Отидете към основна версия

2 001 13

Иванка Димитрова - депутат, но във Франция!

  • иванка димитрова-
  • депутат-
  • франция

Да защитаваш идеите на френските националисти, за спасение на европейската цивилизация от настъпателния политически ислям е необходима чиста биография, смелост и култура, които стават все по-рядко явление

Снимка: Фейсбук
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Тази сутрин видях българката Иванка Димитрова по Нова ТВ. Чувал съм за нея, но не я познавам лично. Направи ми силно впечатление. Жена с излъчване, с отличен български език, с който голяма част от депутатите в София не са способни да се изразяват. Може би поради това не допускат българи от чужбина да взимат участие в българската политика. Да защитаваш идеите на френските националисти, за спасение на европейската цивилизация от настъпателния политически ислям е необходима чиста биография, смелост и култура, които стават все по-рядко явление.

Иванка Димитрова е кандидат за депутат в региона на Фонтенбло, под знамето на Марин льо Пен и Жордан Бардела. Тя се класира първа след първия тур с реални шансове да потвърди успеха си във втория тур.

Каквото и бъдеще да има тази достойна жена, тя заслужава подкрепата на всички българи живеещи във Франция и в...България!

Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 38 гласа.

Свързани новини