Last news in Fakti

13 Март, 2022 06:00 5 818 33

ДПС и ГЕРБ управляват все още най-важната част от българската икономика за руската диктатура

  • стефан гамизов-
  • дпс-
  • герб-
  • енергетика-
  • диктатурата в москва

Ако Кирил Петков не може да управлява без зависимостите и изнудването от ДПС и ГЕРБ, да подава оставка, за да не агонизира цялото общество

ДПС и ГЕРБ управляват все още най-важната част от българската икономика за руската диктатура - 1
Стефан Гамизов, кадър: bTV
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Няма да спра да пиша за Украйна, но не трябва да отклоняваме внимание от това, което правят путинистите в сегашното правителство.

Трифоновата Партия (маскировъчна руска военно-хибридна мрежа на ДПС) се кани да осъществи плановете на ГЕРБ и ДПС с милиардите в енергетиката от Плана за възстановяване и развитие.

Досега постигнаха пълен погром над българите с опазване на схемата за манипулиране на цената на електроенергията, запазвайки всички назначени от ГЕРБ и ДПС.

Може и да не разбирате, но в това правителство ДПС и ГЕРБ управляват все още най-важната част от българската икономика за руската диктатура - българската енергетика.

Затова всякакви приказки за промяна са неверни в този сектор, а дори наблюдавам укрепване на позициите на свързаните с руската диктатура в държавните поръчки за държавните резерви от всякакви стоки, външната ни политика и медийната пропаганда.

България започва да изпълнява своята роля на “троянски кон” в ЕС и НАТО, както са заложили руските разузнавателни служби, когато са планували войната в Украйна.

Мисля не е далеч времето, ако Кирил Петков не може да управлява без зависимостите и изнудването от ДПС и ГЕРБ (което значи диктатурата в Москва) през Трифоновата Партия, да подава оставка, за да не агонизира цялото общество!

По-добре ужасен край, отколкото ужас безкрай!


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 82 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мислещ

    36 28 Отговор
    И кауфланд ли се оказа руски, бе, фашисти?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Пламен

    60 24 Отговор
    Мутрата борисов е най руската подлога.
  • 4 Несериозно и хибридно

    27 43 Отговор
    Глупости на търкалета.Ами обратното е,защо лъжеш!Точно ГЕРБ съобщиха за спекулантите и на ток и на горива,безброй пъти,а Кирчо Асеновците си затварят очите защото лапат рушвети и имат зависимости от фирмите спекуланти.Че кой продаде огромни количества газ и защо резерва е изпразнен,от ГЕРБ и ДПС ли,я моля.Доколкото се подразбира търсиш да се намърдаш в баницата и отклониш от реалността
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Риторика

    25 11 Отговор
    Все още. Като че ли ще стане нещо друго. И какво ще е то. Поне ни излъжете нещо. Кои са тия другите които ще ни управляват. Демократи със социалисти и популисти комедианти. Тук става ли въпрос за политика? Мутри тъпи. Все едно да обединиш Левски и ЦСКА и да ги караш да играят срещу Лудогорец. И целия абсурд е заради един Борисов. Той няма толкова акъл колкото му приписвате. Искате само връщане на бизнеса който ви е отнел. Но всичко пак на главите на хората. За българина нищо ново не се очертава. Промяната само е с отрицателен знак. ОСТАВКА и нови избори докато не дойде някой, който да направи нещо за хората.
  • 7 124

    21 24 Отговор
    Едва ли има нещо по-злобно, от това на снимката. Русофобията замъглавя съзнанието му, за да премълчи геноцида в Донбас и чудовищните престъпления, които извървършат и сега въоръжените от САЩ киевски неофашисти. Престъпления против украинския народ над мирни жители държани като заложници от укрофашистите терористи. 3 милиона украинци/руснаци не могат да преминат в Русия (има база данни за тези хора), заради техния терор. Мълчи и за американския държавен тероризъм в света, отговорен за безброй войни, преврати..., единствено в името на американските интереси... Без коментар...

    Коментиран от #24

  • 8 ХАН КРУМ

    19 9 Отговор
    Ако само ще променяме зависимостите , какъв е смисъла.Това ,че сегашните не вършат работа на Гамизов и той е изолиран от играта ,означава ли ,че неговите ментори са добрия вариант за държавата? Необходим е закон за защита на държавата от действията на българското разбойничеството в полза на чужди интереси ,против интересите на обществото във всички обществени сфери без изключение.Премного станаха продажните печелбари ,за сметка на обществения и държавния интерес!
  • 9 Промяната се казва...

    16 7 Отговор
    Добро образование за децата и Летище София ! Посоката е ясна и не е към Азиатския Рай!
  • 10 весо

    17 22 Отговор
    Гамизов, знаем те че си мазна амриканска подлога!
    Ти подкрепяш украинските неонацисти и това те прави техен съучастник!
  • 11 Учуден

    15 24 Отговор
    Тази американска подлога и зеления клоун на една и съща дрога ли са???
    Прав е само за едно "По-добре ужасен край, отколкото ужас безкрай!" затова незабавен референдум за излизане от ЕС и НАТО, ама не ви стиска, нали Гамизов!

    Коментиран от #12

  • 12 Беновска пита

    10 23 Отговор

    До коментар #11 от "Учуден":

    А бе защо му обръщате внимание на тоя американски боклук??

    Коментиран от #18

  • 13 ...

    22 10 Отговор
    Българите, явно, си нямаме представа колко е крадена България. Жалкото е, че няма повече доблестни българи, като Гамизов, да отсветляват грабежа от социалисти, гербаджии и депесари. И е прав за правителството - време е да се преодолее наивитета, ако може разбира се, и да действа...иначе пак си трябват протести...
  • 14 ,,Байрактар"70

    11 15 Отговор
    ОЛИГОФРЕН! Точно ей такива ,,многознайковци" заблуждават хората за много неща. Ами вижте го мазника, то него реалността не го интересува! Тези олигофрени направо на бесилото.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Борг

    11 15 Отговор
    Зарад ей такива като тоз, България никога няма да е независима и свободна страна. Независимо под чий ботуш ще сме.
  • 17 ТЕ ЧЕ

    7 7 Отговор
    УПРАВЛЯВАТ,УПРАВЛЯВАТ МА КВИ РУСНАЦИ СЪНУВАТЕ ЩОТ Е МОДЕРНО СЕГА ЗА ТОВАЛИ ВСИЧКО ДОСТА ПО ПРОСТО ЛЕВА РЪКА ДЕСЕН ДЖОБ И КЪМ БАСЕЛОНА
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Путинофил

    12 5 Отговор
    Ние вече 80 години работим за руснаците. 30 години плащахме за газ на почти 2 пъти по високи цени от тези, които Германия плащаше. Нашите управници-русофили 33 години не искаха да направят диверсификация. Ние путинофилите в територията искаме да купуваме скъпа газ! Искаме да сме 100% енергийно зависими от руснаците!

    Коментиран от #21

  • 20 Ала бала

    11 7 Отговор
    Защо ли ми се струва, че тоя са го шутирали от всякакви схеми в енергетиката и сега сипе огън и жупел срещу всички? Особено активен е в плюенето срещу Русия, но не виждам някъде да "протестира" срещу двете "американски" централи, дето Костов буквално им ги хариза, и дето произвеждат доста голям процент от тока за страната и ни го продават буквално на двойни цени! Гамизов, върви се консултирай с психиатъра си, че нещо май издишаш психически...
  • 21 Пълни глупости

    4 9 Отговор

    До коментар #19 от "Путинофил":

    си написал, нормално за Байдънофил, и България и Германия плащат една и съща цена на газ, в Европа единствено в Сърбия цената е двойно по ниска, но пък те не са ориентирали към евро гейските ценности.
  • 22 БоБо

    8 3 Отговор
    Една година "Промени" и пак сме на същото място, така ли?!?!?
    Ами добре бе, Гамизов, нека направим лустрация за всички тези, които провеждаха и провеждат проруска, проамериканска и всякаква друга политика, която е антибългарска.
  • 23 Светла

    19 5 Отговор
    Тва е горчивата истина - рушляците отдавна са се настанили в българската политика и препятстват независимото развитие на България. Оная проста и еднокнижна муцуна от Банкя нарочно направи още един газопровод за руския газ, а Медю Доганов е стар руски чехъл.... Сега пък нова разновидност - измислената партия на Дългия бастун. Сво.лоч рубладжии.йска!
  • 24 Не е русофобията

    3 10 Отговор

    До коментар #7 от "124":

    Напъните за постоянен доход от Коз@к е. Явно човека е гладен и отчаян, което води до подобен тип разстройство. Сега е момента да се намесят компетентните медицински служби но... Те са заети с оказване на психологическа подкрепа на една друга група дето идва на талази от към влашко. И това е резултата

    Коментиран от #25

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Теодоро

    3 0 Отговор
    Мазен пасквил
  • 27 Тъй

    2 0 Отговор
    Значи щом сте във икономика 📈📊💶💰все още се краде
  • 28 Хайл

    2 1 Отговор
    Гамизоф да ти направи АНАЛиз...че да ти стане хубаво...кой го познава тоя
  • 29 Ами да

    3 3 Отговор
    Ако не е Киро, идва пак мутрата! Няма други! Така, че по-кротко!
  • 30 Манипулираш

    3 1 Отговор
    Гамизов гледа да се вреди,като че ли е голяма стока.При ГЕРБ така ли беше,я виж разликата.Ще ти избоде очите.Къде виждаш стабилност,,промяната" краде и вървим надолу.За еврозоната пътя изглежда затворен,заеми ,кражби на милиарди,,инфлация.Тези ментета авантюристи уж харвардци ,комисионери в милиони ни водят към виденовия апокалипдис.Четворката е съставена от парашутисти на олигарсите и крадците които ги докараха на власт чрез преврат и манипулирани избори.Те затова не работят, лъжат,защото са зависими.Всичко е блокирало,освен че са корумпета са и негодни и вредни.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 ТРАЙ СИ ГАМИЗОВ

    0 2 Отговор
    БОЙКО ТАКИВА НЕКАДЪРНИЦИ КАТО ТЕБЕ ГИ СЛАГА МИНИСТРИ , АМА НАИСТИНА СИ ТРАЙ ЧЕ ЗАЕДНО ДВАМАТА ПАДАТЕ МУХЛЬО !
  • 33 СОДОМИТ

    1 2 Отговор
    ГАМИЗОВ МИИ СИ ЗЪБИТЕ МИРИШЕ