Отидете към основна версия

4 376 34

Атаката срещу правителството е от сили, които щяха да направят същото, ако не и повече. Така се пази власт

  • атака-
  • правителството-
  • сили-
  • пази-
  • власт

Управлението не е конкурс за красота, в които избираме най-хубавите и най-добрите за себе си. Делян Добрев ли да ме управлява, или Борисов, или Карадайъ, или Цонев, или Янев? Кой по-добър вариант виждате от Петков при текущата ситуация?, коментира Илиян Василев 

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

И аз имам критики по повод на мерките на правителството. Но трябва контекст, иначе ставаме "експерти" по детайли, като пропускаме общата картина.
Атаката срещу правителството е от сили, които щяха да направят същото, ако не и повече. Така се пази власт. Нищо нормално няма в ситуацията, имаме ковид, имаме война, имаме популизъм на макс и какво точно очаквате правителството да направи - да подвие опашка и да вдигне бял флаг. След като има отговорност, ако не друго, да държи "лошите" далеч от властта.
Да, не ми харесват игрите на ИТН, нито полумерките на Асен Василев /Лукойл/, нито високомерието на някои от тези политици, нито микса /Нинова/, но преди да критикувате помислете за причината /това казаха избирателите/ и за "алтернативите".
Управлението не е конкурс за красота, в които избираме най-хубавите и най-добрите за себе си. Делян Добрев ли да ме управлява, или Борисов, или Карадайъ, или Цонев, или Янев? Кой по-добър вариант виждате от Петков при текущата ситуация?
За това се подгответе за повече от същото - ще ви управлява правителството, което няма да бъде популярно /кризите са повече от капацитета му, на всичко отгоре не може да взема най-добрите решения, а само средно претеглените в тази коалиция/, но когато демоните на миналото се надигнат за да го свалят, не мога да не го защитя.
Вчера се опитаха и видяха целия мащаб на своята нищожност.
30 хиляди щяха да доведат?! Нещастници.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 60 гласа.

Свързани новини