомпетентни.Едва ли някой от тях е работил в голяма енергийна компания и въобще не са и наясно как точно работи цялата машинка.
  • 118 Радко Младич

    5 6 Отговор
    Този всепризнат ЗАПАДЕН "експерт",дето незнайно защо все още ходи с по 10 души охрана,ще кажа ГО попитам само това...КОЛКО е цената на токът ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ ТЕЦове⁉️⁉️⁉️То че СМЕ глупави-глупави СМЕ,ама чА пък толкоз ли бе⁉️🤬🤬🤬

    Коментиран от #120

  • 119 #008

    9 8 Отговор
    Ей няма да му простите на Гамизов вие русофилските подлоги, че направи най-евриния и смислен проект в енергетиката и изхвърли всичко руско с японците от Марица Изток 2!!! Чета всеки път с удивление глупостите по негов адрес. Нали аз работех в Марица Изток 2 като се появи Гамиов - високо, стройно, красиво и умно момче на 30-на годиини беше тогава. Докде първо сам и обясни на Тодор Михайлов (беше шеф), как да се спаси ТЕЦ-а. Вие не знаете, но тогава Иван Костов го беше сложил ТЕЦ-а да става на скраб и да се прави суперскъп нов. Тогава Гамизов предложи японците да изхвърлят всичко руско без котлите, които бяха 90% преработени български през годините, да се сменят турбини, генератори, да се изградят сяроочистки. Тогава нв борехме CO2, a сярата и това, че ТЕац-а беше много стар. Какви битки води Гамиов с Милен Велчев да остане проекта евтин и го направиха за 1/3 от цената в американската Марица Изток 3. Но до ден днешен не можете да преживеете, че Гамизов и японците ви и хвърлиха като боклук и направиха нещо прекрасно за България и бъкгарите! Затова го плюете! Страх ви е от хора като него! Ако ще админа тук да ме изтрие, но го казвам ясно - ПОМИЯРИ НЕГРАМОТНИ сте!!! Аз на Гамиов от работата съм ди доизкарал последните 15 години от кариерата преди пенсиониране и то със заплата от 3000 лева. Докато такъв като Гамиов не поеме държавата нищо няма да се промени!!!
  • 120 #008

    4 4 Отговор

    До коментар #118 от "Радко Младич":

    Очевидно си глупав. Гамиов първи повдигна този въпрос пред обществото преди 10 години. Без да знаеш говориш неща, които той ги говореше години наред, но компетентно и ясно. Намери му интервюто при Кеворкян, бе глупак! И вашите думи е измислил той, но понеже си тъп не знаеш от къде си ги чул!!!
  • 121 И ОТНОВО

    2 0 Отговор

    До коментар #87 от "Азъ":

    И от какво да се страхува?Та той подари на Путин 3 милиарда,а той само това чакаше за да започне войната
  • 122 БашМайстора

    3 4 Отговор
    Ах как ревнаха фенчетат Путян,истината боли другарки и другари,но ще възтържествува.Да махнем Русофилите от властта.

    А ти рудолюбке плака ли, след кървавия Божик, когато бяха избити всички с българско самосъзнание в така наречената Сев. Македония?!?
    Плака ли като четеш “ Иде ли”?!? Не си, тъй като си национална предателка…
    И плачеш на чужди гробища?!?

    Ето и факти:

    КОЙ нахлува по българските земи и завлича десетки хиляди българи в „омразните руски пустини“ (цитат от Раковски) при всяка от войните си с Османската империя ?!
    КОЙ не признава Българската църква и Българската екзархия и обявява схизма против тях през 1872 г.
    КОЙ провали образуването на голяма и сплотена българска държава, провали Цариградската конференция и заложи основите на Берлинския договор?!
    КОЙ даде Добруджа на Румъния?
    КОЙ даде Пиротско и Нишко на Сърбия?
    КОЙ остави умишлено Македония, Родопите, Беломорието в Османската империя?!
    КОЙ разпокъса България и образува измислената васална държавичка Източна Румелия?
    КОЙ си постави временно военно управление, а после назначи за министри руски генерал-губернатори, които веднага сключиха убийствени договори за източване на България?!
    КОЙ задължи България да плаща издръжка за „руския окупационен корпус”, както сами си го наричат в чл. 8 на временния Сан Стефански договор и го преписват буквално в чл. 22 на Берлинския договор ?!
    КОЙ получаваше тази издръжка, плащана от българския народ до 1902 г. и равна на 24 % от бюджета на дъ
  • 123 Борис

    2 4 Отговор
    Този пасквил изпълнен с клишета ,пропаганда и фейк ове говори за "експертизата" на автора -един учил не доучил платен трол който се взема насериозно. Мила родна картинка !
  • 124 Peace

    4 4 Отговор
    Руските тролчета газ пикаят ! Джуджето е пътник, напънете се за последно понеже скоро рублите свършват !
  • 125 Хоп

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "ОхлюФ":

    Всички ни щавят бе пич.Големите ни имат за донор и ни смазват.Лишото е ,че им позволяваме,да ни инсталират хора,като борисов и сегашните,които ни УБИВАТ нацията.Жашко,че няма генерали на място.Бог да ни прости.
  • 126 FAKTI

    3 2 Отговор
    "Стефан Гамизов е безкрайно ценен събеседник" "енергиен експерт" - Без нито едно висше образование,но експерт по всичко,който се прави на интересен.
    ВИЖДА СЕ ЧЕ Е НА АМЕРИКАНСКА ЯСЛА с неговите везплодни проекти „Гражданска лига на България“,„Идеалист“,"Референдум.бг"
    Как такава сравнително малка държава успя да отгледа толкова много продажни боk..ци?
  • 127 4856

    2 1 Отговор
    Разкарай се гьзмизов!
  • 128 Петър Здравков,

    1 2 Отговор
    Вижда се от жалката ти биография че и ти си на същата американска ясла като този боклук Гамизов-"безкрайно ценен събеседник","заради абсолютна вярна и правдива информация", "енергиен експерт"
    Ясно е защо го пазят толкова много, при такава наглос няма как да не те е страх...
  • 129 Енергетик

    1 2 Отговор
    Този самопровасгласил се за енергиен експерт полуграмотен човек, започна да разбира и от ядрено оръжие! Защо се дава трибуна на такива шизофреници, "експерти" от типа "... знам ама не мога да кажа"? Абсолютни глупости !!!!
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Пламен

    0 1 Отговор
    Вероятно чрез руските им агенти Борисов и Гешев
  • 132 НАП

    0 0 Отговор
    Време е за конфскация на нефтохима за неплатени данъци
  • 133 костас

    0 0 Отговор
    Здравейте Г-н Гамизов, ами като сте толкова детайлно осведомен относно кражбите в енергетиката и схемите по които става това моля Ви уведомете МВР дайте им цялата информация и да започне разследване. Очевидно Вие знаете и кои търговци изкупуват ел.енергията и я препродават със спекулативни цени и печелят милиони. Запознат сте с борсовите машинации и вероятно с още много неща. Учудващо е че именно тези хора се явяват като енергийни експерти и дават съвети как да се оправим. Да ама от 30 години все се оправяме и продължавате да ни оправяте. Имало руска връзка в енергетиката, ами разплетете го този възел за да видим руска ли е връзката, американска ли е или това е плод на незатихващата алчност на нашенските комунокапиталисти и всичко знаещи енергийни експерти врели и кипели като ветропоказатели,които по ирония на съдбата най обичат да стоят на входа и изхода на пълноводните потоци ....... парични.