Отидете към основна версия

2 210 32

Етническият тумор на българската политика

  • дпс-
  • политика-
  • партии

Деян Пеевски се оказа грешка на "кастинга"

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

ДПС, създадена от ДС и управлявана от доносници, изопачи коренно българския преход, като се превърна в патерица на всички управляващи със своите десет процента дисциплинирани и контролирани избиратели.

Тази партия е вредна от самото начало и до днес. Капсулирани повече от 30 години, българските турци фактически са лишени от граждански права, защото стотина души ги ползват за собствените си материални интереси.

Освен това, ако правата на някои европейски граждани са нарушени, има Съд в Страсбург, чиято работа е именно да бди и санкционира всяко нарушение. Не е работа на ДПС да "защитава права", на който и да било. Този етнически куфар с двойно дъно позволи на ръководителите на корпоративната партия да си строят сараи, да притежават топлоелектрически централи, и медии, чрез подставени лица. Да фалират безнаказно банки...

През цялото това време на очевидни грабежи Прокуратурата затваряше очи в името на "етническия мир". "Мирът" позволи на всеобщата корупция да дооглозга спокойно тодорживковото наследство. "По-добре младо яре с приятели, отколкото стара коза сам"! Такъв беше "мирният" договор между българските управляващи и Доган.

Деян Пеевски се оказа грешка на "кастинга". Шамарената фабрика, която избухна на върха на корпорацията, не може да скрие диагнозата - ДПС е тумор, който трябва да бъде изкоренен в името на свободата и равнопоставеността на българските мюсюлмани!

Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 53 гласа.

Свързани новини