Отидете към основна версия

6 411 3

Емил Соколов: ИТН рушат България пред очите ни

  • емил соколов-
  • итн-
  • има такъв народ-
  • мартин карбовски-
  • сем

Лицата им, говоренето им, действията им, всичко, което правят и казват, е в ущърб на България

Емил Соколов; Снимка: ФАКТИ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар във Фейсбук на историка и политически анализатор Емил Соколов,

Разбира се, че ИТН ще предложат Карбовски за СЕМ. Проблемът не е в това, че Карбовски от години разпространява пропаганда и лъжи. Всички знаят, че той злоупотребява с всяка по-чувствителна тема и прокарва кремълските опорки. Любимите теми на Карбовски са норвежци, джендъри, роми, НАТО и т;н. Всичко това умело се впряга в подкрепа на това колко е прогнил Западът и как Русия е бъдещето. Винаги ще има хора, които да вярват в това. Това е причината такива като Карбовски да са популярни. Една определена част от обществото, която отрича цивилизацията, ги прави такива.

Не това обаче е проблемът. ИТН правят всичко възможно да докажат, че промяна е невъзможна. От седмица ИТН се подиграват с институциите и държавността, за да отвратят хората от идеята, че нещо може да се промени. Ролята на ИТН от самото начало се свежда до това да са конници на Апокалипсиса. Лицата им, говоренето им, действията им, всичко, което правят и казват, е в ущърб на България. В ущърб е на държавността.

ИТН рушат България пред очите ни. Те съществуват, за да ни внушат, че няма такава държава. Точно, защото "такава държава няма, трябва да се примирим, че по-добро от Борисов и Доган няма". Това е посланието, което малкото ДПС, познато като ИТН, отправя към гражданите: откажете се.

Ще го направим ли?

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 141 гласа.

Свързани новини