13 Юли, 2024 09:52 2 195 32

Етническият тумор на българската политика

  • дпс-
  • политика-
  • партии

Деян Пеевски се оказа грешка на "кастинга"

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

ДПС, създадена от ДС и управлявана от доносници, изопачи коренно българския преход, като се превърна в патерица на всички управляващи със своите десет процента дисциплинирани и контролирани избиратели.

Тази партия е вредна от самото начало и до днес. Капсулирани повече от 30 години, българските турци фактически са лишени от граждански права, защото стотина души ги ползват за собствените си материални интереси.

Освен това, ако правата на някои европейски граждани са нарушени, има Съд в Страсбург, чиято работа е именно да бди и санкционира всяко нарушение. Не е работа на ДПС да "защитава права", на който и да било. Този етнически куфар с двойно дъно позволи на ръководителите на корпоративната партия да си строят сараи, да притежават топлоелектрически централи, и медии, чрез подставени лица. Да фалират безнаказно банки...

През цялото това време на очевидни грабежи Прокуратурата затваряше очи в името на "етническия мир". "Мирът" позволи на всеобщата корупция да дооглозга спокойно тодорживковото наследство. "По-добре младо яре с приятели, отколкото стара коза сам"! Такъв беше "мирният" договор между българските управляващи и Доган.

Деян Пеевски се оказа грешка на "кастинга". Шамарената фабрика, която избухна на върха на корпорацията, не може да скрие диагнозата - ДПС е тумор, който трябва да бъде изкоренен в името на свободата и равнопоставеността на българските мюсюлмани!


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 53 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да де

    27 5 Отговор
    Ааааа не така ДС-ДПС са в европарламента Урсула им е пръв приятел..
  • 2 ТаУмВзе

    35 2 Отговор
    По Българската Конституция, Партия на етно Религиозна основа е Незаконна! Съответно никои партийки във Коалиция със тва са Незаконни! Щото Галя от Посолството й изнася де. Закони а! Хахаха

    Коментиран от #6

  • 3 Интересно

    36 12 Отговор
    тукашните "турци" какви са били преди създаването на турция?Защо се пишат турци , а не искат да си ходят там, и защо си траят как се се пръкнали по нашите земи.
    Ето заради това са етнически тумор, и преди и след ДС, и така ще си остане.

    Коментиран от #20, #26

  • 4 Няма такова нещо като

    24 2 Отговор
    Български мюсюлмани.....също като евреиски мюсюлмани или християнин от саудитска арабия...дпс нарочно ги подстрикава да се самоопределят като бг мюсюлмани за да се крие зад тях
  • 5 Отец Чапаев

    16 15 Отговор
    Божидаре стига с тази ДС , от 30-35 години тук управлява посолството.

    Коментиран от #10

  • 6 Не е само

    27 1 Отговор

    До коментар #2 от "ТаУмВзе":

    по българската конституция. Основен принцип на националната държава е да не допуска подобни политически организации, защото те лишават от смисъл националната държава. Никъде по света няма подобни етнически партии

    Коментиран от #7

  • 7 ТаУмВзе

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "Не е само":

    Да де! Приключили сме Вчера и тва е.
  • 8 магучая е в дъното

    18 7 Отговор
    А ДС се ръководеше от КГБ и това продължава и до днес.Защо шиши го напляскаха в Дубай?
  • 9 Потресен

    7 1 Отговор
    ТАКА Е!
  • 10 Русофил

    10 10 Отговор

    До коментар #5 от "Отец Чапаев":

    Посолството на Митрофанова,УВИ

    Коментиран от #31

  • 11 ИМПЕРИАЛИСТ

    15 4 Отговор
    Божидарчо миличък, пропускаш, че ДС е "филиал" на КГБ! Когато го разбереш, ще ти стане ясна ИГРАТА на Доган...
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Петкан

    5 18 Отговор
    ДПС си е либеральна партия а не етническа ..Тя е партия на турци,българи,помаци и роми ..Партия на тютюнджии , животновъди , бизнесмени и работници ..партия на мюсюлмани и християни , алевити и сунити , католици и православни ..Партия която е стълб на българското общество
  • 14 Генерал 🇧🇬

    9 14 Отговор
    Пак глупости. Излиза някой и казва - "ДПС, създадена от ДС".. и готово, край. Това е истината. Няма доказателства, няма нищо и балъците трябва да вярват!

    Е, аз казвам, че под американски натиск американското СДС узакониха турската партия ДПС. Има си архиви, но не, по гьобелски лъжата повторена сто пъти става истина. За глупаците, разбира се.
    През цялата си история ДПС работи с, и е уважавана от US-посолството. ДПС е с евроатлантическа политика и партия.
    Какво КГБ, какво ДС все ви гони постоянно, бе кончовци с капаци??

    Коментиран от #16, #19

  • 15 Ти си

    7 1 Отговор
    Как така изведнъж всички след толкова години се сетихс че ДПС е тумор ? ДПС тук ДПС там Пеевски , Доган . Сега Радев , Украйна и Зеленски вече не са актуална тема нали ?
    В един момент всички станаша разбирачи и критици .....
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Тома

    8 3 Отговор
    Доло дпс
  • 18 ганев

    13 2 Отговор
    БРАВО....АБСОЛЮТНО ..ТОЧНА СТАТИЯ
  • 19 Редник

    10 3 Отговор

    До коментар #14 от "Генерал 🇧🇬":

    Всичко е ДПС и БСП = ДС =КГБ а ти си вярвай в това което си написал
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Шаран БГ

    5 5 Отговор
    Турската партия в РБ е създадена под натиск от САЩ, за да се разнообрази политическия живот в страната, за да бъде весело на тия , гдето гледат от вън и още по-мъчно на тези, които си мислят, че са русофили , че има демокрация някаква, че са свободни да говорят каквото си искат и да ходят по света - те и децата им....... - най-вече Въпросът с членството в нея е малко по -особен - разровете архивите !? Разбира се , като всяко нарушение на Конститууцията ни, това става с "доброто" от тъй наречения Конституционен съд !! Една страшно необходима инстанция , за узаконяване на всички безобразия при погазване з на Основния закон на страната.!! Даже това, което стори Хр.Иванов / баш прависта у Републиката/ и то бе удобрено от КС !! Къде ще ходят К-съдиите? За толкова пари месеечно , за нищоправене, и на черната котка ще викат, че е БЯЛА !!
    А г-н Чеков този път заслужава адмирации !!

    Коментиран от #23

  • 22 шикалкавене

    6 3 Отговор

    До коментар #20 от "интересно":

    Преди да почнеш да се правиш на историк, виж какво съм написал.Помисли 5-10 минути , и ми отговори конкретно .Ако не ти е по силите, просто не се опитвай.
    И не ми пиши за това от къде и кога сме се озовали тук , защото даже и алаха ти не е бил измислен тогава.

    Коментиран от #28

  • 23 Сър Пичук

    10 1 Отговор

    До коментар #21 от "Шаран БГ":

    Чети и мисли!
    ДПС е партия на ДС.
    Тези, които ограбиха и разрушиха България са хора от кръговете на ДС. Те завладяха икономически България, но имаха нужда и от политическо представителство, за да контролират политическия живот и да прокарват нужните им закони и решения. Само с подкупи не става, а е и по-скъпо. И си създадоха партия А каква по-добра можеше да има от етническа такава. Първо сред турците беше бъкано с ДС доносници, Доган беше човек на ДС, имаше вече и някаква организация. Освен това турците бяха сигурен електорат и гарантираха участие в Парламента. При най-малко разколебаване, се вадеше призрака н Възродителния процес и те се връщаха, по-обединени. Така, че това е историята на ДПС.
  • 24 Демократ

    8 1 Отговор
    Комунистическите злокачествени тумори са много и бомби със закъснители, създадени от ДС-КГБ мафията. Докато не бъдат изрязани напълно от българската плът, ще тровят хората и държавата. Няма как да се оправим. Отровата се пуска ,за да се пречи на нормалното развитие.
  • 25 Аман от чековизми

    9 2 Отговор
    Туморът не е ДПС, а ДС. ДПС, СДС и всичките партийни образувани по онова време са само продукти на този тумор.Жалкият автор сигурно си въобразява, че като я няма ДПС турците ще гласуват за възраждане....Ами не, възраждане пак ще си остане маргинална група
  • 26 Всъщност туморът са т.нар.от византийцит

    5 6 Отговор

    До коментар #3 от "Интересно":

    Вулгароес, дивашки племена нахлуващи от север,име което те без да знаят значението му възприемат.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Васил

    8 1 Отговор
    Дпс-то трябва да се погребе!
  • 30 Мдаа

    5 0 Отговор
    Така е
  • 31 ганев

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Русофил":

    ПАК СИ ЗЛЕ ..ИНФОРМИРАН....ЗАПАЗИХ ТИ ЧАС ПРИ ОФТАЛМОЛОГ....НЕ ЗАКЪСНЯВАЙ
  • 32 касапина

    0 0 Отговор
    ДПС е създадена от ДС и управлявана от доносници това е етничиския тумор на България