Last news in Fakti

13 Април, 2022 19:45 6 407 3

Емил Соколов: ИТН рушат България пред очите ни

  • емил соколов-
  • итн-
  • има такъв народ-
  • мартин карбовски-
  • сем

Лицата им, говоренето им, действията им, всичко, което правят и казват, е в ущърб на България

Емил Соколов: ИТН рушат България пред очите ни - 1
Емил Соколов; Снимка: ФАКТИ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар във Фейсбук на историка и политически анализатор Емил Соколов,

Разбира се, че ИТН ще предложат Карбовски за СЕМ. Проблемът не е в това, че Карбовски от години разпространява пропаганда и лъжи. Всички знаят, че той злоупотребява с всяка по-чувствителна тема и прокарва кремълските опорки. Любимите теми на Карбовски са норвежци, джендъри, роми, НАТО и т;н. Всичко това умело се впряга в подкрепа на това колко е прогнил Западът и как Русия е бъдещето. Винаги ще има хора, които да вярват в това. Това е причината такива като Карбовски да са популярни. Една определена част от обществото, която отрича цивилизацията, ги прави такива.

Не това обаче е проблемът. ИТН правят всичко възможно да докажат, че промяна е невъзможна. От седмица ИТН се подиграват с институциите и държавността, за да отвратят хората от идеята, че нещо може да се промени. Ролята на ИТН от самото начало се свежда до това да са конници на Апокалипсиса. Лицата им, говоренето им, действията им, всичко, което правят и казват, е в ущърб на България. В ущърб е на държавността.

ИТН рушат България пред очите ни. Те съществуват, за да ни внушат, че няма такава държава. Точно, защото "такава държава няма, трябва да се примирим, че по-добро от Борисов и Доган няма". Това е посланието, което малкото ДПС, познато като ИТН, отправя към гражданите: откажете се.

Ще го направим ли?


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 141 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ани Иванова

    94 91 Отговор
    Държавността я рушат петоколонниците и путиногeронтoфили от БСП и изРАждане
  • 2 мдаааа

    39 13 Отговор
    Ами май Карбовски си е цвете за мирисане пред тия настоящите мисирки... все пак в тоя СЕМ(ако въобще трябва да го има) трябва да има и нормални и обективни хора!!!!
  • 3 алоу

    9 7 Отговор
    Емилчо мамин,
    Ти си грешка на природата. В место да изучиш хубаво историята, а ти си тръгнал да коментираш хората с различни виждания, различни от европейските джендър ценности. Гледай си в твоята паница и не коментирай неща, които са ти неясни1